פוקט, פאלם או סלולארי?

[eLad]

New member
פוקט, פאלם או סלולארי?

אני שוקל כבר הרבה זמן לרכוש מכשיר שיתן לי all-in-one. המפרט שאני מחפש: מצלמה (לפחות 1MP) + מצלמת וידאו מסך מגע גדול עם רזולוציה גבוהה שאוכל לצפות בסרטים על גביו מעבד חזק סוללה חזקה אופציות למשחקי תלת מימד ניגון MP3 הרחבת זכרון (לפחות 1GB-512MB) סנכרון מלא עם המחשב וכמובן - ניהול יומן פגישות, ספר טלפונים, מעבד תמלילים והתקנות של תוכנות צד שלישי עדיפות ליכולות סלולאריות. בקיצור - מכשיר מולטימדיה המתאים גם לעסקים. מצד הפאלם - ראיתי את ה-zire 72 שנראה מעולה ונותן לי את הכל, אבל מה שמפריע לי זה בזבוז שטח יקר עבור משטח הכתיבה במקום שטח מסך גדול יותר. מצד הסלולרי - nokia 6630 נותן לי המון, חוץ ממעבד פחות חזק, מסך לא מגע ויותר קטן ממה שניתן להשיג במחשב כף יד. גם המוטורולה E680 שעוד לא יצא עונה על הדרישות חוץ ממצלמה ומסך יותר קטנים. מצד הפוקט - לא ראיתי עוד מכשיר שעונה על הצרכים, אני משוכנע שיש (לאו דווקא של HP). אשמח לקבל עזרה בנושא!

castroman

New member
אז ככה...

קודם כל איך הגעת בדיוק שלZIRE 72 יש יכולות סלולאריות ?! כי ממש אין לו. הסוללה שלו לא כזאתי חזקה רק 950 mAh, כמו כן יש לו רק 32 מגה בייט זכרון פנימי ורק 24 זמינים למשתמש, אין לו WIFI - ככה שהוא לא מכשיר כל כך מתקדם. הALL IN ONE הטוב ביותר שיש כיום הוא הXDA 2 והחסרון היחיד שלו הוא המצמלמה שהיא רק 0.3 מגה פיקסל וגם זה לא כל כך נורא אחרי הכל זה לא אמור להיות חלק עיקרי מהמכשיר, יש לו מעבד חזק יותר מלZIRE, יש תמיכה בWIFI. בקשר לסלולארים שנתת הנוקיה והמוטורולה, אלה לא מחשבי כף יד הם סמארטפון ככה שמבחינת תכונות הם הרבה יותר פשוטים ובסיסים מאשר הXDA 2 והZIRE.

[eLad]

New member
לא אמרתי שיש לו יכולות סלולאריות

כתבתי שיש עדיפות. אוקיי, הזייר חלש יותר מהרבה מחשבי פוקט. כרגע אני קורא ביקורת על asus a730 שנראה מכשיר מהמם ועונה על רוב הצרכים שלי (חוץ מסלולר, אבל אפשר להסתדר). מה דעתך עליו? וצודק בקשר לסלולאריים, הם לא מתקדמים ומאוד מוגבלים על אף היותם חכמים ובעלי מערכות הפעלה כמו סימביאן או לינוקס.

[eLad]

New member
../images/Emo41.gif HP iPaq Hx4700

מה אתם אומרים על המכשיר? חוץ מהמצלמה והסלולר הוא נראה עונה על הדרישות. הוא נראה פשוט מעולה... בהרבה אתרים קראתי שהוא נקרא HP iPaq Hx4700 TV, ויש סיכוי לקליטת טלוויזיה, זה נשמע מעניין מאוד. כתוב שהוא אמור לצאת לקראת תחילת אוגוסט.

2cookie

New member
נכון, הוא בהחלט נראה נהדר

אבל יהיה יקר בהרבה מהאייסוס, נראה שהוא ישוחרר אחריו.

[eLad]

New member
הטווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא

400-700 $. כמובן תלוי במה שאני מקבל

2cookie

New member
אז אני חושב שהאייסוס משתלם יותר...

מבחינת מידות, תכונות ומחיר.

[eLad]

New member
התכונות מתנגשות ב

מצלמה ב-ASUS מול מעבד חזק ו-touchpad [ואולי אף טלוויזיה] ב-IPAQ. גם WIFI ב-ASUS יצא רק בשלב מאוחר [לקראת אוקטובר] אם ההבדל לא יעלה על 50 דולר אלך על ה-IPAQ.

2cookie

New member
ההפרש עשוי להסתכם ב200$ ואף יותר

בכל מקרה, WIFI אפשר להוסיף בזול כי יש לך CF. משטח מגע הוא לא בהכרח יתרון- אפשר להשתמש במכשיר עם האצבע (קונים מגן מסך כמובן...)

2cookie

New member
לאייסוס מחיר משוער- 500$

אני מעז לשער שהHP יעלה 700$, כמיטב מסורת הhigh end אצל HP.

castroman

New member
הASUS ממש לא יעלה 500 דולר

אולי באיזה מבצע או משהו, אני מעריך בין 550 ל600 והIPAQ יעלה 650.

2cookie

New member
אביאל עשה טובה ואל תעריך../images/Emo67.gif

אני מאמין לאתר הזה. שים לב שהמחיר במובייל ריוויו מתייחס לאירופה...

mikeoreli

New member
קוקי, מצטער אבל אני מסכים

עם אביאל. אם תסתכל על התאריך של ההודעה, זה מ4 ליוני. איזה שבועיים קודם לכן דלפו הפרטים על האייפקים החדשים ואז העריכו את ה4700 ב550$. היום מעריכים את המכשיר בכ650$. למרות שאני מקווה שהמחירים ייטו למספר הנמוך יותר, כנראה אלו יהיו המחירים. האסוס כ 550$ וה4700 650$.

2cookie

New member
טוב, 550$ קרוב הרבה יותר ל500$

מאשר ל650$, לפחות זה. (למרות שלדעתי הHP עדיין לא שווה את ה100$ האלו... אבל כנראה שהפעם זה באמת רק אני.)

[eLad]

New member
אגב

מהו ה-touchpad המובנה במקום ה-d-pad? במה הוא יותר טוב ומה הוא "עושה"?

2cookie

New member
אני משער שזה יאפשר עבודה ללא

סטיילוס, ולעומת זאת יקשה על גיימרים לשחק במשחקים על המכשיר...

[eLad]

New member
הבנתי

אבל אני משוכנע שיהיה אפשר לשחק איתו בצורה נוחה וימצאו לזה טריק כלשהו. אגב, אם זה טאצ'פאד זה עדיין נשאר טאצ'סקרין, נכון?

למעלה