פוצי מוצי

פוצי מוצי

בפעם האחרונה שנפגשנו זה היה זיון חזק ומהיר. לא היה עודף זמן להשקיע במשחק המקדים, לא היה זמן לנשיקות ארוכות, רטובות וחמות כמו שאנחנו אוהבים, לא היה זמן לליטופים ונגיעות. באנו, נכנסנו לחדר, בקושי הורדנו את הבגדים והזין שלי כבר היה עמוק בתוכה. זה לא שהיה חסר משהו, שנינו באנו טעונים בתשוקה וחרמנות מכאן ועד להודעה חדשה. הזין שלי עמד כמו טיל, עוד בדרך מהאוטו למלונית, היא הייתה רטובה והחמה, עוד בזמן שישבה במשרד ופינטזה על מה שהולך לקרות. קבענו להיפגש ביום שני השבוע, הזמנתי את החדר הקבוע , שלוש שעות ארוכות של שיכרון חושים תיכננו לעצמנו. שלחתי לה SMS , מה את רוצה היום? איזה פנטזיות רצות לך בראש? התשובה שלה הייתה קצרה ועניינית : לא רוצה שום דבר מיוחד, לא רוצה פנטזיות, רוצה רק פוצי מוצי.... כתבתי לה - רוצה פוצי מוצי, תקבלי פוצי מוצי, כמו שרק אני יודע לתת לך. השעה חמש הגיעה, נפגשנו כרגיל ליד המלונית ועלינו לחדר. פוצי מוצי או לא פוצי מוצי, ברגע שהדלת ננעלה מאחורינו, היא תפסה אותי והצמידה אותי לקיר, שולחת באופן אוטומטי יד על הבליטה הגדולה שבמכנסיי. תפסתי לה את היד, והרחקתי אותה. היא נבהלה לרגע ואז אמרתי לה, רצית פוצי מוצי, תקבלי פוצי מוצי, הזין שלי יגיע רק בתור קינוח. היא התיישבה על המיטה הגדולה והתגלגלה מצחוק. העיניים החומות והיפות שלה קרנו מאור. התיישבתי לידה על המיטה, העברתי אצבעות בשיער הארוך והמתולתל שלה , והצמדתי את השפתיים ללחי שלה. נישקתי אותה לאט, בעדינות, מרחיק את השפתיים שלי מעט, זז כמה מילימטרים הצידה וממשיך שוב, ככה במשך דקות ארוכות נישקתי את הפנים שלה, תוך כדי העברתי את האצבעות שלי בשיערה הפזור, מדי פעם לחשתי לה באוזן כמה היא סקסית , חושנית ומטריפה. אחרי שגמרתי לנשק כל סנטימטר בפנים שלה, הצמדתי את השפתיים שלי לשלה, נשיקה ארוכה, נעימה, חושנית, כמו שהיא אוהבת. אני חושב שבמשך עשר דקות לא עשינו כלום חוץ מלהתנשק, אפילו אויר לא לקחנו. היא נשכבה על הגב, העברתי יד על הצואר שלה, ליטפתי אותו בעדינות, פותח כפתור ראשון בחולצה, ואז תכופף ומנשק ברוך את האיזור החשוף, וככה לאט לאט, עוד כפתור ושוב נשיקות עדינות, עד שהגעתי לכפתור האחרון, והסטתי את החולצה לצדדים. העור שלה היה חלק, חמים וטעים כמו תמיד, העברתי לשון באיטיות לאורך הבטן שלה, בין השדיים היפים שלה, מסובב את הלשון מסביב לפיטמות החומות והזקורות. היא ניסתה לשלוח ידיים לחולצה שלי ולפתוח את כפתוריה, אבל עצרתי אותה, חייכתי ואמרתי לה, פוצי מוצי זה בשבילך מותק, עד שאני לא אסיים את הפוצי מוצי אני נשאר לבוש. היא חייכה והורידה את הידיים בחזרה, הניחה אותן לצידיי גופה. פתחתי לאט לאט את כפתוריי הג'ינס שלה, מרגיש את החום ההולך וגובר ככל שאני מתקרב אל משולש האהבה שלה. קמתי מהמיטה , הורדתי לה את הנעליים והגרביים, משכתי את הג'ינס לאט לאט למטה. כרעתי את הברכיים ליד המיטה, לקחתי בידי את כף הרגל שלה, והתחלתי לנשק אותה בעדינות, מנשק אצבע אצבע, וככה גם את הכף רגל השנייה. היא התפתלה במיטה, קצת בגלל שדיגדג והרבה בגלל העונג. העברתי לשון ארוכה וחמה מהקרסול, כלפיי מעלה, עולה ועולה לאורך הרגל החלקה, עובר על הירך החמימה, ומגיע אל מול תחתוניה שהיו רטובים וספוגים במיצי התאווה שלה. הסטתי את התחתונים בעברת האצבע שלי הצידה, נישקתי את שפתיה החמות והתפוחות והעברתי לאט לאט לשון ביניהן , מפשק אותן ברוך ובעדינות, היא תפסה את שיער ראשי והצמידה אותי אליה, ליקקתי וינקתי אותה בתאווה, היא גמרה שוב ושוב ושוב. ככה העברתי את השעה הראשונה איתה בפוצי מוצי, כמו שהבטחתי לה. להעניק לאישה מדהימה כמוה פוצי מוצי זה מבחינתי שווה ערך ללא פחות מחדירה וגמירה

Just לובלו

New member
פוצי שמוצי

אין כמו להתפנק על גבר.

mango252

New member
ככה תעשה...

לאישה אותה בחרת לפנק....? מושלם מדהים שאתה.

כשחם חם חם ולוהט

נכנסים למקלחת ...ומכוונים את זרם המים לראש... להתרענן
ובין הרגליים ...... להתקרר....
או שפשוט מתקשרים למאהב.... שיקפוץ לביקור

למעלה