פוסט חדש: ביי סיסטם, שלום Devops

hetzbh

New member
פוסט חדש: ביי סיסטם, שלום Devops

מכיוון שעבדכם הנאמן מחפש עבודה בתחום הסיסטם לינוקס, החלטתי לסכם את התובנות שלי מראיונות שעברתי בחברות שונות, לטובת אלו שגם מחפשים עבודה, ומה בעצם חברות אינטרנט רבות מחפשות
לינק: http://wp.me/phRMI-YW
אשמח לשמוע תגובות

koler

New member
ככה זה , היום מתכנת Web

צריך לדעת גם bash (בהנחה והוא מאחסן את האפליקציות שלו על שרת לינוקס).

hetzbh

New member
תלוי בספק

רוב ספקי האחסון המשותף בארץ לדוגמא, לא מאפשרים קבלת Shell. בחו"ל בחלק מהמקרים נותנים לך תמורת צילום תעודת הזהות שלך (ב-Bluehost לדוגמא).
כמובן, אם יש לך VPS אז אתה יכול להריץ מה שתרצה

koler

New member
אני מדבר בתור בונה אתרים

אגב ,תודה לאל שלא נותנים לכל אחד גישת shell.

Dניאל Mור

New member
אכן, היה כיף לבלות היום ב - Stack Trace

של אחת האפליקציות ה - Java-יות שיצא לי להרים עבורן סביבה מורכבת. פינוק אמיתי! (אני לא צוחק, ממש נהניתי)

+דניאל.

linuxexpert

New member
אתה בסדר גמור , התעשייה בישראל היא זו האשמה

אתה צריך להבין , קיימת הפרדה מוחלטת בין DevOPS לבין Linux Sys Admin
כתבתי על זה רבות , במדינת ישראל , התעשייה מחפשת מתכנתים נטו , שזה אומר DevOPS

דרגות השכר למתכנת לינוקס הינם 25K לחודש בתור התחלה , ואם אתה טוב ומוכיח את עצמך ב 3 החודשים הראשונים אתה יכול לבוא לבוס שלך ולהגיד לו שאם הוא לא מעלה את השכר ב 5K נוספים אתה עובר לחברה אחרת. והבוס שלך ישלם זאת.

אבל מה , במדינת ישראל , מדינת הקומבינות , המציאו פטנט , אנחנו נכתוב שאנחנו מחפשים איש System Linux אבל בתיאור משרה נציין שאנחנו מחפשים אחד שיודע קוד תכנות.

קרי , המעסיק בתכלס מחפש מתכנת , אבל מאחר שהוא שואף לשלם שכר כמה שפחות , הוא מציין Title למשרה שהיא: "דרוש איש System Linux"
אחרי הכל , באופן הזה הוא ישלם לעובד 15K ולא 25K (הפרש של 10K לחודש לא בא בקלות).

בקיצור , חץ BIZ , אתה בסדר , זה לא שאתה אשם באי מצאית עבודה. התעשיה בישראל אינה מחפשת אנשי System Linux שהם Pure סיסטם.

התעשייה בישראל מבוססת על פיתוח , PURE פיתוח , נטו פיתוח.

אבל שוב , מחפשים לשלם כמה שפחות שכר , ולכן אתה מוצא את עצמך שולח קורות חיים ל "דרוש איש סיסטם לינוקס" אבל כאשר אתה מגיע לראיון עבודה אתה נתקל במראיין ששואל אותך שאלות שהם pure תכנות.

למעלה