אני מחפשת פוסטר של פיות אבל לא כזה שמורכב מהמון פיות ונועד לגזירה של דמויות אלא פוסטר עם ציור מלא של יער פיות עם הרבה אלמנטים אולי מישהי נתקלה בפוסטר כזה ותוכל להגיד לי היכן ניתן לקנות בין ת"א לרחובות?
מפני שאני מכירה רק את הפוסטר הנדוש שאפילו לא יפה במיוחד. אבל - אני מצרפת כאן אתר, אולי ינחם אותך מעט לדעת, שהוא שייך לידיד שלי שיש בכוונתו להפוך חלום זה למציאות בקרוב מאוד, על שטח מיוער אי פה אי שם המרחבי צפון מדינתו. שימו לב כלאוהבי הפיות ומי שעדיין לא מאוהבת בהן
כדאי לה למהר כי בקרוב הן יהיו חלק מחיינו ומציאות ארצנו. הפיה העבריה הראשונה
אתר יפהפה רעיון מקסים הוא מתכוון לפתוח אתר(ממשי) או רק חנות? יש כמה חנויות פיות משגעות למשל בדיזינגוף סנטר החנות כולה מכוסה בעלים ענפים וזרדים תחושה של יער עם המון פיות טרולים וכל מה שקשור הבעיה עם המוצר המרכזי שגם הידיד שלך מתבסס עליו שבהתחלה מכרו אותו במחיר מופקע מאוד כיום מוכרים אותו(פיה על מקל שתוקעים בעציץ) או בלי מקל) במחיר של 69 ש"ח וראיתי את אותו מוצר כבר בהמון חנויות כולל פנאי לי ואןם אני לא טועה ואל תתפסי אותי במילה כי ראיתי דרך אגב בתור לקופה אז לא התעמקתי -נדמה לי שזה עולה 15 ש"ח
ניר ידידי מתכוון להפוך את אשר באתר למציאות. רק בשבוע שעבר שוחחנו על מקומות שיכולים לבוא בחשבון בצפון ההמלצה שלי היו עירות כרמל אולם לטענתו - צריך לחשוב על מקום אחר על מנת לפתח אזורים מיוערים נוספים בארץ. יש לא מעט צדק בדבריו.... אנשים הולכים פחות מידי ליער.
לפני כמה זמן חיפשתי בגוגל פיות והגעתי לאתר של מישהי שטיילה בחו"ל לא זוכרת איפה אולי זה היה באחת ממדינות סקנדינביה והיתה בפארק פיות וצרפה כמובן תמונות לאתר תענוג צרוף תגידי לו שינסה לחפש את האתר מצטערת שלא מצרפת לבד אבל כל חיפןוש עבורי הוא פרוייקט כי המחשב שלי ישן ואיטי אה כן וקליינטית ראשונה כבר יש לו...
אחד וממול עוד אחד, ליד המרכז, הגינה, ראיתי פוסטרים עם פיות ביער, לא התעמקתי בהם, אז לא מתחייבת. את מי שזה מעניין - יש שם מבצע על כן ציור 45 שח´ (סנילית שכמותי, אני חושבת)