פוקט וקו פיפי

אפי לוג

New member
פוקט וקו פיפי

יש איזו שהיא המלצה לגבי בתי מלון שם? משהו סביר, לא ברמה של בונגלו מליון כוכבים. ואם כבר, אז תודה.

בבקשה...

הולידיי-אין" בקו פיפי. מכיון שאני לא מכיר מלון שכזה (את הרשת מכיר גם מכיר ) אני חושב ש: או שהחליפו בחודש האחרון את שם ה" CABANA" שבמפרץ "טונסאי" - אם כן: מלון מצויין- או: שהמלון אינו נמצא במפרץ טונסאי . תשאלו ותחזרו לפורום לשרשור. בכל-מקרה: מפרץ "טונסאי" בקו פיפי דון הינו מרכז העניינים שבאי והמקום הכי-הכי יפה בו. בתי-המלון שבמפרץ זה ממוקמים בין המפרץ לבין הלאגונה - אותו צילום מפורסם נמראה את קו פיפי. כאמור באם הכוונה למלון "CABANA" - חדרים טובים וממוזגים, בנוסף ללאגונה ולמפרץ גם בריכת-שחיה בכיף. ====================================================== פוקט פטונג וילה שבפוקט : מבחינת רמה: סביר.כמו הקודם. מבחינת מיקום - וזה הכי חשוב - שמו של המלון אומר הכל: נמצא ב"פטונג -ביץ´" שזאת עיר מרכז העניינים באי הגדול פוקט. P.P PRINCESS בקו פיפי דון: בונגלוס (דירות נופש ) ממוזגים ומצויידים. טוב-מאד ! האמת שלא מבין כיצד השגת ב- 30 $ ללילה. או שאתה מתכוון ל- 30 $ ללילה לאדם? (בתאילנד המחירים נקובים לחדר) המלון ממוקם בצד של הלאגונה - במפרץ טונסאי. (מרכז העניינים !). ================================================================ בקו פיפי בתכל´ס: 2-3 בתי-מלון ברמה גבוהה. (דרגת תיירות טובה 4*). והם כן יקרים. אפילו 100$ ללילה, לזוג, ואולי אף יותר. היותר זולים זה עניין כבר של מיקום הבונגלו (למעט אחד - שאר בתי-המלון הם עם "דירות-נופש" הנקראים בונגלו = ממוזג, T.V , טלפון וכל-מה-שצריך.) אז, כאמור: מלון TON SAI : הבונגלוס הקרובים לים יקרים יותר. האחרים קצת פחות. ה- VIEW POINT כנ"ל. ו- על האי, במפרץ טונסאי, עשרות גסטהאוסים ובונגלוס זולים. הכל בהתאם. המלון הטוב ביותר באי: CABANA .(יקר). כך שבקו פיפי (לך על קו פיפי !!)אני ממליץ: TON SAI: "בונגלוס" ממוזגים וכל-מ-צריך. בונגלוס 1-17 הינם בשורה הראשונה אל מול הים. (אח, אח, אח..). בונגלוס 13 הינו נפרד בשורה זו ללא קיר משותף.. ייתכן ולא תפגוש שם ישראלים - מכיוון שלאחרונה הושם שלט ב"קבלה": "ישראלים אינם רצויים" - והאמן לי: לא מסיבת אנטי-שמיות, פוליטיקה וכ"ד... באם ידך משגת (חיים פעם אחת...) הכי-טוב על האי: CABANA/ לתשומת-לב: בקו פיפי (הנקרא קו פיפי דון) מספר מפרצים ומקומות. זהו אי דיי גדול. עיקר הפעיליות,האקשן והעניין - וגם מבחינת יופי ויזואלי (מפרץ מטמטם, לגונה משגעת) הינו מפרץ טונסאי. כל הזכויות שמורות לאבירון ================================================================== עוד המלצה לפוקט מבבר: שלום חברים כרגע אני בפוקט ואני רוצה להמליץ בחום על מלון בשם coast star מלון מקסים של 3 חברה ישראלים (ניקו,דויד ואילן הם עוזרים בכל דבר וממש עושים את השהות בפוקט למפנקת ונעימה המחירים זולים - 500 באט עם מזגן, 400 באט עם מאוורר וזה כולל ארוחת בוקר בימי שישי יש קבלת שבת אם תגיעו לכאן תרגישו ממש כמו בבית, ------------------ מקווה שנמידע הזה יהיה לכם לעזר אם יש עוד שאלות תשאלו חופשי תרגישו כמו בבית (אבל רק כמו)

למעלה