פוסטינור

edlyn

New member
פוסטינור

היי, אני וחברי שכבנו בלי קונדום, פעמיים, ובשתיי הפעמים האלו הוא גמר בחוץ, גם הרגשתי שזה היה בחוץ. יש טעם בלקחת פוסטינור? והאם זה נכון שאם אני לוקחת את הגלולה הזאת זה צריך להיות לא מאוחר יותר מ-72 שעות מרגע קיום היחסים? אני קצת מפוחדת, יש לציין.

Zoharrr

New member
לפי דעתי?

תיקחי, אני לקחתי במקרה כזה. אבל פוסטינור זה לא אקמול,לא אמורים לקחת על כל שטות. ואל תעשי את זה שוב! למרות שהוא לא גומר בתוכך,לפני הגמירה יש "פריקאם" שזה טיפות קטנות ושקופות שגם מכילות זרע,ומספיק זרעון אחד ואת יכולה לגמור בהיריון. אם את לא על גלולות,את עלולה להיכנב להיריון וגם גלולו זה לא בטוח במאה אחוז. ואין מה לדבר בכלל על מחלות! נבדקת?הוא נבדק? מה אם יש לו איידס?או כל מחלת מין אחרת? עשית מעשה נורא טיפשי,אני מקווה שתלמדי מהפחד שמלווה אותך עכשיו ותימנעי מלעשות את זה שוב.

edlyn

New member
אוקי תודה

אז אני אקח... מה מחיר הגלולה? איפה קונים?

ToryMaster

New member
שמונים שקל נדמה לי, בבתי מרקחת

זה כולל בתי מרקחת של סופר פארם.

edlyn

New member
מבטיחה

לעצמי שזאת פעם ראשונה ואחרונה שאני מגיעה למצב כזה. מטעויות לומדים
ואני טעיתי... קורה

Zoharrr

New member
אני שמחה שלמדת מזה

אני מאוד מקווה שהכל יהיה בסדר, ותעשי טובה,לכי להיבדק אצל רופא,בדיקות דם,כדי לוודא שלא נבדקת בכלום.

ToryMaster

New member
אין. דבר כזה. משקל. נסוג.

כלומר, יש, אבל זה בטוח בדיוק כמו משגל רגיל. ונכון, צריך לקחת עד 72 שעות מקיום המשגל, וככל שעובר יותר זמן, היעילות קצת פוחתת.

edlyn

New member
דבר נוסף..

אנא מכן, ספרו לי קצת על הגלולה כדי שאני אכין את עצמי לקראת מה שצפוי לי. אני כל כך חוששת. תודה ושבוע טוב

Zoharrr

New member
אהמ,לפי מה שהיה כתוב עליה:

את אמורה לקחת אחת הכי קרוב לקיום יחסי המין ועוד אחת 12 שעות אחרי הראשונה שלקחת. יכול להיות שתחווי תופעות לוואי כמו דימומים,כאבי בטן,כאבי ראש. ולא יודעת מה עוד,הכל כתוב בעלון שמצורף לגלולות. ואחרי לקיחת הגלולה המחזור אמור להגיע בזמן הרגיל שלו,מתי שהוא אמור להופיע,לא מיד אחרי ולא הרבה אחרי,כרגיל. אישית? נורא פחדתי,נורא נלחצתי,אבל לא חוויתי אף אחת מהתופעות. ויש דבר אחד שאני לא בטוחה אם זה שמועה או שזה כתוב בעלון,שאם המחזור שתקבלי לאחר לקיחת הגלולה הוא כבד יותר מכרגיל היתה הפלה. אבל קחי את זה בערבון מוגבל...

שגיתא

New member
פוסטינר זה לא תוסף מזון../images/Emo88.gif../images/Emo54.gif

זה כמו אנטיביוטיקה לא משחקים עם זה
לדעתי זו גם אחת התגליות הכי מסוכנת שהיתה בתקופה האחרונה, היא לא מספיק זמן בשוק
כדי לדעת האם יש תופעות לוואי לטווח הרחוק
חשבי שכל פעם שאת לוקחת פוסטינר את משחקת
עם אחת המערכות המחזוריות והחשובות של הגוף ולצערי היא מעודדת התנהגות חסרת אחריות וזלזול בגוף שלנו
, בעבור מס' דקות של הנאה, מצטערת בטרם החלטתי להכנס להריון אני לא מקיימת יחסי מין מלאים ללא
ואפילו זה החבר שלי, ברגע שיהיה לי חבר או בן זוג שאיתו אני אחליט לקיים חיים משותפים, אז אני אשקול גלולות אבל לפני זה, למה לי להכנס לסרטים וחרדות מיותרות
, רק פעם אחת שכבתי עם מישהו ללא קונדום, אני לא אכחיש שהייתי שמחה לחזור על זה
אבל אני נוהגת בכבוד ובאיפוק לנפשי עצמי וגופי, ואני מעדיפה להכנס להריון מתוך החלטה ולהנות מהחוויה של ההריון בלי צורך בדילמות האם ללדת או לא, שגיתא

edlyn

New member
באותו נושא...

אני יודעת שאני אמורה לקבל בימים הבאים. גם יצא לי הפצעון שתמיד מתריע ומודיע שהמחזור צריך להגיע. נטלתי את הפוסטינור לפי ההוראות (הגלולה הראשונה אמנם נלקחה לא בסמוך לליום שבו שכבתי עם החבר, אבל גם לא אחרי 72 שעות). בקיצור, יש לי סיבה להיות לחוצה?

למעלה