שלום, אני מעוניין למקם פונקציית Count בטופס רציף באקסס (בכותרת התחתונה של הטופס) שתמנה מספר רשומות. העניין הוא שאני מעוניין שהפונקציה תמנה רק רשומות להם ערך מסויים בשדה מסויים. מהו התחביר הנכון של הפונקציה? תודה מראש לעונים, רונן
אין לך שדה בשם Sade1, והתנאי שרצית להפעיל בוודאי אינו Sade1=5.. בנוסף- אני הצעתי להשתמש בפונקציה Sum, ואם כתבת בדיוק את מה שרשמתי (כדבריך) - איך הופיע שם Count?
נו באמת, אתה לא חושב שהעתקתי את מה שכתבת אחד לאחד, אני הכנסתי את המשתנים שלי ואת השמות שלי, במקום להכניס פונקציית Sum מיקמתי פונקציות Count, זה לא אמור להשפיע, לא? בכל מקרה זה עדיין לא עבד, אם יש לך פתרון , אשמח מאוד לשמוע, תודה,
..היית מסביר מה בדיוק כתבת, מה קיבלת, האם הייתה הודעת שגיאה וכו'. להשתמש ב-Count במקום ב-Sum זה לא בגדר "כתבתי בדיוק את הפונקציה שרשמת" - זה משהו אחר לגמרי. למשל- עבור Count הערכים 0 או 1 או 1000000 הם אותו הדבר והיא סופרת את כולם.
אני מעוניין למקם פונקציית Count בכותרת תחתונה של טופס אקסס רציף, העניין הוא שאני לא מעוניין שימנה את כל הרשומות אוטומאטית אלא רק רשומות בעלות ערך (לדוג' - 1) בשדה מסויים, זו השאלה כפי שהוצגה בראשית ההשתלשלות, כשבצעתי את מה שהראת מקודם , הוא מנה את כל הרשומות ללא הבחנה, תודה לתגובתך,