פופרס...

נינת88

New member
פופרס...

היום אחרי העבודה, המנהל משמרת אמר שנשאר לו מהמסיבה, מי רוצה? ואיזה אחת שמאוד אוהבת כימיקלים רצתה. אליי זה לא דיבר. ואז בא איש מבוגר, שאחראי שם על הניקיון, סוג של טיפוס שצריך לראות ולשמוע פעם אחת בשביל לקלוט אותו... והאחמ"ש הקרוע אמר לו שהוא חייב להריח את זה, וקירב לו את זה לאף, ההוא הריח והתחיל להיות אדום, לא נעים אבל פשוט נקרעתי מצחוק, זה היה קורע... אח"כ הרחתי בעצמי, פעם ראשונה שאני מריחה את זה... סטלה מלחיצה כזאת למשו כמו דקה, שמרגישים את הלחץ ממש בראש, ואח"כ פתאום נהיתה לי התעוררות סחית כזאת. חביב למדי. לא שלאגר. והיי!! קיבלתי מזגן היום. נראה לי שאני אעבור את הקיץ בשלום. לילה טוב ושבוע טוב טוב טוב נשיקות.... נינת

tiger

New member
מה שמפתיע זה שעדיין מוכרים את זה

בחנויות הסקס באופן חופשי.אין שום חוק נגד זה.

tiger

New member
אבל נגד סמים יותר קלים יש...

שמישהוא יהרוג אותי אם אני מבין את העולם הזה. דבק מגע או טרמפנטין וטיפקס ואלכוהול ומה לא בעצם שזה סמים ממש קשים מאוד אפשר להשיג ללא בעיות בכל מקום אבל חומרים הרבה יותר קלים שהנזק שלהם הרבה יותר קטן יחסית להרס המוחלט של אזורים ושכונות שלמות במוח שגורמים כל הסמים הנדיפים או טריפים כמו הדטורה ,דווקא את החומרים האלה מצא המחוקק ברוב חוכמתו להוציא אל מיחוץ לחוק.מי שמוצא כאן ולו מעט היגיון שינסה להסביר גם לי...

נינת88

New member
אין הגיון. זה מתחיל ונגמר בכסף.

רציתי אייקון של מקיא, אבל אין.

בדיוק רציתי לשאול!!!!

ממש גנבת לי את הנושא מהפה-ידיד שלי אמר שהוא מביא לי כזה פופרס ליומולדת,ותהיתי מזה...הגענו לדבר על זה כי שאלתי אם יש דרך *חוקית* להתמסטל ולא למות מאיזה צמח רעיל או משהו בדרך,אז הוא אמר שהוא משתמש בפופרס הזה... יש מצב להסבר?מזה השטות הזו????מסוכן מידי לנסות?(ולהשאר עם הסטלה היחידה שאני מכירה-האלכוהול היקר שלי) ונינתוש-מה הכונה סטלה מלחיצה?! אני רוצה לדעת אם שווה לי לנסות את זה...ואגב-מה המטרה של זה???יעני,למה זה נמכר בחופשיות בחנויות סקס??
ובאותה הזדמנות,אני מעלה את השאלה לפורומינו היקר: האם יש איזושהיא דרך להתמסטל בחוקיות ,ובלי יותר מידי סכנה לבריאות?
מתה עליכם, ותהיו ילדים טובים... (אוייייש הגעגועים לסוורוס החמוד שלי...)

נינת88

New member
נראה לי

שזה שורף כמה תאים במוח בבת אחת. מה שההוא נתן לי זה יענתו מרכיבים טבעיים בלבד... והיה על זה גם ציור של דמות שיושבת בתנוחת בודהה וכל הצ´קרות שלה מסומנות. לוידעת מה זה אמור לעשות, אבל זה מאיץ את קצב הלב, ומעלה את הדם למוח בבת אחת, אבל לממש כלום זמן. במלחיצה הכוונה שאת מרגישה שלוחצים לך על הראש. למה זה נמכר בחנויות סקס אין לי מושג, אבל יש הרבה דברים שאין לי מושג למה מוכרים בחנויות סקס... אפשר גם לא להריח ישר מהבקבוק, אלא לטבול סיגריה בתוך זה, ולשאוף אותה (כשהיא לא דולקת כמובן), זה בשביל שלא יתנדף החומר מהר, וההשפעה חזקה באותה מידה, אם לא יותר. שווה לך לנסות את זה? אני לא יודעת. הייתי ממשיכה לחיות בדיוק כפי שאני חיה עם או בלי הניסיון הזה. די סתמי, לא תורם לכלום, 2 דקות של צחוקים - בעיקר על האנשים האדומים שמסביבך. אני לא מכירה את ההשפעות של זה לפי הכתובים, או את הסכנות של זה. שווה לבדוק. סטלה חוקית ובריאה... המממ.... אהבה?
נינת

נינונת!!!!

את כזו מתוקית... גם אני חשבתי על אהבה...וזה יש לי ברוך השם...(חצי שנה לפני שבוע...טפו טפו טפו)... טוב,אני אחכה לתגובה של טייגר,ניראה אם הוא יודע משהו בעניין. יום נעים!!!! טיש.

פופרס....העובדות...

אז ככה,פופרס בכלל התחיל כ"סם" עבור קהילת ההומואים,כייון שהס´טלה שלו נמשכת בערך חצי דקה-דקה,ופעולתו -הרפיית שרירם מאסיבית בכל הגוף,ולכן כשהגברברים היו רוצים למנוע את כאב החדירה,הם היו מסניפין,למשך חצי דקה כל הגוף היה רפוי כולל שרירי ישבנם,והחדירה היתה הרבה יותר קלה,אבל- לפני מס´ שנים מועט יחסית,הבליינים גילו את הסם הבאמת רע הזה,והתחילו לשאוף אותו במסיבות על מנת להעלות את הס´טלה הגם ככה גבוהה מכימיקלים שנטלו לפני זה. מה רע בפופרס...ובכן,פופרס הוא כימיקל,אני לא יודעת בדיוק מה הוא מכיל,אבל אני יכולה לבדוק לכם,יותר מאוחר,מה שאני כן יודעת,שהחומר הרע הזה מוחק כמויות אדירות של תאים במוח,תאים שאנחנו זקוקים להם כדי לחשוב ולחיות,לא כמו גראס שמוחק תאי זיכרון,וככל שעולה השימוש בפופרס,כך נהרסים יותר ויותר תאים במוח,וכמו שאתם יודעים,תאי המוח לא נולדים מחדש.. תשמעו,אני ניסיתי את זה פעם,בתקופת הבליינות שלי,וזה חרא סם,והוא גם פארש,משפיע כולו לחצי דקה עד דקה,ולא שווה את הנזק שהוא גורם. נכון שבמשך חצי דקה מרגישים כאילו מלטפים את הכוכבים שבשמיים שנמצאים בדיוק סנטימטר אחד מהעין שלך,אבל בדיוק ברגע שאת מתחילה לאהוב את הכוכב הספציפי שלך,זה נעלם...וממש לא שווה את זה. לגבי החוקיות של העניין,ממש לא ברור לי למה כל כך נלחמים נגד גראס,בעוד הפופרס הרע הזה נמצא חופשי על מדפים בחנויות סקס,ולא רק שם... לצערי זה סם חוקי לחלוטין... מקווה שנתתי קצת רקע טוב לעניין... ייב ייב ועזבו אתכם משטויות,אין על הדברים הטבעיים שלנו (עלים ירוקים יאמי יאמי)

פחד אלוהים...וגם תמיהה...

הרגע חזרתי מבית קפה,חגגנו לחבר טוב יומולדת נחמדה... בדרך קפצתי לאיזה קיוסק לקנות דיאט קולה,והנה-מה אני רואה בשלט ענק- "פופרס-להשיג כאן"...ואני משחקת אותה יעני אני לא יודעת מה זה,ושואלת את המוכר "מה זה?"והוא כזה עונה"זה משהו שיעשה לך טוב!"ואני בהלם!!!!ואני עוד ניראת קטנה לגילי-אולי הייתי נותנת לי 15מקסימום,לא יותר...וההוא מוכר לי סמים ככה בכיף ועוד מציחע לי ואומר שזה יעשה לי טוב. מילא היה מוכר גראס...מילא...אבל מה,אני יודעת מה יקרה-ילדים קטנים ומתלהבים בני 13-14 ואפילו 12יבואו וישאלו מזה,והוא יגיד זה עושה לכם טוב,והם יקנו את זה ויסניפו בכיף,ומגיל צעיר ישתמשו בסמים *קשים* שיהרסו להם חצי מוח ואת הנשמה... למה הם עושים את זה?!ולמה אף אחד לא עוצר אותם,ואומר-בונה,קיבינמט זה לא בריא,עדיף תמכרו גראס...למה כימיקאלים מגיל כזה צעיר?!?!למה בכזו נונשלנטיות?!?! נורא התרגזתי. אני את זה-לא ינסה...לא בא לי לדפוק לעצמי את המוח בשביל כמה שניות של אי סדירות קצב לב...אני נהיית מסטולה רק מלצחוק,מלעבור את השעה שלי,מלהיות במצברוח טוב...וכמובן מאהובי,האלכוהול,שעליו אני כרגע מוותרת.
בונה,אחים שלי,תעשו לי טובה,אל תתעסקו עם השטויות האלו..אני מפחדת עליכם... אוהבת, לילה מעולה, ליאת.

טיש אני באמת שמחה שאת לא

עושה פופרס,כי זה באמת חרא דבר,ומוחק ים ים ים של תאים במוח.. אנשים פשוט לא מודעים לנזק שהדבר התמים לכאורה הזה עושה למוח,והם חושבים לעצמם שאם זה חוקי ומותר ונמכר בחנויות סקס,או בקיוסקים (??????),אז כנראה שזה לא פוגע.....ואני בכלל אל בטוחה שמצורף לזה איזה עלון שמפרט את הנזקים החמורים שזה עושה... ועל זה נאמר- מי,מי,מי המטומטמים שיושבים שם למעלה????? ייב ייב

תשמעו...

אני לא חושבת שיש אנשים שסתם עושים פופרס... עושים את זה בד"כ בשביל להקפיץ סטלה של סם מסוים.... בד"כ עם אקסטות... זה נותן את ההרגשה של ה"פיצוץ" פעם נוספת...כל מה שזה עושה אם מסניפים את זה סתם זה רק סחרחורת ... אז נכון, זה דיי קצר...שורף המון המון תאים... אבל לדעתי זה ממש שווה!

אהההה..תשמעי,

אנשים עושים סתם פופרס,מנסיון אישי אני אומרת לך,מה שזה מקפיץ זה מקפיץ כולו לדקה מקסימום,ושלא יספרו לך שטויות,עשיתי את זה בלי כלום ועשיתי את זה על גלגל,וזה חארטה בארטה ,סתם עושה נזק בלתי הפיך וזה ממש לא שווה את זה.. ואת בהפרעה קשה מאוד אם את אומרת בעצמך שזה שורף המון תאים ובכל זאת זה שווה... זה שורף קצת הרבה מאוד תאים,וזה קצר מאוד מאוד וכל זה לא משתלם לך למוח.. ייב ייב

תשמעי...

גם אני ניסתי את זה סתם ועל כל מיני סמים.... ואת יודעת , למרות שזאת הרגשה של חצי דקה לדעתי זה ממש שווה ניסיון (ולא שימוש!!!) בכל אופן , עזבי את הפופרס...כל השאר לא הורס לך את המוח?

חופשי הורס..אני לא מתממת...

ואני אגב הפסקתי עם כל החרא... את יכולה לשאול את קשכה וטייגר ,אני הכרתי אותם בתקופת ההתפרעות שלי,והם ביקשו ממני לא פעם אחת שאני אוריד את המינונים של הכימיקלים,לטובתי בלבד...והיום,שנה מאז שחזרתי לארץ מהטיול הגדול שלי,אני לא נגעתי בכלום כלום כלום,ואין לי גם את הצורך הזה.. ותאמיני לי שגם כשהייתי שם,והתפרעתי אחושילינג עם כימיקלים,קראתי לפני על החומרים האלה,שאלתי שאלות,ולא הלכתי לתוך זה בעיניים עצומות,הייתי מודעת לנזקים שזה עושה. ולפני שעושים שטויות כאלה,צריך לדעת לאן נכנסים,אחרת זו באמת טיפשות.אחרי שאת יודעת איזה נזק את עלולה לגרום לעצמך,את יכולה להחליט אם את רוצה או לא. זו דעתי לפחות. ייב ייב

juha

New member
../images/Emo39.gif

אני קצת בספק אם ימכרו לילדים בגיל צעיר משהו כזה.או שאני תמימה מדי..

דורKה

New member
הפופרס משמש גם כמגביר אורגזמה...

לפי מה שאמרו לי (ולא, לא ניסיתי...) צריך לשאוף את זה שניה לפני האורגזמה ואז זה מגביר אותה.

סבבה אגוזים אבל...

למה לעזאזל מוכרים את זה בקיוסקים לילדים קטנים שעוד לא יודעים מהחיים שלהם אפילו מזה אורגזמה!? למה להרוס מגיל צעיר נורא שעוד אין להם בחירה ממש,שהם לא ממממש מבינים מזה....מילא הקלאברים,בחירה שלהם,וכל מי שמשתמש בזה גם בחירתו,אבל הוא יודע למה הוא נכנס...לא חבל על ילדודס קטנים? עדיף כבר שיתחילו מגראס,ולא מזה.

tiger

New member
זה כאילו שתישאלי מדוע יש למי

שמקבל שם למעלה החלטות כל כך מעט שכל... את לא באמת מצפה לקבל תשובה...חבל. דווקא השאלה ששאלת זו אחת השאלות שצריך לישאול הרבה

למעלה