פוסט חדש בן-טוב, זה בשבילך!
M mc80 Member 22/12/06 #3 מוזר שהם מתגרשים, הא? תמיד חשבתי שהם מתאימים כמו כפפה לידית תנור. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא!
מוזר שהם מתגרשים, הא? תמיד חשבתי שהם מתאימים כמו כפפה לידית תנור. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא!
פ פלפל חריף מאוד New member 23/12/06 #7 דווקא ראיתי אותה במציאות והיא לא משהו (בפנים) והיא ממש, אבל ממש ממש ממש ממש גבוהה. ג'ירפה לגמרי. אוי, הלוואי ותיתן לי כמה סנטימטרים...
דווקא ראיתי אותה במציאות והיא לא משהו (בפנים) והיא ממש, אבל ממש ממש ממש ממש גבוהה. ג'ירפה לגמרי. אוי, הלוואי ותיתן לי כמה סנטימטרים...
י ירח ביפן New member 23/12/06 #8 האישה כוסית-על והיא פשוט נראית טוב, ולא "יחסית לגילה" אלא נראית טוב. נקודה.
צ צימט New member 24/12/06 #12 אתה מדאיג אותי בן אדם יש לה לוק של "גבר לשעבר", אבולה מה נהיה איתך? תגיע לשאוף אוויר גלילי וזה יסתדר לך...
אתה מדאיג אותי בן אדם יש לה לוק של "גבר לשעבר", אבולה מה נהיה איתך? תגיע לשאוף אוויר גלילי וזה יסתדר לך...
פ פולג חדרים New member 23/12/06 #10 אבל מה שהכי שבר אותי בכתבה הזו.. שהם הודיעו שהשיתוף פעולה האומנותי בינהם יימשך... אין ספק שאורנה כוסית לאללה וגם בגילי...אז אולי יש לי צ'אנס.... שבוע טוב לכולם
אבל מה שהכי שבר אותי בכתבה הזו.. שהם הודיעו שהשיתוף פעולה האומנותי בינהם יימשך... אין ספק שאורנה כוסית לאללה וגם בגילי...אז אולי יש לי צ'אנס.... שבוע טוב לכולם