פוסטינור של ערמוני

נראה לי שבכל ארץ

אחרת הפרסומת הזאת הייתה עושה כל כך הרבה רעש... מעניין מה היה קורה בארץ אם בתסריט היא הייתה יהודיה חרדיה שפונה אל הרב שלה. הפרסומת די פרובוקטיבית ובכל אופן אני ממש אהבתי.

TIC

New member
אחלה פרסומת

מעניין איך היא עברה ככה בשקט בלי שום התייחסות. TIC.

אהבתי

לפי דעתי השחקנית ה"תמימה" מוציאה את כל העוקץ מהרעיון שבחורה שלוקחת פוסטינר היא איזה שרמוטה או משהו כזה. כלומר הבחורה בפירסומת נראת תמימה והיא בהחלט מעודדת בחורות שנמצאות במצב חירום לרכוש את הגלולה מבלי להתבייש. גם הרוקח נראה חביב כמו איזה סבא טוב שמציל אותך. מזכיר קצת את התקופה של פעם שבה בחורות "מבית טוב" היו הולכות ללדת תינוקות במנזרים, וחוזרות אחרי 9 חודשים עם בטן שטוחה. הפוסטינור משדרג את עצמו להיות המציל העדכני יותר.

שיאים חדשים של האכלה בכפית

לא רק שיצרו הקבלה בין סיכוי להתעברות לבין חטא אלוהי. לא רק שהם ויתרו על תסריט אמתי ונצמדו אחד לאחד לכללי הטקס הקתולי. לפחות שיתנו קרדיט לצופה. מה פתאום. על ההתחלה מסבירים מתוודים על מה יהיה הסרט (הלך המתח). והשיא - באמצע הסרט יש סוג של REALITY CHECK - זה לא ממש כומר, זה רוקח! (וואלה? תודה שאמרתם, לרגע נבהלנו). ונקנח בג'ינגל. הללויה!

אני סוברת שפרסומת טובה צריכה להיות כמו מורה

טוב. ומורה טוב יודע להסביר כמו שצריך, אפילו אם זה כולל האכלה בכפית של זהב. בינינו אם הייתי רוצה ללמוד לבד ולהתקשות בחומר, הייתי לומדת לבד... פרסומת טובה לא צריכה להיות הכי מחוכמת בעולם, או הכי צינית. לא צריך מילון בשביל לפרש אותה. אתה לא מפרסם את החכמולוגיות של הפרסומאי החתיך והמדהים, אלה את המוצר. והמוצר בד"כ רק רוצה שיבינו אותו, ושיקנו אותו. ולכן צריך מושגים ברורים שיעברו מהר ויקלטו בצורה טובה שנזכור בסוף את המוצר והמסר שעומד מאחוריו. אולי לקהל יעד אליטסטי מתאים פרסומת מתוחכמת, אבל נשים שרוצות לקנות פוסטינור רוצות רק שיבינו אותם, שיתיחסו אליהן יפה, שיעזרו להן לפתור בעיות.

MaleMan

New member
רעיון טוב, ביצוע פחות

(ראיתם כמה שרלילות בסוף?)

nuerenberg

New member
אשכרה וואנאבי חו"ל!

שלא לדבר על הגועל שהשחלות שלי היו מקבלות לו הייתי בחורה... מוצר בעייתי אומנם, שהוליד סרט לא טוב, פשוט ככה. אבל, אין מה לומר, סגיר קליט, שלא יוצא לי מהפה! יש מצב חרום - יש מצב לפוסטינור! אחלה.

ריאלטי צ'ק...

בקרב מי מנערות ישראל התעוררה הזדהות עם הסיטואציה? האם הסרט באמת מדבר עם קהל היעד שלו? לא נראה לי. רעיון נחמד, אך כל כך לא רלוונטי... הפרסומת הקודמת שלהם, בה רואים נערה שנמצאת ב"סרט" (גם הסלנג וגם הפעילות החברתית), ולא יכולה לעשות או לחשוב על כלום כי היא מתה מפחד ממה שקרה לה, מבטא הלימה חזקה יותר, לסיטואציה, לקהל היעד ולמוצר.

TIC

New member
Pregnancy test...

מה, את מנסה להפחיד אותנו עם מילים באנגלית? המוצר הזה נמצא היום במקום אחר לגמרי בתודעה מהמיקום שבו הוא היה כששודר הסרטון הקודם. מאז שהוא בשוק, כבר אין סיבה להיות בהסטריה כמו שהיו לפניו. היום אפשר לקחת את העניינים הרבה יותר בקלות. מעדת? לא נורא. יש מי שירים אותך.
ההסטריה כבר איננה. הסרט האמיתי הוא למצוא בית מרקחת תורן. TIC.

הפרסומת בכלל לא עברה בשקט ../images/Emo46.gif

זה עשה רעש כאן וגם ב-YNET ובעוד מקומות . עכשיו צפיתי בפרסומת באינטרנט, ומה אומר, זו פרסומת אידיוטית.

למעלה