פוקוסים

פוקוסים

למישהו יש רעיונות מקוריים להעברת פוקוסים? דברים בלתי רגליO? פשוט יש קטע שאנחנו עושים... וזה שי ארועים שמתרחשים איחפשהוא, שאין ביניהם קשר... למישהו יש רעיונות יפם איך להעביר את הפוקוסים ולשני ארועים?... נגיד בבית קפה או משהו?

פוקוסים

למישהו יש רעיונות יפים להעברת פוקוסים בקטע שמתרחש במסעדה, שבו יש שתי התרחשויות לא קשורות אחת לשנייה?

C o s m i C

New member
צריך להתאים את זה...

אם רוצה שמישהו ידבר ויסתכלו על משהו אחר? או פשוט לעבור בדיאלוג? אם תוכלי להביר מה הסיפור, אני יכלה לנסות לחשוב על משהו. יש את הדברים הנדושים כמו מישהו מדבר, ואח"כ צלחת נופלת..וכה', וכה'. אם יהיה לי יותר מידע אני נוכל לחשוב על משהו יותר טוב... :)

כן !

הקטע הוא שחשבתי על שתי התרחשויות אבל החלטתי שלא.... זה לא לסרט. זה לתרגיל בתאטרון. הקטע הוא שאין לי שתי התרחשויות... חשבתי על אישה שמחכה לבליינדייט שמבריז, וזוג שחותם על הסכמי גירושים - על החלק עם הרכוש.... הקטע הוא שכל העניין שמדברים אבל יש מיוט (MUTE) כבר עשו וזה נדוש, או בעזקת צלחת שנופלת.... כבר עשו.. אי חשבתי לשים מטרונום בשביל שיראו כאילו היא מחכה... והיא חוטפת התמוטטות עצבים במסעדה . אשמח אם למישהו יש עוד רעיונות...

gamegir

New member
רעיון

את יכולה להעביר את הפוקוס מהתרחשות אחת לשנייה בעזרת עוד שקחן שישחק מלצר, ויעבור בין שני השולחנות תוך כדי העברת הפוקוס איתו.. בהצלחה

למעלה