פוסטרים!

DreaDLorD

New member
פוסטרים!

שלום לכולם אני חדש פה וזה אז יכול להיות שהייתה לכם כבר שיחה על זה אבל לא נורא =) יש לכם פוסטרים של לינקין (שאלה רטורית)? אם כן תגידו איזה לי יש איזה 3-4 קטנים כאלה מראש 1 ואחד ענקי שקניתי עוד משהו.. יש לכם חולצות של לינקין? לי יש חולצה אחת פצצהההה שלהם מקנדה (אבל היא לא אצלי עכשיו כי משהי גנבה לי אותה חחח)

פוסטרים?

פוסטרים אין לי... ואני גם לא חושבת שאני יקנה כי אין לי מקום בחדר ואני גם לא ממש מתה על פוסטרים חולצות? יש לי אחת מדהימה שקניתי לא מזמן וקניתי עוד אחד מזה יפה לשירן...

KaUrO DoNo

New member
לי יש פוסטרים של לינקין..

דיי הרבה האמיתי...אבל הכי יפה זה שברק נתן לי מתנהההה =)

../images/Emo12.gif בינתיים אין לי ../images/Emo19.gif

אבל בסוכותאני נוסעת עם חברות לתומר
לקנות חולצה ואולי פוסטר

olly v

New member
זאת לא כזאת בעיה...

יש כמה חנויות בערים הגדולות - תלאביב - תומר(דיזינגוף) ראשון - ליאונרדו ירושלים - מרכז(מול הבורגרנץ') אמרו לי שיש גם בחיפה... מישו מכיר עוד?....

יש גם בנתניה

זה לא חנות ממש לדברים כאלו אבל אני ראיתי שם חולצה של לינקין... הבעיה היא שראיתי אותה לפני שבועיים ושהלכתי לקנות אותה בשבוע שעבר כבר הכל נגמר :'( ונשארתי בלי חולצה של לינקין.....אבל אני לא מוותרת אני הולכת להמשיך בחיפוש....

KaUrO DoNo

New member
וואלה? נחמד לדעת! =)

כי אני חיפשתי ושאלתי אנשים ואמרו שאין =/ טוב לפחות יש לי אחת....בערך...חחחחחח

lgmtk

New member
יהיה לי חולצה ופוסטר ודיסק בלעדי!

בגלל LPU!!!!!!!

ksanya

New member
כן.....

לי יש פוסטר גדול ועוד איזה 4 קטנים בינוניים.....אין לי חולצה כי אני לא מוצאת למידה שלי.....אבל יש לי תיק שלהם.....פצצתי........

DreaDLorD

New member
חולצות

פשש מגניב אני רואה לדיי הרבה יש הילית אל תשכחי שפעם הבאה שאני בא אני לוקח לך אותה בחזרה חחח רוצים לראות חולצות ממש ממש יפות? תראו .. יש עוד המון זה באתר הרשמי

DarkFire

New member
אין לי פוסטרים...

אין לי פוסטרים שלהם ולא חולצות אבל יש לי את Meteora המקורי...!

DreaDLorD

New member
גם לי.. ולא סתם מטאורה המקורי

יש לי את המקורי + כל הדברים כאילו הדיוידי והחוברת =)) הדיוידי פצצה חח אבל בראד נראה שם מוזר לאללה הוא הוריד את הזקן והוא גידל טלטלים בהתחלה לא זיהיתי אותו בכלל רק אחרי זה ראיתי שהוא מנגן על הגיטרה והבנתי שזה באמת הוא

../images/Emo2.gif ולייי יששש ../images/Emo19.gif

את הייברד מקורי ואת מיטיאורה מקורי
ריאנמיישן לא מקורי [אל תחשבו שאני לא אוהבת אותו
אני מתה עליו
אבל פשוט לא יכולתי לקנות את המקורי
אם ראית את בראד עם טלטלים בדי וי די אז זה לא חדש, כי עכשיו בראד עם זקן לפני כמה זמן היו לו טלטלים
שמאוד התאימו לו

למעלה