פוסטרים של פיות

טלולה1

New member
פוסטרים של פיות

אני מחפשת פוסטר של פיות אבל לא כזה שמורכב מהמון פיות ונועד לגזירה של דמויות אלא פוסטר עם ציור מלא של יער פיות עם הרבה אלמנטים אולי מישהי נתקלה בפוסטר כזה ותוכל להגיד לי היכן ניתן לקנות בין ת"א לרחובות?

av_i_va

New member
לא יכולה לעזור הפעם../images/Emo187.gif

מפני שאני מכירה רק את הפוסטר הנדוש שאפילו לא יפה במיוחד. אבל - אני מצרפת כאן אתר, אולי ינחם אותך מעט לדעת, שהוא שייך לידיד שלי שיש בכוונתו להפוך חלום זה למציאות בקרוב מאוד, על שטח מיוער אי פה אי שם המרחבי צפון מדינתו. שימו לב כלאוהבי הפיות ומי שעדיין לא מאוהבת בהן
כדאי לה למהר כי בקרוב הן יהיו חלק מחיינו ומציאות ארצנו. הפיה העבריה הראשונה

אתי@

New member
בקשר לאתר המדהים הזה ../images/Emo13.gif

בכל בוקר כשאני באה לעבודה ואני רוצה להרגע מתלאות הדרך (ככה זה כשעובדים בת"א
), אני נכנסת לאתר, מגבירה את הווליום של הרמקולים, ונרגעת עם המוסיקה של האתר המקסים הזה

שמיימית

New member
תנסי בפנאי לי בת"א ליד עזריאלי

לי יש פוסטר מלא פיות שאפשר לגזור מתוכו מלא דברים
אחד האהובים עלי

שמיימית

New member
בבקשה הנה הפוסטרים הפופולריים של

פיות את תמיד יכולה לבקש מהחנות שתזמין לך ככה תוכלי להגיד להם מה להזמין לך

טלולה1

New member
שמיימית תודה רבה

המחשב שלי קצת חולמני אז כבר אני הולכת לבדוק

טלולה1

New member
לאביבה

אתר יפהפה רעיון מקסים הוא מתכוון לפתוח אתר(ממשי) או רק חנות? יש כמה חנויות פיות משגעות למשל בדיזינגוף סנטר החנות כולה מכוסה בעלים ענפים וזרדים תחושה של יער עם המון פיות טרולים וכל מה שקשור הבעיה עם המוצר המרכזי שגם הידיד שלך מתבסס עליו שבהתחלה מכרו אותו במחיר מופקע מאוד כיום מוכרים אותו(פיה על מקל שתוקעים בעציץ) או בלי מקל) במחיר של 69 ש"ח וראיתי את אותו מוצר כבר בהמון חנויות כולל פנאי לי ואןם אני לא טועה ואל תתפסי אותי במילה כי ראיתי דרך אגב בתור לקופה אז לא התעמקתי -נדמה לי שזה עולה 15 ש"ח

av_i_va

New member
יער אמיתי ממש../images/Emo127.gif

ניר ידידי מתכוון להפוך את אשר באתר למציאות. רק בשבוע שעבר שוחחנו על מקומות שיכולים לבוא בחשבון בצפון ההמלצה שלי היו עירות כרמל אולם לטענתו - צריך לחשוב על מקום אחר על מנת לפתח אזורים מיוערים נוספים בארץ. יש לא מעט צדק בדבריו.... אנשים הולכים פחות מידי ליער.

didi10

New member
יער מגניב../images/Emo127.gif פוסטרים אני חושבת שיש

בחנות בשנקין (אני חושבת טמבור) שמוכר צבעים קנווסים, עץ וכו´ לא הייתי שם הרבה זמן אבל ראיתי פוסטרים עם פיות.

טלולה1

New member
רעיון אדיר !!!!!!!

לפני כמה זמן חיפשתי בגוגל פיות והגעתי לאתר של מישהי שטיילה בחו"ל לא זוכרת איפה אולי זה היה באחת ממדינות סקנדינביה והיתה בפארק פיות וצרפה כמובן תמונות לאתר תענוג צרוף תגידי לו שינסה לחפש את האתר מצטערת שלא מצרפת לבד אבל כל חיפןוש עבורי הוא פרוייקט כי המחשב שלי ישן ואיטי אה כן וקליינטית ראשונה כבר יש לו...

av_i_va

New member
תודה.../images/Emo65.gif

להערכתי אין יער פיות בעולם שהוא לא מכיר. ראיתי את ההכנות. זה הולך להיות משהו יוצא מן הכלל.

א אוהל

New member
תבדקי גם בחנות הפיות

בדיזנגוף סנטר (בצד של הסופרפארם, בקומה של פונדק אסא).

טלולה1

New member
טוב לדעת

איפה זה טמבור כלומר באיזה כיוון של שנקין בצד של אלנבי או של תמר?

didi10

New member
קרוב יותר לאלנבי, יש לידו בית קפה

אחד וממול עוד אחד, ליד המרכז, הגינה, ראיתי פוסטרים עם פיות ביער, לא התעמקתי בהם, אז לא מתחייבת. את מי שזה מעניין - יש שם מבצע על כן ציור 45 שח´ (סנילית שכמותי, אני חושבת)

למעלה