פועלים

מצב
הנושא נעול.

babarong

New member
פועלים

פועלים
בוקר טוב לכולם פועלים פרסמה דוחות מאכזבים לכאורה (לא הייתי מתאכזב להרוויח אחוז מזה) אבל מצד שני מאוד ייתכן שכולנו נשלם להם בקרוב יותר כך שבעתיד הם לא יתאכזבו ורק אנחנו כן. בנוסף התחזקות בבנקאות בחו"ל. מה יהיה הכיוון של המניה לדעתכם? כיצד יתקבלו התוצאות?

קרלטון

New member
בינתיים הכיוון הוא למטה....

פועלים
בוקר טוב לכולם פועלים פרסמה דוחות מאכזבים לכאורה (לא הייתי מתאכזב להרוויח אחוז מזה) אבל מצד שני מאוד ייתכן שכולנו נשלם להם בקרוב יותר כך שבעתיד הם לא יתאכזבו ורק אנחנו כן. בנוסף התחזקות בבנקאות בחו"ל. מה יהיה הכיוון של המניה לדעתכם? כיצד יתקבלו התוצאות?
בינתיים הכיוון הוא למטה....

f1list

New member
אז זהו ש

פועלים
אז זהו ש
פונדמנטלית הבנקים בישראל הם רשיון להדפיס כסף. גם אם בה"פ לא הרוויח מי יודע מה מ"פעולות רגילות", איכשהו תמיד יש אייטמים מיוחדים שמביאים הביתה שורה תחתונה מפוצצת, והמכפילים כלכליים לטעמי. טכנית זה נראה חלש מאוד כרגע, ויכול להיות רע בטווח הקצר. גילוי נאות: אני לונג בנקים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה