שמעו, קוואי הגיע אחושרמוטה
זו סדרת גמר NBA שרק בגלל ששתיהן במערב היא סדרת גמר מערב שרק במקרה היא סיבוב ראשון
אפילו ראס מתנהג יפה יחסית ליד קוואי. אין לי מושג אם PG חוזר לסדרה הזו אבל מקווה מאוד שכן ושכולם ישארו בריאים, כי רואים שקוואי ודוראנט באו להילחם על מי השחקן הטוב בעולם, לפחות בראש שלהם.
מחצית ראשונה כרגע והייתי רוצה לראות את פאוול מקבל יותר דקות מחצית שניה ומייצר נקודות לצד קוואי, ובמיוחד כדי שיאפשר לו לנהל דקות מנוחה כדי שלא יצטרך לנהל פציעות.
זובאץ יגרום לאייטון להצטרך להיות הגירסה הכי טובה של עצמו בסדרה הזו
מחצית שניה: סאנס פותחים באיזה ריצת 20-גרעינים, ראס כבר מחטיא יותר מדי וחוזר לככב באלגברה עם שברים לא מצומצמים בהגזמה 3/15 כזה. פאוול לא מקבל את הדקות שביקשתי וקליפס לא מצליחים להשיג סל או עצירות, טיי לו מנסה להגיב עם הרכב גבוה שקוואי הרכז כדי להתחיל להשיג ריבאונים וסלים בצבע כי מבחוץ כלום לא נכנס, מונטי מחליט שזה משום מה זמן טוב לתת מנוחה לקיידי וקליפס חוזרת למשחק בדקות האלה. קוואי מוציא את הכדור מהידיים של דוראנט בפוזשן האחרון ונשאר עליו בחסימה, תענוג תנו להם לריב כל הסדרה בשביל זה באנו כפרה.
תחילת רבע 4, 3 פוזשנים רצופים הם שמים סל אחד על השני, בא לי לבכות מאושר.
קוואי לא יכול לנוח, באמת שאין מי שישים סל חוץ מפאוול. גם מאן יצטרך לקבל יותר דקות וכמובן גורדון יהיה חייב לתת את ה15 שלו בשבילם כל משחק. ראס הופך לנזק בהגזמה בהתקפה, חייבים להגביל אותו לזריקות פר משחק, לא צוחק, ואני מדבר על 4-5 זריקות ככה. הוא כן תרם בריבאונד וגם בהגנה עם הרבה דיפלקשנס חשובים.
הצגה של כל הביג גאנס בדקות האחרונות, קוואי ודוראנט עם ביג באקטס, CP עושה את מהלך המשחק (היחיד בערך) שלו עם חטיפה וסחיטת עבירה על קוואי בדקה האחרונה. ראס עם תרומה משלו בריבאונדים גדולים, התחננתי אליו שלא יהרוס את זה עם זריקות אבל הוא בכל זאת לקח שתיים חשובות בדקה האחרונה ופספס, למזלו סחט עבירה ותפר מהקו.
וואו, איזה מהלך הגנתי של ראס בסיום. אין מה לפרט כולם יראו את זה. בול גיים.
לא יודע מה קורה בשאר הסדרות אבל תחזירו את PG תשאירו את כולם בריאים ויש לנו סדרה.