פוסט פריקה

פוסט פריקה

היי בנות,
חזרנו מחו״ל וחזרנו לשיגרה
התלבטתי אם לשתף , פשוט כי לא רציתי להיכנס לזה בעצמי .. אבל החלטתי שכן.. כי אין עליכן ועזרתו לי מאוד.
תזכורת: חודש שעבר לאחר בטא 7.1 התחילו הפרשות חומות ולאחר מכן דימומים כהים שבסופם ראיתי מן קריש דם גדול בשירותים שלאחריו הגיע המחזור.
היות והיינו בחו״ל החלטתי להתנתק ולא לחשוב יותר מדי על מה שקרה וכשיכולנו חזרנו לקמפר בלי להשקיע מחשבה.
בימים שחשבתי לעצמי שזה הביוץ עקב ההפרשות המרובות (לא לקחתי איתי בדיקות וגם ניסיתי להימנע מבדיקה.. כדי לא להיות בלחץ וכדי לנסות להיקלט בטבעיות ללא מחשבות) לא הספקנו לקמפר.. יום אחד היינו במטוס ולא לאחר מכן פשוט לא הספקנו..
אממה זכרתי מכן שזרע נשאר בגוף וקיוויתי שאולי בכל זאת אקלט..
שבוע שעבר, שבוע לפני שהייתי אמורה לקבל התחילו לי בחילות וכאבים בחזה בדיוק כמו חודש שעבר וכבר התחלתי לשמוח.
לפני כיומיים כבר התחילו בחילות חזקות מאוד , אתמול כבר לא עמדתי בבחילות הרגשתי חולה , בחילות נוראיות וצרבות כאלו שחוץ מלשכב במיטה לא יכולתי לעשות כלום... עם הבחילות החזקות הופיעו הפרשות חומות שגרמו לי לחשוד במחזור שעומד להגיע מצד אחד, ושמחה מצד שני .. הרי בחילות וצרבות כאלו לא קרו לי לעולם עקב מחזור.
ואכן חודש שעבר שנקלטתי הביא עימו אותם בחילות נוראיות וכאבי חזה
קמתי היום בבוקר, ההפרשות החומות התחילו להיפסק ואני התחלתי לשמוח!
הבחילות עדיין נמשכות, הצרבת והתחושה שבא להקיא גם, החזה כואב ונפוח, הבטן בניגוד לתחילת מחזור לא נפוחה- שמחה וששון!!! כבר כמעט שלחתי את בעלי לקנות לי ערכה!
והנה עכשיו התחיל להופיע דימומון וכל השמחה ירדה....
ואני שואלת את ה׳ למה זה מגיע לי???

מנעמים

New member
חיבוק

לדעתי כדאי שתעשי בדיקה. גם דימומים והכתמות יכולות להעיד על הריון. יש לי חברה שהיה לה דימום שחשבה שהוא מחזור, הלכה לרופא פוריות להתחיל טיפולים ואז שלח אותה לבטא שיצאה חיובית מאוד! אז לחשוב חיובי, תתחילי מלעשות בדיקה. גם אם זה לא, עדיף לדעת ולא להישאר בחוסר וודאות. מאחלת לך שיגיע בהקדם!

secondtime82

New member
מה שכתבו לפניי.

תעשי בדיקה, עדיף להיות בוודאות. מאחלת לך שזה זה ושזה בסדר

תודה רבה לכן

בינתיים פסקו ההפרשות החומות לגמרי וזה לא התפתח לדימום
אל בגלל שלקחתי כדורים לדחיית הווסת חודש שעבר אני לא ממש יודעת מה התאריך המדוייק שלי החודש...
&nbsp
מפחדת להתאכז ולכן אחכה עוד שבוע לבדיקה
&nbsp
תודה רבה
שבוע קסום לכולן

למעלה