פוקט PC כנגן מוזיקה

D END

New member
פוקט PC כנגן מוזיקה

שלום, אני סטודנט צעיר, לא מזמן רכשתי רכב, ואני כרגע חושב על מערכת לרכב. השיקול היה לחבר נגן Ipod, וכבר זמן מה שאני חושק בפוקט PC. רציתי לשאול האם יש אופציה לשלב בין השניים ואולי שימש גם כמכשיר סלולרי. כידוע לי הוא עובד עם כרטיס זיכרון SD, האם ניתן לעשות שיהיה לו נפח העולה על 4 גי'גה, או לקנות עם הארד דיסק פנימי, ומה עלות של הנאה כזו. תודה מראש, אלירן

BravoMan

Active member
לא הייתי ממליץ.

אני לא יודע מה מצבך הכלכלי, אבל המילים "סטודנט צעיר" גורמות לי לחשוב בכיוון של תקציב קצת מצומצם. ראשית מכשירים משולבי טלפון מתחילים ב4000 ש"ח ומגיעים ל7-8 לדגמים החדשים והטובים באמת. שנית מבחינת נפח מכשירי פוקט בין אם משולבים ובין אם לא עדיין לא מתקרבים לIPOD משתי סיבות: א) אין דגמים עם HARD DISK ב) כל כרטיס SD מעל 4GB הוא SDHC וכרגע אין מכשירים שתומכים בפורמט הזה. אפשרות אחת היא לקנות מכשיר כדוגמאת HP 2790 שתומך גם בCF וא ניתן (בכסף די מטורף) לקנות כרטיס של עד 32GB או כונן MICRODRIVE. אם אתה באמת אחד מאותם אנשים שסוחב איתו עשרות ג'יגות של שירים (אני לא ועל כן JAMIN עם כרטיס 2GB מחליף לי טלפון נגן וקונסולה ניידת בצורה מצויינת) הייתי מציע שבכול זאת תלך בכיוון IPOD.

D END

New member
אני אוכל להסתדר גם עם 3-4 ג'יגה

לא צריך 32 ג'יגה. השאלה איזה מכשיר יכול לעשות זאת, ומה העלות. אשמח לדוגמאות למכשירים, משולבי טלפון וגם לא משולבי טלפון.

ath25

New member
כרטיסי CF

יש כרטיסים בקיבולת גבוהה, לא צריך מיקודרייב חבל על הבלאי. אני משתמש dell axim x51v יחד עם CF 8 GB, כנגן העיקרי שלי רגלית או ברכב (יחד עם ניווט GPS). יש לציין שבזמנו הכטיס עלה יותר מהמכשיר עצמו, אני משער שגם היום העלות קרובה לעלות מכשיר חדש.

D END

New member
מה לגבי ה- I mate JAM ?

במידה ואני קונה את המכשיר הזה Jam ואת כרטיס הזיכרון הזה 4GB ? הוא גם משולב טלפון. האם יש פורמט ספציפי שאותו אני צריך לשימוש בהאזנה למוסיקה? או ש SD בסדר? אם יש עוד מכשירים שאתם יכולים להמליץ אני אשמח. אגב למכשיר שקישרתי אליו אין אופציה להתחברות לאינטרנט נכון ? תודה, אלירן

ath25

New member
לא מכיר מניסיון

לגבי פורמט, אין חשיבות לסוג הכרטיס כל עוד המכשיר מזהה אותו. נגן המוזיקה יודע לנגן מהכרטיס וגם מהזיכרון הפנימי. אינטרנט - כמכשיר טלפון אתה יכול להתחבר לאינטרנט דרך הספק ב WAP או GPRS (אבל משלמים). תוכל גם להשתמש חיבור הבלוטות' כמודם לחיבור למכשיר בעל גישה לאינטרנט (מחשב אישי, או נייד אלחוטי). אין במכשיר מודם אלחוטי WIFI וחבל, יש הרבה נקודות גישה חינמיות בארץ באוניברסיטאות, מסעדות וכו'.

D END

New member
מה אתם אומרים על Eten M600 ?

מישהו הציע לי לקנות אותו משומש עדיין באחריות ב-2000 ש"ח. הנה פה קישור לדף שלו בזאפ. אשמח לתגובות !

D END

New member
חברה בבקשה לפרט...

מאוד חשובה לי דעתכם ואני מסתמך עליה, אם מישהו רושם "לא לגעת" מבלי לפרט אז אני לאיודע מה הסיבה שבגללה הוא כתב, אולי כי היכולת ניווט שלו לא טובה, וזה משהו שפחות חשוב לי. אני צריך מכשיר משולב טלפון, עם "שן כחולה", יכולת גלישה אלחוטית, והדברים הסטנדרטים כמו יומן וכאלה. לא נחוץ לי משהו "מפלצתי" עם מעבד ענק.

למעלה