פופ

חתפתי אותה

נכון, השיר משקל נוצה - אבל הוא שיר חמוד וגם לשירים כאלו יש מקום.

די להיות כבדים! עכשיו קיץ (עדיין)!

Celluloid Hero

New member
סבבה, קיץ. שטות. כיף.

יאללה נזרום:

http://www.youtube.com/watch?v=pUrktHhuzzY&feature=fvst

oren29at

New member
צלם בהיכל! נו טוף

דווקא חשבתי ללכת על משהו ענתיקה, אבל זאת חכמה קטנה מאד להזיל ריר על פופ בן 30 ויותר, כי זה כבר ממש קלאסיקה, ונדמה לי שעדיף להנות ממשהו של הרגע, שלא בטוח שישרוד שנה, שלא לומר חודש.

אז הנה משהו קצת ישן (שנה בערך) אבל חם אש. מומלץ בפול ווליום.

giloni

New member
רוצים פופ??

לא שולח אתכם ל 10CC או ל ELO או לSupertramp

אלא לדברים מאוחרים יותר שלכאורה הייתי אמור להתרחק מהם כמו מאש, אבל ההיפך הגמור... הם מדליקים אותי באמת. קשה לי מאד עם הבובות של MTV

אפשר להתאהב גם בדבר הזה, למרות ה'פופיות' שלו והגירסה הממותנת...

ובהופעה חיה בעיר הולדתם

שלא לדבר על עברם הלא פחות מקסים

oren29at

New member
כבר חשבתי שתיתן בראש

זה פופ שכלתני, מהראש, בלי האלמנט היצרי, הפופוליסטי, הלא מתבייש בעצמו שיש בפופ. תמיד חשבתי שהם מודעים לעצמם יותר מדי, משחקים בז'אנרים, מעמידים פנים שהם להקת פופ. אבל זה אני.

(בהאוסמארטינז יש קצת מהאלמנט של "אנחנו רוצים להיות מפורסמים דרך שירים קליטים של 3 דקות", אפילו שהם גם נמצאים באולם מראות אינסופי שמשקף את כל מה שזז בפופ הבריטי, מהביטלס ועד הסמית'ס. ואני מחבב גם את נורמן קוק בשבתו כפאטבוי סלים. הנה לך מישהו שלא מתנצל כל הדרך למעלה).

אבל גם לי יש נקודת חולשה דומה לשלך: יש בחור אחד, חבל שהוא איננו, קוראים לו ניל האנון, והוא מעמיד פנים שהוא להקה בשם The Divine Comedy. הוא הוציא שלושה אלבומים מצוינים ברצף, כל אחד מהם שונה באופי, הם נעשו מהראש, והם מהנים מאד להאזנה: Regenaration מ 1999 נשמע כמו בלר פינת רדיוהד של הזמן ההוא, אבל אותי הוא תפס, כנראה בגלל המלודיות כמו זו למשל. Absend Friends מ 2004 היה מתוזמר לעילא ושוב כלל כמה שירים פנטסטיים. ב 2006 הגיע Victory For The Comic Muse שהיה מגוון מאד ומלא הצדעות למלא ז'אנרים, סיקסטיז נניח, וגם הוא נטול כמעט רגעים חלשים ומהנה מאד בסך הכל.

לפני שנתיים יצא לו האלבום Bang Goes The Knighthood שהוא אשפה אמיתית, פופ שכלתני נטול השראה ועשוי פח. סתם לידע כללי, אם מישהו מתכנן דווקא עליו.

Barmelai

New member
גם אני מחבב מאוד

את Regenaration. האנון, עם גוון הקול הגבוה והשירה האריסטוקרטית, נשמע כמו בן למשפחת רוזנים או לפחות שגריר של אחת כזו. קצת כמו ריצ'רד סינקלייר מקראוון.

arieltr

New member
וואי איך הבאת את זה

היא כל כך מקסימה ג'קי. בזמנו היא הייתה הכי סקסית שאפשר עבורי, עם העיניים האלו.
איזו נוסטלגיה וואו.
הנה רק לסגור את הפינה הנפלאה הזו. ועכשיו שאני מביט עליה היא עדיין עושה לי את זה, אין ספק.
הקליפ נהדר אגב, עם טוויסט נוסח שושנת קהיר הסגולה.

אגב איזה שורה ענקית מהלינק שהבאת:
She's a PhD in - I told you so
You've a knighthood in - I'm not listening

אגב2, ציף נראה לי את מוכנה לפופ...מתקדם....

galgi12

New member
מאוד אוהב את שני האלבומים הראשונים

של הדרום היפה...

הנה לינק לתקליט הראשון (1989) במלואו

למרות שהזמרת הראשונה שלהם, בריאנה קוריגאן, רק מתארחת בו, זהו האלבום הטוב ביותר שלהם לדעתי...

השיר הראשון היה להיט גדול יחסית ונחשב לשיר אהבה תמים כשלמעשה הכותב מספר כיצד הוא מנצל כתיבת שירים רומנטיים לעשיית כסף...

פופ מתוחכם שתמיד כיף לשמוע

למעלה