פוסט על טורניר ה-NCAA

salo22

New member
ואני מהמר על מיאמי FL

לא חושב שאינדיאנה יגיעו לפיינל פור. ללואיוויל יש חתיכת קבוצה, אבל לדעתי גם הם לא יקחו, זו תהיה שנתן של אחת מהמדורגות 2, מיאמי או אוהיו סטייט.. אבל נבואה ניתנה לש..

גונזגה האובר רייטד כבר הולכת הביתה עם הפסד לויצ'טה סטייט, חיכו שם שגל מקל יעזוב ונתנו גז

aditeman

New member
מה אתה אומר על אורגון?

ראית - הגיעו ל-Sweet Sixteen!

יש לי חששות לגבי מיאמי. לא נראה לי שהם יצליחו להחזיק מעמד עד הסוף...

אדי

salo22

New member
אממ בעייתי

יש להם קבוצה חביבה אך לדעתי אורגון לא יצליחו לעבור את לואיוויל, זו פשוט משוכה גבוהה מידי בשבילם אבל זה משחק מעניין מאוד.
למישיגן סטייט יש קבוצה של רוצחים שלדעתי תפרק את דיוק, אבל עוד חזון למועד ודיוק בהגרלה נוחה מאוד עדיין מעט מתקשים וצריכים לעבור את קרייטון העקשנית. ויצ'טה, אול מיס או לאסאל ! אחת תהיה באליט 8, טירוף ! ראיתי את המשחקים של אול מיס ויש להם קבוצה של עלוקות עם רישיון ולא אתפלא אם הם יהיו אלו שיתקדמו לשמונה.
מיאמי משחקים יותר מידי טוב בקביעות כבר תקופה ארוכה מידי - והשאלה כאן האם יבוא קודם המשחק ההוא שכלום לא הולך (וזה קורה תמיד ברצפים גם לקבוצות הטובות ביותר בטורניר כזה) או משחק הגמר
לדעתי הם בכושר הטוב ביותר בנקודה הזו מכל הקבוצות, אבל הנה אני בטח מנחס להם את הצורה

נחזיק אצבעות היום ל FGCU בתקווה להמשיך ולהפתיע את סאן דיגו סטייט, אבל הסיכוי די נמוך, קבוצה נחמדה מסאן דיגו. קנזס תמיד מסוכנים מאוד, מדהים איך מגיעים כל כך הרבה לפיינל פור, בהחלט הקבוצה של עשר השנים האחרונות.. UCLA מפטרים את האולנד, הגיע הזמן כמו שאומרים.
קצת עצוב לי על באטלר שהפסידו למרקט שהעיפו את ג'ייק כהן הנפלא בשניה האחרונה.. מאוד אוהב את המאמן בראד סטיבנס וחושב שהוא מספר אחת בקולג'ים בלהוציא השגים מחומר השחקנים ועל הקבוצה שלו תמיד כיף להסתכל. לא ירחק היום שהוא יחליף את אחת האגדות באחד הקולג'ים הגדולים ביותר וקריירה בנבא וכולי..

salo22

New member
סורי תיקון לגבי קנזס

אחת הקבוצות הטובות כמובן, אבל כנראה לא המצטיינים בתחום ההגעה לפיינל פור, אבל באיזור השלבים הגבוהים כן..

aditeman

New member
קנזס

הענק של קנזס (ווית'י) היה מדהים שנה שעברה בטורניר. כמו מארק איטון, רק שחקן יותר טוב. הוא רק 30 בדירוג לקראת הדראפט, אבל הייתי מהמר עליו בתור קבוצת נבא - אין הרבה ענקים טובים או בכלל.
יש לקנזס גם את המועמד המוביל - מקלמור. לא ראיתי אותו משחק...

אני גם מת על סטיבנס. שמתי את באטלר בגלל זה על מארקט... חבל.

אדי

לא ברור אם הוא מפוטר או לא

קראתי שהם מכחישים את הידיעות על כך...
צריך לזכור שהאולנד הוא המאמן ששיקם בתחילת העשור את תוכנית הכדורסל של יוסיאלאיי, הביא שחקנים כוכבים וקצר הישגים... אולם בשנים האחרונות לא הצליח לשמור על שחקנים....
מדברים בעיקר על אדם עם קשיים בתקשורת שסוגד למשחק איטי ומבוקר בסגנון הישן.....

aditeman

New member
יש לי פתרון נהדר בשבילך!

גיליתי בשבועות האחרונים אחלה פתרון לאוהדי ספורט אמריקאיים.

רק לידיעתך, אני התקנתי צלחת (אפילו שניים) לפני מספר שנים, אשר מספקים לי את השידורים ב-HD בצורה פנטסטית וניתן למצוא הרבה מהמשחקים (אני בעיקר אוהד פוטבול, אבל יש עשרות ערוצי ספורט).
עם זאת, אני עתיד לנסוע לשווייץ לשנה ותהיתי מה אני אעשה, עד שגיליתי את ה-XBMC.

זה מדיה סנטר open source שרץ על כל מערכת הפעלה (ואף מהווה את הלב של מחשבי ה-Raspberry Pie הקטנים והזולים) והוא ממש מעולה. כלומר, מתקינים תוכנה על ווינדוס, למשל, ויש לך נגן מדיה יפה ומלא בכל טוב.
מה הקשר לשידורים? אז יש מלא plugins או add-ons לתוכנה הזו וחלק גדול מהם מספקים streaming של ערוצי טלוויזיה ו-VOD. סתם למשל, הפלאגינים הישראלים נותנים VOD של ערוץ 10, מאקו, HOT וכד'.
צריך להתקין (בכל מקרה מומלץ) ולהתחיל לשחק עם ה-add-ons שלהם (ממש קל להוסיף כאלה דרך הממשק של התוכנה).
תעשה חיפוש בגוגל על סטרימינג של טלוויזיה או ספורט ותקבל מלא מדריכים והצעות (זה משתנה כל הזמן...). למשל, הנה לינק שמסביר איך היה אפשר לראות את הסופרבול לפני חודשיים:
http://www.xbmchub.com/blog/2013/01/30/how-to-watch-nfl-super-bowl-xlvii-on-xbmc-this-sunday/

הרבה ממה שכתוב שם עדיין רלוונטי.

בהצלחה, ואם אתה מוצא משהו באיכות טובה (כי הרבה ממש באיכות ירודה, אבל זה יותר טוב מכלום), אז תגיד!

אדי

salo22

New member
אין לי מושג, יושב על השידור של ESPN

אין הרבה שינה לאחרונה..

salo22

New member
בינתיים התחזית עובדת בשיניים

אוהיו סטייט שומטת יתרון משמעותי אבל מנצחת משלשה גדולה בשניה האחרונה.. נראים מאוד פגיעים..

lb22

New member
איך פספסתי את זה?!?!?

סעמממק התחלתי לראות את המשחק , בחצי העברתי למירוץ פורמולה 1 שהקלטתי מהבוקר....ושכחתי מהמשחק...

salo22

New member
אינדיאנה גונבים ניצחון מטמפל

הגיע להם לעוף כבר עכשיו.

lb22

New member
למה גונבים? :)

ריצה של 10-0 בדקות האחרונות של אידיאנה כולל שלשה מטורפת נתנה להם ניצחון.

מה נגמר במשחק של צפון קרולינה נרדמתי באמצע....

salo22

New member
גונבים כי טמפל הובילה כל המשחק כמעט

אומנם רק ב 2-6 נקודות אבל בכל זאת שלטו במשחק, אינדיאנה נראו רע. קנזס אכלו את צפון קרולינה בלי מלח. מיאמי התקשו מול אילינוי העקשנית אבל עברו, דיוק נראתה בסדר, FGCU ממשיכה מסע הסינדרלה שלה.

lb22

New member
אני מודה שלא הכרתי את הפולרידה האלו

וזה פשוט מדהים מה שהם עושים....

אני טיפלה עצוב שדוידסון לא עלו אבל אולי זה סולל את המעבר של ג'ייק כהן למכבי (או לNBA?!?)

מה שכן , בנתיים הפייבוריטית שלי ושל חבר טוב שלי לוייואיל מתקמדים ונראים לא רע.

לא מסכים איתך לגבי המשחק של טמפל , לא לקלוע נקודה אחת במשך שתי דקות האחרונות זו הגנה חזקה.

salo22

New member
אינדיאנה אכן תפסו עצמם בידיים 2 דקות לסוף

אבל לעלות פעם ראשונה ליתרון 40 שניות לסיום אחרי שהיית בפיגור כמעט 30 דקות ברציפות, אומנם מינימלי, זה מבחינתי גניבת ניצחון. אני מסתכל על אחוזי ההובלה לאורך המשחק ולדעתי 95% מהזמן טמפל הובילה. לדעתי ג'ייק כהן לבטח ינחת במכבי תל אביב, אין שמץ של סיכוי שיבחר במקום ריאלי בדראפט, יש רשימת גבוהים נחמדים בסיגנון שלו שעולה עליו ובהנחה שהם יוצאים לדראפט, אלכס לן הנפלא של מיניסוטה, קלי אולייניק, קודי זלר, ויטני, אדאמס מפיטסבורג, וזה רק הלבנים שבחבורה, שחקנים בסיגנון של כוהן עם הרבה יותר PR לקראת הדראפט.

salo22

New member
והנה התחזיות שלנו עפות מהחלון

מיאמי ואינדיאנה עפות, זה מה שנפלא בטורניר הזה, הכל יכול לקרות.

למעלה