פוסט משחקי שלישי

Rapgamer

Well-known member
הרבה תבוסות היו הלילה.
ברוקלין פירקה את שארלוט בקרב תוך-פלייאין. קיירי הטיפש התפוצץ עם 50 נקודות. יש למיקום של ברוקלין משמעות כפולה- 1. כמובן שהם יעדיפו לנצח משחק אחד מתוך שניים בכדי להבטיח פלייאוף, לעומת 2 ברצף שאתה חייב לנצח ממקומות 9-10, ובמשחק בודד הכל יכול לקרות. 2. אם אתה מסיים 9-10 המיקום הכי גבוה שתוכל לעלות אליו הוא 8. לכן אני מניח שמיאמי שיושבת די טוב במקום הראשון מחזיקה אצבעות שברוקלין תסיים 7-8, תנצח את משחק הפליי אין הראשון ובכך ימנע ממנה מפגש מולם כבר בסיבוב הראשון.

ממפיס פירקה את הפליקנס ושמרה על המקום השני במערב בזמן שגולדן נתנה בראש לקליפרס. ניצחון חשוב של הווריורס שעצר רצף הפסדים שלהם. שמתי לב שקרי משחק בחוסר אנרגיה, הוא מעורב פחות ואפילו גם זז פחות בלי כדור. מהשפעות העונה הממושכת במשחק ה-65.

היו גם משחקים צמודים- פיניקס ניצחה באורלנדו בזכות שני סלים מטווח קצר של אייטון בדקה האחרונה. נתן פוטבאק לשלשה אין אנד אאוט של קראודר וקלע גם את הסל החשוב במשחק בהוק קצר מהזריקות שלא פשוט לקלוע והוא מומחה בהן.
קליבלנד ניצחה את אינדיאנה במשחק צמוד, הפייסרס כבר רצו 10-0 לקראת הסיום אבל לייאפ קשה של גארלנד כפה שוויון, לאחר מכן אינדיאנה החטיאה ומכיוון שהיא כבר רגילה להפסיד ג'יילן סמית' ביצע עבירה "מכוונת" על גארלנד, אלא שהמשחק היה בשוויון באותו השלב עם כדור אחרון לקאבס. בקיצור קיבלו 2 נקודות במתנה ואת המשחק.
גארלנד רשם שיא קריירה של 41 נקודות, מפתיע שזו הפעם הראשונה שהוא עובר את רף ה40 כי הוא סקורר מצוין.

Krit123

Well-known member
הערה גדולה על העבירה של סמית'.

יש לי חזון לאינדיאנה מאז שבאדי הילד הגיע לשם, פתאום אני ממש רוצה שהם יהפכו לקבוצת קליעה מפחידה.
שלישייה של הליבורטון-הילד-דוארטה היא קטלנית, הם מצוידים במספר סקילד ביגס (תיכף נגיע אליהם), רק חסר שיביאו קלעי נוסף בבחירת טופ 10 והם מסודרים סגנונית. אם יצליחו להנחית את ג'ברי סמית' JR נניח, יהפכו לקבוצת התקפה מפחידה.
כמובן שיש את ברוגדון בסגל, חתום על חוזה די נוח (22 לשלוש העונות הקרובות), ניתן להשאיר אותו אבל אם הייתי צריך לבחור בינו לבין הילד הייתי מעביר את מלקולם. הוא כמובן שחקן עדיף, אבל התקרה שלו בתור מוביל כדור ראשי/משני היא די קשיחה וידועה, הם שקועים בבינוניות. הייתי מעדיף יתרון יחסי בדמות קליעה, כזה שהילד מסוגל להעניק להם, ויאללה תנו לשגעון לחגוג, בוא נראה אותם רצים את הרצפה כמו חולי רוח ומשליחים שלשות מכל עבר, מריצים תרגילי קלעים על תרגילי קלעים עדלאידע.

בגזרת הגבוהים, וואלה החמרתי עם גוגה ביטדזה. האחריות לא נופלת רק עליי, לא יודע מי מהפגר שהחליט לבחור בו בדראפט לקבוצה שגם ככה היו בא יותר מדי סנטרים. בשנתיים הראשונות הוא נראה לא שייך לליגה, היום הוא משחק עם ביטחון ומזכיר את סרטוני ההיילייט מלפני הדראפט. יש לו מובס מתחת לסל, מרווח את הרצפה, מוסר לא רע ולא חור מוחלט בהגנה. אחלה בקאפ ביג סך הכל.
הסנטר הפותח אמור להיות אייזיה ג'קסון, הוא ממש רים ראנר 2.0. מסוגל להוריד קצת כדור לרצפה, מאמין שיפתח קליעה. כמובן שהוא שוט בלוקר חייתי (1.3 ב-12 דקות) שנקלע לבעיית עבירות נצחית.
הגבוה השלישי הגיע לא מכבר, ג'יילן סמית' שהם גנבו מהסאנס. יכל לשמש 4-5, בינתיים קולע באחוזים טובים. השילוב הזה בין 3 סנייפרים בקו האחורי, לבין היכולת לעלות עם 2 גבוהים (או שלושה?) ועדיין לשמור על מימד של קליעה הוא מאוד נדיר. לא יודע מי בדיוק שומר כאן, איך זה יראה, אבל בטוח יהיה כיפי לצפייה. ממש נתפסתי על הרעיון הזה, אז רק נותר לחכות שהם יפקששו אותו בטרייד על הילד כבר הקיץ.

אה ו.. גרלנד תותח, ניצחון חשוב שהגיע בקושי רב. מובלי ממשיך להתעלות התקפית, מרקנן עשה את שלו, הם צריכים עזרה בקו האחורי בדחיפות לפני שגרלנד יתפרק להם, ממש סוחב אותם מבחינת פליימייקינג.

למעלה