פוקט PC ברכב

D END

New member
פוקט PC ברכב

אני כרגע לפני קניה של מכשירש שישמש אותי כטלפון סלולרי וגם לחיבור לרכב להשמעת שירים. שאלתי היא האם יש מישהו שניסה בעבר או עובד כך בהווה ויכול לתת חוות דעת על איכות השמעה. שאלה נוספת: אני מתלבט בין ה- I-MATE JAM ל- I-MATE K-JAM לבין מיו שגם במסגרת התקציב שלהם. האם חשוב שיהיה לי במכשיר אפשרות להתחברות לרשת אלחוטית? חלק אומרים שזה לא שמיש וחלק אומרים שכן, אני מדבר עם התחברות ל"נקודה חמה". מהי דעותייכם? איזה מכשיר לקנות במסגרת התקציב הזו?

tzafrirs

New member
ל- JAM אין WIFI

- המעבד של ה- K-JAM דאי חלש.. - אם אתה מדבר על ה- MIO A700 (נראה לי זה הדגם) אז גם לו נראה לי שאין WIFI. לפי דעתי עדיף לקחת את ה- HP IPAQ 69XX כי יש לו גם מעבד קצת יותר חזק, גם WIFI וגם GPS.

BravoMan

Active member
מוזיקה וטלפון...

בשביל שילוב כזה לא הייתי בחיים קונה מכשיר משולב. במקום הייתי לוקח פלאפון רגיל ואמין וIPOD עם איזה 60GB. אל תבין אותי לא נכון, אני אישית משתמש בJAMIN כבר יותר מחצי שנה ומרוצה ממנו מאוד, אבל יש לי עוד כמה צרכים חוץ ממוזיקה ופלפון. אם תגדיר מה עוד אתה רוצה מהמכשיר (ניווט, גלישה וכו') נוכל להמליץ על מכשיר. באשר ל3 שציינתה: הJAM קצת מיושן וברגע שנגמרת לו הסוללה כל מה שהתקנתה עליו נמחק וצריך להתקין מחדש. הK-JAM אכן קצת איטי אבל זה כבר תלוי במה אתה עושה איתו. לJAMIN שלי אותו מעבד ואני מסתדר מצויין. הMIO הוא A701 (ה700 קצת יותר מכואר לדעתי וגם לא ראיתי שנמכר בארץ) ואכן אין לו WIFI אבל יש GPS מובנה. הדבר שהכי איצבן אותי כשראיתי אותו הוא חוסר כפתורי חומרה. זה שאין SOFTKEYS (אלה עם הפונקציות המתחלפות שיש בפלאפון הכי זול) ושכפתור הOFF משולב עם END ממש מקשה על תפעול ביד אחת של המכשיר וזה מעוד לא נוח.

tzafrirs

New member
במכשירי HTC -> JAM & K-JAM

הבטרייה יכולה להחזיק כל-כך הרבה זמן... שזה לא משנה כל כך הרעיון של זיכרון הפלאש הנדיף. כמה ב- 6515 אני מתגעגע לחיי הבטרייה הארוכים של מכשירי ה- HTC שהיו לי בעבר.

BravoMan

Active member
אז אולי תהייה מעוניין לדעת

ש6515 שלך גם הוא מוצר של HTC. שם הקוד שלו אאל"ט BEETLS. אבל אני מסכים איתך לגבי סוללה. גם הJAMIN עושה שימוש מצויין בסוללה שכולה 1200MAH. (יש לי 4 שעות של MP3+גלישה+BT פתוח+תאורה מלאה)

tzafrirs

New member
אני ידעתי את זה....

אבל כנראה רק השם של HP עושה רעות לבטרייה של המכשיר....

BravoMan

Active member
לדעתי זה לא רחוק מהמציאות

שמתי לב שמכשירי HTC שנמכרים כI-MATE QTEK וכדומה מופיעים תחת שמות רבים, והעיצובים שלהם שונים מאלא שמוזמנים ע"י HP או חברות ענק אחרות ומופעים רק תחת מותג אחד. כנראה שלHP השפעה רבה על העיצוב (בגלל גודל החברה) ואורך חיי הסוללה אינו הדעגה העיקרית שלהם. אפשר לראות זאת גם במכשירים הפשוטים דוגמת ה1710 שלאומרות שחוץ ממעבד ותאורה אחורית אין לו כימעת שימוש בסוללה (אין WIFI, BT טלפון, GPS) היא מחזיקה מעט מעוד זמן.

למעלה