פופינה נווה צדק

פופינה נווה צדק

אז היינו חמישה, חלקנו הכל, סבב ראשון:
טרטר ג'ין טוניק, קוביות דג ים עם ג'לי ג'ין טוניק: מרענן וטעים.
רביולי מנגולד סלק וגבינת עיזים: עלי המנגולד שעטפו את שאר המרכיבים היו קשים לחיתוך והטעמים השונים לא התחברו.
דלעות ערמונים וקרם פרש: מספר חצאי דלעות ערמונים קטנות ויבשות. הקרם פרש בשילוב עם שמן כמהין היה נהדר וכמעט הציל אותן מגורלם המר.

סבב שני:
טרטר בקר עם אבטיח כבוש: נקרא מוזר אבל מדליק בפה, איולי חזרת חיבר נהדר.
המבורגר שרימפס: פעם שלישית שאני מזמין את המנה הזאת, שוב לא אכזבה, שתי לחמניות מאודות עדינות, קציצת שרימפס, איולי יוזו חסה ובצל מוחמץ. מעולה.
רביולי ריבת דלעת וכבד אווז: שחיתות נפלאה, רק בשביל המנה הזו שווה להגיע.

סבב שלישי:
סינטה על העצם: סטנדרטית, קצת משעממת.
ניוקי צלוי עם ניוקי שרימפס: ניוקי תפו"א וניוקי שרימפס (אני עדיין תוהה איך עושים אותם), מעניין וטעים.
פילה מוסר ים מאודה, קייל, עגבניות, חמאת מרטיני וזיתים שחורים: הדג היה עשוי נהדר, שאר המרכיבים לא הורגשו, טיפה חיוור.

קינוחים:
תפוחים צלויים וגלידת בירה: קינוח עמוס מרכיבים שכלל גם מוס שוקולד וקרמבל לתת, לדעתי היה מוצלח, לאחרים בשולחן פחות.
מרק מנגו עם סורבה גויאבה, פודינג אורז, חלב קוקוס ופירות טריים: הרבה מנגו, נשארתי אדיש.
רביעיית סורבה: קצת מיותר, שוב עומס טעמים.

כולל בקבוק יין וקוקטייל אחד יצאנו ב~1140 ש"ח, בכלל לא זול.
זו הארוחה השלישית שלי במסעדה ואני מרגיש שהיא היתה הפחות טובה שאכלתי פה. אולי מכיוון שהיינו חבורה גדולה יחסית טעמנו חלק גדול יותר מהתפריט ולא רק את המנות המובילות.
האוכל בפופינה מכוון גבוה מאוד, חלק פוגע וחלק מפספס אבל זה עדיף על בנאליות. הייתי שמח אם היה נעשה מקצה שיפורים בתפריט כי הבסיס חזק.

אני מאוד מחבבת את פופינה

כשטעמתי את מרק המנגו זה היה בשלבים הראשונים של החלפת התפריט ובעיניי הוא היה מוצלח ומרענן מאוד. נשמע שהם עשו בו שינויים וחבל.

תודה על הדיווח

1Shir

New member
יש לי שאלה אליך/לפורום

אף פעם לא נכנסתי לתוך המסעדה.
האם זה לגיטימי לשאול את המארחת אם יש אפשרות לשבת על הבר (מניחה שיש בר...) לקינוח בלבד? לבד או עם +1? (אם אמצא מי שירצה לבוא איתי לדבר כזה...)
קינוח המנגו נשמע בדיוק לטעמי

Gרר

New member
עשינו את זה בקפה 48

עם הקראק פאי כבר פעמיים אחרי ארוחות במקומות אחרים. בשני המקרים זה התקבל בלי שום בעיה ובכלל אם שואלים אז זה תמיד לגיטימי.

עם זאת, נראה לי שזה מתקבל יותר בברכה בשעות הקצת יותר מאוחרות של הערב ולא ממש בשעות השיא...

לשאול זה תמיד לגיטימי

ויש לי הרגשה שזם יזרמו עם זה, במיוחד אם הבר לא יהיה מלא, הוא לא היה כשאנחנו היינו שם. אני ממליץ לשלב את זה עם אחד מהקוקטיילים שלהם.

החתולית

New member
על הדיווח

ההמבורגר שרימפס הזה נשמע כמו מנה בדיוק בשבילי. אוי... הדיאטה תוריד אותי ביגון שאולה.

mereng

New member
... יש לך מנה מותרת בשבוע ?

בדיאטה שלי מותר פעם בשבוע "להתפרע"- אני משתדלת לאכול אותה מחוץ לבית ולקבל הרגשה של נורמליות.

החתולית

New member
כרגע אני מנסה להצמד להוראות הדיאטנית

בחגים עליתי במשקל, ואני חוזרת למשטר הצנע המפוקח, אחרת אלך לאיבוד.

אני מרשה לעצמי חריגות פעם בשבוע, אבל לצערי, אני זקוקה לגבולות מאד נוקשים.

marina1911

New member
הם שינו את התפריט?

חלק גדול מהמנות לא זכורות לי מהפיגור שלנו או שמדובר בספישלים?

נראה לי ששינו

אני די בטוח בזה כי יש מנות שזכרתי מביקור קודם שכבר לא קיימות בו (הוולינגטון למשל).
אני מניח שהתכוונת ביקור ולא פיגור, יצא לך מצחיק בכל מקרה.

marina1911

New member
אופס, אכן יצא מצחיק ואפילו לא שמתי לב

הסתכלתי עכשיו באתר ובהחלט התפריט השתנה בצורה די משמעותית, לתחושתי כמעט מחצית מהמנות שונו.

מעניין אותי לדעת האם מישהו היה בארוחת צהריים שהם מגישים בשבת ומה התפריט...

למעלה