יש לי פתרון נהדר בשבילך!
גיליתי בשבועות האחרונים אחלה פתרון לאוהדי ספורט אמריקאיים.
רק לידיעתך, אני התקנתי צלחת (אפילו שניים) לפני מספר שנים, אשר מספקים לי את השידורים ב-HD בצורה פנטסטית וניתן למצוא הרבה מהמשחקים (אני בעיקר אוהד פוטבול, אבל יש עשרות ערוצי ספורט).
עם זאת, אני עתיד לנסוע לשווייץ לשנה ותהיתי מה אני אעשה, עד שגיליתי את ה-XBMC.
זה מדיה סנטר open source שרץ על כל מערכת הפעלה (ואף מהווה את הלב של מחשבי ה-Raspberry Pie הקטנים והזולים) והוא ממש מעולה. כלומר, מתקינים תוכנה על ווינדוס, למשל, ויש לך נגן מדיה יפה ומלא בכל טוב.
מה הקשר לשידורים? אז יש מלא plugins או add-ons לתוכנה הזו וחלק גדול מהם מספקים streaming של ערוצי טלוויזיה ו-VOD. סתם למשל, הפלאגינים הישראלים נותנים VOD של ערוץ 10, מאקו, HOT וכד'.
צריך להתקין (בכל מקרה מומלץ) ולהתחיל לשחק עם ה-add-ons שלהם (ממש קל להוסיף כאלה דרך הממשק של התוכנה).
תעשה חיפוש בגוגל על סטרימינג של טלוויזיה או ספורט ותקבל מלא מדריכים והצעות (זה משתנה כל הזמן...). למשל, הנה לינק שמסביר איך היה אפשר לראות את הסופרבול לפני חודשיים:
http://www.xbmchub.com/blog/2013/01/30/how-to-watch-nfl-super-bowl-xlvii-on-xbmc-this-sunday/
הרבה ממה שכתוב שם עדיין רלוונטי.
בהצלחה, ואם אתה מוצא משהו באיכות טובה (כי הרבה ממש באיכות ירודה, אבל זה יותר טוב מכלום), אז תגיד!
אדי