פוקטים חדשים??

• פותח הנושא is1
  • פורסם בתאריך

is1

New member
פוקטים חדשים??

מה הם הדגמים החדשים של IPAQ\HP ושל DELL שיצאו לאחרונה והמפרטים הכלליים שלהם. כדאי לחכות לדגמים החדשים או לקנות DELL 300 או 400 MHz יד שניה בארץ? או לחלופין האם עדיף להזמין בדואר מחו"ל?

אופירש

New member
למה יד שניה? DELL 300 או 400

אינו יקר כלל (אני רכשתי אחד ב 1300 ש"ח). אני אישית תמיד מעדיף חדש. אופיר

federbar

New member
יש לי dell למכירה

1200 ש"ח במזומן, והוא שלך. חדש באריזה, יבוא אישי מחו"ל. 067648793

babasalirules

New member
איזה דל יש לך למכירה ?

יש מספר דגמים ותרשום את המפרט של המכשיר

federbar

New member
dell axim 300 mhz

חומרה: מעבד אינטל MHz 32 Bit 300Xscale ™ ® Intel זיכרון 32 MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240x320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני, לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור לאוזניות ולרמקולים חיצוניים לשמיעת מוזיקה חיבור לכרטיסי Compact Flash ® Type II Card Slot לכרטיסים שונים כגון : מודם, רשת אלחוטית זיכרון וכו' חריץ הרחבה לכרטיסי זיכרון Secure Digital) SD) ותוספות מגווונות כגון שירים , תמונות וכו' חיבור USB מהיר למחשב יציאת אינפרה-אדום 115 KbPS +Consumer IR ההופך את ה-AXIM לשלט אוניברסלי. סוללה נטענת Lithium Polymer מאפשרות עד 12 שעות עבודה תוכנה: מערכת הפעלה Pocket PC 2002 תוכנות : Outlook, Word, Excel נגן MP3 מיוחד ל- Pocket PC Windows Media Player 8.5 Calendar, Contacts, Tasks, Voice Recorder , Notes Pocket Internet Explorer Calculator,Solitaire, Microsoft Reader (Ebooks),File Explorer MSN Messenger, Terminal Services Client , VPN Client Infrared Beaming , Clock Align Screen ,Memory,Volume Control תוכנות נוספות ב-CD מצורף מידות: אורך 128 מ'מ רוחב 81.5 מ'מ גובה 18 מ'מ משקל 196 גרם

nolan

New member
אני הזמתי ב EBAY את

ה400 ב 260$ עם הנרתיק המקורי (בשווי 20$) וב69$ זיכרון SD 256 + מתאם מקורי USB - סקנדיסק ו60$ מתאם BT של בלקין. (המחירים כוללים הובלה בUS, מגיע אלי במשלוח "אישי" - קרובי משפחה) סה"כ מתחת ל1700 שקל... בארץ זה יעלה למעלה מפי III.

למעלה