פוקוי סאן! נודע לי שבין המצרכים שהמתחרה ביקש שיכינו לו היו ביצי סחלבים ודבש כבשים!
S sjarjar New member 7/9/03 #1 פוקוי סאן! נודע לי שבין המצרכים שהמתחרה ביקש שיכינו לו היו ביצי סחלבים ודבש כבשים!
S sjarjar New member 7/9/03 #3 פוקוי סאן! בצד של המתחרה ארע אסון! מסתבר שאחד העוזרים חשב שביצי הסחלבים השלוקים הם גרעינים של קישוא וזרק אותם לפח. לפיכך יאלץ המתמודד לוותר על תוכניתו הגרנדיוזית להכין 396 מנות וייאלץ להסתפק ב-395 מנות בלבד.
פוקוי סאן! בצד של המתחרה ארע אסון! מסתבר שאחד העוזרים חשב שביצי הסחלבים השלוקים הם גרעינים של קישוא וזרק אותם לפח. לפיכך יאלץ המתמודד לוותר על תוכניתו הגרנדיוזית להכין 396 מנות וייאלץ להסתפק ב-395 מנות בלבד.
N nani nani New member 7/9/03 #4 ../images/Emo12.gif לא יאמן איזה מתח שורר בזירה.... כבר נשמע מכתבינו בשטח.. מה קורה בצד של שף הברזל...
../images/Emo12.gif לא יאמן איזה מתח שורר בזירה.... כבר נשמע מכתבינו בשטח.. מה קורה בצד של שף הברזל...
G gabizon79 New member 7/9/03 #5 פוקוי סאן! מיתברר שהשף המתמודד לובש ביריות...והאודם הורוד הזוהר נועד לבלבל ת'אויב...
N nani nani New member 7/9/03 #6 ומה לגבי החוטיני? באיזה צבע ודוגמה החוטיני של המתמודד? פוקוי סאן!!! איך תגיב עם תקבל הצעה מקפלן, ל**** לו?
ומה לגבי החוטיני? באיזה צבע ודוגמה החוטיני של המתמודד? פוקוי סאן!!! איך תגיב עם תקבל הצעה מקפלן, ל**** לו?
N nani nani New member 8/9/03 #8 אני צריכה להגיד הכל? היום נגד איירון שף מיצ'יבה מתמודד קפלן ההונגרי... הנושא: ביייייייייייייייייייייצה... למקומות היכון צאו...!
אני צריכה להגיד הכל? היום נגד איירון שף מיצ'יבה מתמודד קפלן ההונגרי... הנושא: ביייייייייייייייייייייצה... למקומות היכון צאו...!
bali New member מנהל 9/9/03 #9 צחוק צחוק אבל אתמול התעלפית מגועל כשמישיבה צלה עיני דג טונה ואח"כ פרס אותן לטועמים בנון שלאנטיות... פיכסה
צחוק צחוק אבל אתמול התעלפית מגועל כשמישיבה צלה עיני דג טונה ואח"כ פרס אותן לטועמים בנון שלאנטיות... פיכסה