פוסטרים של פעם

blessed

New member
פוסטרים של פעם

אני רוצה לקנות פוסטרים בסגנון של פעם- מסרטים קלאסיים או פרסומות ישנות. מקווה שאתן מבינות את הרעיון. אז קודם כל האם אתן יודעות איפה משיגים כאלה? וחוץ מזה האם יש לכן המלצה מה כדאי לחפש? ב- ebay יש להם פוסטרים של כל הסרטים אבל לא עולה לי בראש לאיזה סרטים היו פוסטרים יפים. תודה!

אתי@

New member
את רוצה לקנות דרך האינטרנט או בחנות

אתי@

New member
תשובות

לרכישה דרך האינטרנט, נסי כאן. לרכישה בחנויות: 1. ברחבה של המרכז המסחרי של שפיים בכל שבת יש מישהו שמוכר מגוון עצום של תמונות, בינהן כרזות ישנות. 2. בקניון רננים יש חנות מתמחה, לצערי אני לא יודעת מה שמה ואיפה היא נמצאת. 3. כנ"ל בדיזינגוף סנטר.

תפני לפורום בתפוז

"תפוז מחפשים בשבילך" את מתכוונת לכתבה שהייתה במעריב השבת על פוסטרים ישנים?

blessed

New member
לא, איזו כתבה?

עוד אין לי מה לפנות לפורום כי קודם אני צריכה לדעת איזה פוסטרים בדיוק אני מחפשת.

במעריב

בעיתון שבו כתובות תוכניות הטלוויזיה השבועיות (פרח לי מהראש השם של העיתון) היתה כתבונת על כאלה שאוספים פוסטרים של סרטים ישנים או פריטים מסרטים ישנים ויש כאלה שמשקיעים הון ועפות בתחביב הזה.

Ronnie*

New member
מה הסגנון?

לי היו בנעוריי שני פוסטרים שאהבתי מאוד - של "חלף עם הרוח" ו"קזבלנקה". עכשיו זה נראה לי קצת קיטש, אבל אז מאוד אהבתי את הסרטים ואת הפוסטרים... לגבי פרסומות ישנות, נדמה לי שיש בחנויות של דברים לבית בסגנון של "סטקטו" בהרצליה, אולי ב"סטוק קפה" וכאלה... שמעתי גם על חנות בת"א שמתמחה בכאלה, אבל אני לא זוכרת בדיוק איפה היא ומה שמה.

danonit

New member
חנות בת"א

יש אחת בנווה צדק, אני לא זוכרת איך קוראים לרחוב אבל זה הרחוב של נוה צדק שבו יש את כל החנויות החמודות האלה (אולי רח´ נוה צדק?? תעזרו לי, תל אביביות) נתקלתי בה כשהייתי בחיפושי שמלת כלה באזור
בכל מקרה האיזור לא כל כך גדול. אולי את יכולה לחפש בספר טלפונים תחת גלריות או אומנות...

רחלילי

New member
ככה

בקניון רמת אביב בכניסה הראשית היתה חנות שכל הזמן מכרה בדיוק מה שאת מחפשת. ממש בכניסה זה מין דוכן של חנות ידועה ממש מול החנות של MAKEUP FOREVER. מכרו פרסומות ישנות וכרזות של סרטים וכאלה. הם היו יקרים מאד. מקום נוסף זה בחנויות של מוזיאונים ואף בכל חנות רגילה של פוסטרים ותמונות אני אמינה שאת יכולה למצא משהו. אני מתה על הסגנון הזה גם. לי אבא שלי הביא כרזה כזו מלונדון לפני הרבה שנים.

עששית

New member
למיטב ידיעתי, הדוכן הוא של החנות

בנוה צדק. חוץ מזה - יש כרזות ארצישראליות ישנות בחנות בירושלים, אם זה בא בחשבון.

danonit

New member
אייה?

איפה יש כאלה דברים בירושלים??? אני מתה על כרזות ארצישראליות של פעם! דווקא בנוה צדק המחירים היו סבירים למדי, עד כמה שזכור לי.

עששית

New member
ברח´ קינג ג´ורג´

אם את באה מכיוון רחביה אז זה ממש לפני רחוב הלל. ליד בית קפה מעפן וחנות חגורות ומספרה.

את יכולה להשיג בגלריה

שנקראת PERRY ART GALLERY, הגלריה ממוקמת ברח´ שבזי 31 נווה צדק טלפון:5107470.

למעלה