פוסט חיובי

• פותח הנושא EcoT
  • פורסם בתאריך

EcoT

New member
פוסט חיובי

אני יודעת שרוב הפוסטים כאן זה תלונות אבל רציתי לכתוב פוסט אחר כאן. אני לא יודעת מי זוכרת התייעצתי כאן לפני חודשיים בקשר לחמי שרצה להגיע במיוחד לברית (אנחנו גרים בחו״ל) של בני ולא רציתי שזה יצא חופף מידי עם התקופה שאמא שלי היתה אמורה להגיע ולהיות איתי לפני ואחרי הלידה. בכל מקרה הרב דברים קרו והשתנו מאז....

קודם כל ילדתי את בני יובל בלידה קלה ונהדרת.
שנית, עקב החזרה שלנו לארץ בן זוגי התחיל לחפש עבודה בארץ והוזמן לסדרת ראיונות בארץ שהוא לא יכול היה לעשות אותה בסקייפ מה שהכריח אותו לעזוב 10 ימים אחרי הלידה לשלושה שבועות. לפני שהוא עזב היינו צריכים לקנות ולשפץ רכב, לארוז או למכור את כל החפצים שלנו ולפנות את הבית שלנו ואני הייתי אמורה לחכות לו שלושה שבועות עם שני הילדים לפני שאנחנו נטוס לפגוש אותו בעיר שממנה אנחנו מתחילים טיול של חודש לפני שנטוס חזרה לארץ ונעזוב סופית את אוסטרליה.
אז כל הרקע על התוכנית המשוגעת שלנו בא להסביר את ההמשך...

על מנת לעזור לי בשלושה שבועות לבד עם פעוט ותינוק שרק נולד חמי שאכן הגיע לברית ולכבודו אפילו עשינו אותה עם מוהל, הסכים להישאר איתי את כל התקופה שהבן זוג בארץ. אחרי שהוא עזר לי לפנות סופית את הבית, כשהוא עושה את רוב הניקיונות כי פיזית אחרי לידה לא ממש מותר לי או יכולתי לעשות הרבה עבודה, עברנו ביחד לבית זמני עם הילדים. עוד כמה ימים אנחנו עומדים לטוס לפגוש את הבחור ולהתחיל את הטיול שלנו ואני יכולה להגיד שחמי היה נפלא! מעבר לעובדה שהוא מאוד עזר בעיקר בנושא הניקיונות והכלבה (שהיינו צריכים לטפל בה בשביל בעלי הבית הזמני שעברנו אליו) הוא היה נהדר עם שני הנכדים וגם שרר בינינו המון כבוד הדדי. הוא הקשיב לי כשביקשתי ממנו דברים, בעיקר בנוגע להתנהלות מול הבן הגדול אבל מאידך אני נתתי לו הרבה חופש פעולה וסמכתי על שיקול הדעת שלו גם אם הדברים לא התנהלו כמו שרציתי. בנוסף אם היתה לי בעיה עם ההתנהלות שלו מול הבן שלי מבחינת פינוק/משמעת דיברנו על זה בערב אחרי למען אירועים עתידיים ולא סתרתי אותו מול הבן שלי בזמן שהדברים קרו.
זהו, רק רציתי לשתף סיפור טוב במצב מאוד לא שגרתי

mykal

New member
איזה יופי!

קודם כל מזל טוב, והרבה נחת עם התינוק יובל,
וכמובן עם הגדול,

נעים לשמוע שמסתדרים,ונראה לי שכתבת את הסוד שאפשר את האוירה הטובה
כבוד הדדי
כשמכבדים את הצד האחר, מקשיבים ומשוחחים, יוצרים תיאומים,
והחיים נעימים.

אני מבינה שאמך לא הגיעה וזה גם מנע דברים שחששת מהם.

לסיום אני מאלת לכם טיול נעים ומהנה והתאקלמות קלה חזרה כאן.

EcoT

New member
תודה

אמא שלי הגיעה לשמחתי ומאוד עזרה אבל החפיפה שחששתי ממנה היתה מזערית כי הבחור איחר להגיע. בנוסף חמי שכר חדר בבית ברחוב המקביל מה שהקל בעיקר כי כבר לא היו לנו רהיטים

אז אפשר לומר שסתם דאגת והית קצת אנטי?

איך היה עם אמא שלך?

והרבה הרבה מזל טוב ללידה ולחזרה לארץ. מקוה שתתמקמו במהירות ובנוחות

הדסהש1

New member
מזל טוב להולדת הבן! ולחזרתכם ארצה

שתהיה לכם קליטה טובה בחזרה....

EcoT

New member
תודה! לווא דווקא...

אם המצב היה כמו שהיה אמור להיות בהתחלה עדיין הייתי מתבאסת אבל לא בגלל שחמי לא נחמד אלא כי באמת רציתי את הזמן לבד עם אמא שלי. אבל כמו שהיה המצב גם ככה לא ממש היה לנו את הזמן הרגוע שרציתי בגלל הטירוף של החיסול של הבית והמכירה של כל הדברים והנסיעה של הבן זוג שצריכה קניה ותיקון של רכב ואירגונים לפני שהוא נסע 3500 קמ לנקודת ההתחלה ואז לארץ ובנוסף כמובן לידה וברית.
אבל עם כל הטירוף שהיה לנו ולוח הזמנים הצפוף כל עזרה התקבלה בברכה, מעבר לזה כמו שאמרתי החפיפה היתה קטנה כי הבחור נולד 6 ימים באיחור. אבל כשהבנו איזה טירוף הולך להיות והעובדה שאני צריכה להיות לבד עם תינוק חדש ופעוט במשך שלושה שבועות בבית לא שלי בלי דברים כמעט אז ביקשנו ממנו להישאר והוא הסכים.
הוא מאוד נהנה משיהות כי הוא יודע שאם זה היה בארץ הוא כנראה בכלל לא היה מקבל את התינוק בכלל כי הסבתות היו מנשלות אותו אבל כאן הוא זוכה להרבה זמן נכדים והוא מאוד מבסוט מזה וגם אני

נכון שליבי אני ביתי מעדיפה את התקופה השקטה יותר דווקא עם אמא שלי אבל כיוון שזה לא אפשרי אני חייבת לציין שהוא הבחירה השניה שלי מכל הסבים והסבתות למרות השוני באופי שלנו.

EcoT

New member
היא הגיעה אבל התוכנית שלנו השתנו

ולכן הוא נשאר לעזור לי כי במקום להיות לבד עם שני ילדים מייד אחרי לידה במשך ארבעה ימים הייתי צריכה להיות לבד במשך שלושה שבועות לכן הוא הסכים להישאר.

esti kali

New member
יפה, אני מודה שעם כל היחסים הטובים אצלינו

הייתי מרגישה מאוד לא בנוח לגור רק עם חמי תקופה לבד בבית אחד, מוזר כזה

EcoT

New member
קצת מוזר אבל מתרגלים

בגלל זה חשוב לשמור על יחסי כבוד כי אחרת זה בכלל היה בלתי נסבל אבל אני כבר ממש רוצה לסיים את התקופה כי זה אומר שהטיול שלנו מתחיל!

restart2

New member
מזל טוב

היי EcoT

מזל טוב להולדת יובל, ולהתחלות החדשות..
כיף לשמוע ולקרוא על הצלחות ושיתוף פעולה פורה.
גם בפוסטים קודמים ציינת כי חמך מאוד תומך ומעוניין
להיות מעורב ומשקיע.
אני יודעת כמה מורכב זה לשני הצדדים בתקופת מעבר עם תינוק קטן..
כל הכבוד לך ולחמך

תהנו בטיול והסתגלות מחודשת עם התחלה ונסיקה בארץ.
אירית

למעלה