פוסט המשך

אני לא מקולקל

ובטח אישתי לא מקולקלת.
אגב התגובה הזאת שונה מרחק אלף שנות אור מהקודמת, ולכן ממנה כן יש לי מה לקחת לתשומת ליבי.
הפער שאת מדברת עליו הוא בדיוק הנושא אליו אני מתכוון בהתייחסות לתיקון, ולא חלילה תיקון של מי משנינו.
הדבר היחיד שציינתי כגורם מקשה אצל זוגתי היא הקושי להתנתק כמו שנאמר פה ולהכנס למוד סקסי.
ובכן, הצרות, הדאגות והלחצים לר הולכים לשום מקום ולכן שנינו צריכים ללמוד להתגבר עליהם.
ועוד משהו, אמרת שכתבתי דברים קודמים שהראו כוונות אחרות לגמרי מצידי, אז למה למהר לשפוט? אולי התנסחות כזו או אחרת או כתיבה מעורפלת אבל אני חושב שמיהרת מאוד פה לגזור את דיני וגרוע מזה את עוצמת האהבה שלי לזוגתי??? רק שתדעי שאם הייתי רוצה לבגוד לא הייתי מבקש אישור, להיפך, אבל זה לא אומר שאני צריך להתנצל על הרצון להיות מסופק יותר!

את המערבב דברים

אני עדיין קוראת אותך כילדותי ולא בוגר, אני מצטערת שזה לא נעים לך לשמוע, זה כמובן שלי, ואל שלך, ואם תלמד אל לקחת אנשים באופן אישי תבין שאם לא היה משהו בדבריי שנוגע בנקודה רגישה, זה אל היה מדליק אותך.
איש אל ביקש ממך להתנצל על הרצון להיות מסופק, גם אני רציתי להיות מספוקת, ניסיתי הכל, כמעט, ובסוף קמתי והלכתי.
העניין הוא שאתה כן מתייחס אל עניין הסקס כדבר שהאו עומד בפני עצמו, ושוכח שיש הרבה דברים שמקדימים לו, סקס אינו מנותק מהמציאות היומיומית שלך, ואם לא תשכיל להפוך אותו לחלק מהיומיום, הוא גם לא יהיה בלילה...
כמו שאמרתי, אם באמת ותמים אתה רוצה לשפר את הקשר המיני שלכם, אתה תתחיל מהקשר הזוגי שלכם, ומשם זה יגיע.
אם תשקיע בה כאשתך, אני מאמינה שהשאר יזרום.
לא מכירה את הפרטים הטכניים שלכןם, בני כמה הילדים, איך היו ההריונות והלידות, מה דימוי הגוף שלה מאז הלידות, יש בערך 200 שאלות שיכולתי שלאול אותך כדי לעשות אבחנה טובה יותר למצב שלכם, ובגלל זה לפעמים יעוץ מקצועי זה המקום הנכון, כי שם ישאלו אותך, ואתה תענה, וכנ"ל מולה.
בקיצור, הבנת לבד, אין מה לחפור בזה, אתה יודע מה נכון לכם.

למעלה