פוסקת... כהלכה...
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 7/3/02 #3 שחקנית.. מה,רק שפגאט עוד הולך אצלך ? לא כהלכה,אבל כפי שצריך ? מרק.
ק קטיפה אדומה New member 7/3/02 #4 שפגטי אדום. הכי טעים. שחקניתתתתתתתתתתתתתת ת´געגעתי אז באתי! נכון שחסר לכם הדיוט?
ה השחקנית הראשית New member 7/3/02 #5 אידיוט חדש דפקא יש לנו. שחקנית שלום מותקקקקקק בטח ת´געגעת כי מזמן לא הרגשת חרב
ק קטיפה אדומה New member 7/3/02 #9 שם כאן ובכל מקום שמה שמה הייתי כאנ-נה! אני ולשאלתך שחקנית ראשית: דפקא אתמול הרגשתי ת´חרב היה חד כתער חדחרב חדחתול חתחתול מכירה אותו?
שם כאן ובכל מקום שמה שמה הייתי כאנ-נה! אני ולשאלתך שחקנית ראשית: דפקא אתמול הרגשתי ת´חרב היה חד כתער חדחרב חדחתול חתחתול מכירה אותו?
ה המתחילן מהמלין New member 7/3/02 #10 אם הוא היה צר אז את בטח הנמלה ואם את הנמלה אני הולך אלייך כי עצל אני . תראי לי דרכך ואחכים . נבנה עולם חדש. פל-קל עולמות . (אני לא הייתי בונה על זה)
אם הוא היה צר אז את בטח הנמלה ואם את הנמלה אני הולך אלייך כי עצל אני . תראי לי דרכך ואחכים . נבנה עולם חדש. פל-קל עולמות . (אני לא הייתי בונה על זה)
ז זיוי בת New member 7/3/02 #11 מישהו פה התחיל לכתוב בתוך סוגריים???? )))))))) זיוי [ו....גם. שתינו] )