פוסטינור 2

karen17

New member
פוסטינור 2

שלום רב לחברי הפורום! לאחר כשעתיים נטלתי את הגלולה הראשונה של פוסטינור מאחר והקונדום נקרע בעת קיום היחסים. כ-4 שעות לאחר מכן היה לי דימום מהנרתיק. אני אמורה לקבל מחזור בעוד שבוע ימים ולכן לא ייתכן שזהו דימום ווסתי. אמנם, בעלון לא היה רשום תופעת לוואי כמעין זו. רציתי לדעת האם זה קורה? האם זה מסמל את השפעתה של הגלולה? ייתכן שהגלולה הקדימה לי את המחזור בשבוע? אשמח לקבלת תשובה בהקדם האפשרי. בתודה מראש, (נ.ב - אני בת 20 בניגוד לכינויי בפורום לכן פניתי לכאן ולא לסקס לנוער)

daniella1980

New member
מוזר, זכור לי שיש כזו תופעת לוואי

לפחות כך אמר לי רופא הנשים - שייתכן ויהיה דימום כמה ימים לאחר הנטילה. בכל מקרה לא יזיק לקבוע תור ולבוא להבדק או לשאול אותו בטלפון. בהצלחה ואל תשכחי את הגלולה השניה:)

הרבה מאוד מדווחים על דימום

בעת שימוש בפוסטינור. מוזר שזה לא מצויין בעלון. קבלי פירוט

ייתכן גם שיבוש הורמונלי

תיתכן קפיצה של חודש או חודשיים במחזור. קחי בחשבון ואל תיבהלי!

"יתכן"??

פוסטינור זו אם כל השיבושים ההורמונליים. זה כמו לבלוע 12 גלולות נגד הריון במכה. כל תופעה אפשרית, לא הייתי פוסל להתייעץ עם איזה חדר מיון אם זה מבהיל או עם רופא(ת) המשפחה על הבוקר.

בוא לא נגזים בבקשה...

כן , זה גורם לתופעות לוואי אבל מפה ועד למיון הדרך ארוכה... ואני אסביר ... הפוסטינור משמעותו לבצע מעין גרידה ברחם ולכן הדם , כך שאין מה להבהל זו דרך עבודותו . אז בבקשה להוריד לחץ ולהנמיך טורים רבותיי ולא להלחיץ נשים לחינם
יתרה מכך יקירתי במידה ואכן את חוששת, גשי לבדיקה אצל הגנצ'וק שלך ...

אמרתי "אם זה מבהיל"

והתכוונתי, אם יש תופעות לוואי מעבר למתואר בהוראות. באמת לא מתארים שם את הדימום? זה מאוד מוזר. כי גם לי ממה שקראתי זה טבעי. אם זה דימום של פי-2 או 3 ממחזור רגיל, אז מותר לקרוא לזה מבהיל, אלופתי?

פוסטינור אכן כוללת

כמות אדירה של הורמונים אבל עד חדר מיון זה ממש מוגזם ! אין מה לדאוג- שיבוש יהיה.. אבל אין צורך להיכנס לפניקה.

למעלה