זהו, מחר מסתיימת לה העונה (תודה אלוהים!)
על העונה עצמה אני לא ממש יכולה לכתוב משהו...אתם כבר יודעים שאני לא צופה
אבל...
את כל השאר אני כן יכולה לסכם
אז דבר ראשון והחשוב ביותר -
@מורבידי2.0 המילה "תודה" מתגמדת כל כך לעומת הכל
תודה שאתה קיים! מעבר להיותך המנהל המוכשר והמדהים ביותר שהיה לצידי (ובתקווה ימשיך להיות) - אתה פשוט איש נדיר
אין לי מספיק מילים להודות לך על כל ההבנה, ההכלה, הסבלנות, הסובלנות, הנתינה
זכיתי בך
פורום האח הגדול זכה בך
מיליון פעם תודה על מי שאתה
אוהבת אותך ממש
אני לא יודעת כמה אתם מודעים לזה שהעונה הזאת הייתה ממש קשה לנו המנהלים
מה לא היה לנו? מלחמה, בעיות בריאות, העבודה שלי שמנעה ממני להיות פה הרבה(משמרות לילה ושבועות של 12 שעות) ועוד כל כך הרבה דברים אישיים
אין לכם שמץ כמה התאמצנו בכדי שהפורום יתנהל בצורה שוטפת והדברים שלנו לא יפגעו בזה
לפעמים זה לא ממש הצליח והיו ימים ששנינו לא יכולנו להיות...אבל 90% מהזמן כן הצלחנו...והרבה, הרבה בזכות מורבי (שאגב תמיד דאג שאני אלך לישון אחרי העבודה והוא יהיה על הפורום).
ואני כל כך שמחה שהעונה מסתיימת
גם אני וגם הוא זקוקים למנוחה הזאת אחרי כל כך הרבה עומס שכזה (אני יודעת, אתם לא ממש מבינים את הניהול ואת ההשתעבדות לפורום בכדי שהכל ילך חלק)
העונה באופן אישי הייתה לי קשה מבחינת החסימות, חסמתי גולשים שמעולם לא חשבתי שאחסום
אבל אולי סופסופ תבינו שאין אף אחד חסין, אני תמיד עושה הפרדה בין הפורום לבין החיים עצמם...ויצא לי לחסום אנשים שאני ממש אוהבת, לא היה קל...אבל כמנהלת זו הייתה חובה.
אני לא יודעת מי ינצח מחר, מאחלת לכל אחד ממכם שינצח מי שהוא רוצה...רק תזכרו שעד לעונה הבאה כבר לא תזכרו אותם
אני כן יודעת מי המנצחים האמיתיים
אתם!
אתם שגרמתם לפורום להיות כזה פעיל, שהצחקתם, שהתדיינתם, שאהבתם,שהתווכחתם
אתם אלו שגורמים לפורום להרגיש כמו משפחה שנפגשת בחגים
אילו יכולתי הייתי מודה לכל גולש באופן אישי...אבל זה טיפה בעייתי
אז פשוט תודה לכם שהייתם!
אל תשכחו אף פעם - האח הגדול זו תכנית טלוויזיה (שברובה מאוד מבויימת), אתם לא....אתם המציאות...ואתם מציאות מהממת.
תודה לכל מי שדיווח, תודה על כל המסרים, תודה לבוייאקה שחזר והפעם לא דילג עלינו.
מחר זה נגמר
ואנחנו נתראה פה בעונה הבאה
(בתקווה ללא עוז)
ואולי הפעם אצפה ואהיה קצת יותר פעילה (מחילה אם זה מפריע למישהו...אבל...להתמודד זה נפלא)
תודה לכם חברי פורום האח הגדול
ולסיום
אקדיש לכם שיר (זה אומנם קאבר של imagine dragons
אבל אני בטוחה שתבינו למה בחרתי בשיר הזה)

מריאן
על העונה עצמה אני לא ממש יכולה לכתוב משהו...אתם כבר יודעים שאני לא צופה
אבל...
את כל השאר אני כן יכולה לסכם
אז דבר ראשון והחשוב ביותר -
@מורבידי2.0 המילה "תודה" מתגמדת כל כך לעומת הכל
תודה שאתה קיים! מעבר להיותך המנהל המוכשר והמדהים ביותר שהיה לצידי (ובתקווה ימשיך להיות) - אתה פשוט איש נדיר
אין לי מספיק מילים להודות לך על כל ההבנה, ההכלה, הסבלנות, הסובלנות, הנתינה
זכיתי בך
פורום האח הגדול זכה בך
מיליון פעם תודה על מי שאתה
אוהבת אותך ממש
אני לא יודעת כמה אתם מודעים לזה שהעונה הזאת הייתה ממש קשה לנו המנהלים
מה לא היה לנו? מלחמה, בעיות בריאות, העבודה שלי שמנעה ממני להיות פה הרבה(משמרות לילה ושבועות של 12 שעות) ועוד כל כך הרבה דברים אישיים
אין לכם שמץ כמה התאמצנו בכדי שהפורום יתנהל בצורה שוטפת והדברים שלנו לא יפגעו בזה
לפעמים זה לא ממש הצליח והיו ימים ששנינו לא יכולנו להיות...אבל 90% מהזמן כן הצלחנו...והרבה, הרבה בזכות מורבי (שאגב תמיד דאג שאני אלך לישון אחרי העבודה והוא יהיה על הפורום).
ואני כל כך שמחה שהעונה מסתיימת
גם אני וגם הוא זקוקים למנוחה הזאת אחרי כל כך הרבה עומס שכזה (אני יודעת, אתם לא ממש מבינים את הניהול ואת ההשתעבדות לפורום בכדי שהכל ילך חלק)
העונה באופן אישי הייתה לי קשה מבחינת החסימות, חסמתי גולשים שמעולם לא חשבתי שאחסום
אבל אולי סופסופ תבינו שאין אף אחד חסין, אני תמיד עושה הפרדה בין הפורום לבין החיים עצמם...ויצא לי לחסום אנשים שאני ממש אוהבת, לא היה קל...אבל כמנהלת זו הייתה חובה.
אני לא יודעת מי ינצח מחר, מאחלת לכל אחד ממכם שינצח מי שהוא רוצה...רק תזכרו שעד לעונה הבאה כבר לא תזכרו אותם
אני כן יודעת מי המנצחים האמיתיים
אתם!
אתם שגרמתם לפורום להיות כזה פעיל, שהצחקתם, שהתדיינתם, שאהבתם,שהתווכחתם
אתם אלו שגורמים לפורום להרגיש כמו משפחה שנפגשת בחגים
אילו יכולתי הייתי מודה לכל גולש באופן אישי...אבל זה טיפה בעייתי
אז פשוט תודה לכם שהייתם!
אל תשכחו אף פעם - האח הגדול זו תכנית טלוויזיה (שברובה מאוד מבויימת), אתם לא....אתם המציאות...ואתם מציאות מהממת.
תודה לכל מי שדיווח, תודה על כל המסרים, תודה לבוייאקה שחזר והפעם לא דילג עלינו.
מחר זה נגמר
ואנחנו נתראה פה בעונה הבאה
(בתקווה ללא עוז)
ואולי הפעם אצפה ואהיה קצת יותר פעילה (מחילה אם זה מפריע למישהו...אבל...להתמודד זה נפלא)
ולסיום
אקדיש לכם שיר (זה אומנם קאבר של imagine dragons
אוהבתמריאן