פוקט אינפורמט 5

פוקט אינפורמט 5

באייפאק 4705 יש את התוכנה הזו מותקנת בפנים. האם יש לכם ניסיון איתה והאם היא עובדת היטב במכשירים בהם מותקנת עיברית?

AYELET1

New member
נדמה לי שרענן משתמש בה, וככל

הידוע לי עברית מותקנת גם מותקנת על מכשירו...\ חוץ מזה ספר- אלו עוד תוכנות צד שלישי קיבלת עם המכשיר?

federbar

New member
אני משתמש בה והיא נהדרת.

יש לה גם גירסא עם ממשק בעברית. אני משתמש בממשק באנגלית והוא כמעט מושלם בעבודה בעברית.

peergil

New member
תוכנה מצויינת

השימוש בלוח החודשי עם תצוגת אייקונים פשוט לוקח בגדול. וחוצמזה העבודה שוטפת ומאד אינטואיטיבית. ולהכל אפשר לשים תזכורת :)

raananta

New member
מסכים עם החברה שענו לפני ../images/Emo45.gif

בממשק האנגלי שלה היא עובדת ללא תקלות או באגים בכלל. בגרסתה העברית (דורש התקנה של קובץ CAB, ניתן להורדה מהאתר) ישנם באגים מועטים. הרץ חיפוש, לא מזמן פרסמתי צילום מסך של הבאג שיש לה עם העברית. למרות שלדעתי הבאג לא כ"כ נורא שכן הוא מופיע רק בתצוגה מסויימת. אני עובד עם עברית של PDAC וכאשר אני מכניס פגישה\משימה\וכו חדשה ורוצה לערוך את הכותרת, הסמן לא יודע בדיוק היכן הוא. נוצר מצב שעדיף למחוק את הכותרת ולכתוב אותה מחדש. התקלה שציינתי מזוהה עם עברית של PDAC בלבד ואינה קשורה ל-PI. לא תהיה לך בעיה עם עברית. הבעיות שציינתי הן יחסית מינוריות בשימוש עם התוכנה. (מצד שני אתה עם SE אז לך תדע, אני לא יודע מה רמת העברית שיש ל-SE)

federbar

New member
אני משתמש בSE וממשק אנגלי והכל חלק.

הבעיות שתיארת הן אופיניות לPDAC גם בתוכנות אחרות כמו וורד או פתקים.

iagadi

New member
איך מתקינים את קובץ ה-CAB ?

הורדתי את התוכנה (גירסה 5.21) והורדתי מהאתר את קובץ ה-CAB. איך מתקינים את קובץ ה-CAB לעיברית ?

AYELET1

New member
אני הייתי מנסה

להעביר אותו לתיקיית התוכנה ב-PROGRAMS FILE

peergil

New member
כן...אבל לא חייבים להתקין את זה...

אבל הגרסת הניסיון שאני התקנתי לא היה צריך להתקין את הקובץ של העברית בנפרד. אלא אם אתה מעוניין שממשק התוכנה כולו יהיה בעברית. אני אישית מעדיף ממשק באנגלית ושהתוכנה תתמוך בעברית.

ron20

New member
אם זה קובץ cab של CE

כמו שנאמר, העתק אותו לכל ספרייה בפוקט ולחץ עליו מתוך המכשיר. קח בחשבון שהוא נמחק לאחר ההתקנה אז שמור לך עותק...

montyburns

New member
התוכנה הזאת נהדרת !

למען האמת, כמשתמש פאלם לשעבר, די התאכזבתי מכך שלוח השנה שמגיע עם הפוקט פי סי כל כך בסיסי ומוגבל. פוקט אינפורמנט עונה לי על כל הצרכים, והממשק שלו עדיף בהרבה. מומלץ בחום.

AmiDebesh

New member
במידה ויש לך את קוד הרישום

של התכנה, אתה פשוט יכול להוריד גירסה עם אינטרפייס בעברית ולהתקין. בנוסף במידה ורשימת אנשי הקשר שלך רשומים בעברית כדי להשתמש בפתרון של חן הרצוג כפי שהוצג בפריק להלן הקישור

למעלה