פונקציות בג'אווה

ogispan

New member
פונקציות בג'אווה

שלום לכולם! כתבתי ככה: public void func() { } זאת פונקציה בשם func שלא מחזירה ערך ולא מקבלת ערכים שמדפיסה פלט מסויים על המסך בתוך ה MAIN שלי רשמתי func(); כלומר אני מנסה ליקרא לפונקציה שתדפיס לי את הפלט. אבל זה לא עובד, אני מקבל הודעה שאי אפשר לקרא ל FUNC בלי OBJECT. מה הבעיה? מה אני עושה לא נכון? תודה רבה לכולם!

IP yuval

New member
אתה צריך שהשיטה תהיה סטטית, אם

אתה רוצה לקרוא לה בלי ליצור אובייקט מהמחלקה שלה. אז תוסיף static אחרי הpublic וזה יסתדר. דרך אגב, כדאי ללמוד לתכנת ג'אווה לפי שאתה מנסה לתכנת בג'אווה. אי אפשר ללמוד ג'אווה משאלות בפורום. כדאי לקרוא את ההספר thinking in java שנמצא פה: http://64.78.49.204/TIJ-3rd-edition4.0.zip לפני שאתה שואל עוד שאלות על ג'אווה. בהצלחה.

ogispan

New member
אני לומד ג'אווה

באוניברסיטת בר אילן... אני לא מנסה ללמוד דרך שאלות בפורום. תודה בכל מיקרה על התשובה- הסתדר לי :)

ogispan

New member
שאלה אחרת

יש לי סטרינג שמכיל מספר מסויים... נגיד "3-" (מינוס שלוש) איך אני עושה שמשתנה מסוג אינטג'ר, יקבל את הערך שנימצא בתוך הסטרינג (מינוס שלוש)? ניסיתי לעשות i=(int)str וזה לא עובד... יש שיטה אחרת?

נסה להכפיל ב-1

אם איני טועה יש גם שיטה בשם parseInt רק שאני לא זוכר לאיזה אובייקט היא מתקשרת ב-JAVA

sitUBUsit

New member
לא ככה...

ככה:
int i = Integer.parseInt(str);​
כש- str הוא ה-String שלך. תשמע, כשאתה רוצה ללמוד משהו בג'אווה, כל מה שאתה צריך לעשות זה לכתוב את השם שלו, או את שם הנושא, ולהריץ שאילתה בגוגל יחד עם המילה java. תכנס ללינק הראשון שנמצא באתר של sun, ויש 95% שתמצא שם את מבוקשך. אני גם לא מומחה גדול בג'אווה, אבל בשיטה הזו נפתרו לי המון בעיות ולמדתי הרבה דברים, בלי להיות תלוי באף אחד אחר.

ogispan

New member
תודה רבה לשניכים.... עוד שאלה

נכון שכרגע נתת לי פיתרון איך לא לשאול אתכם שאלה... אבל זאת שאלה מסוג שונה... עשיתי קלאס שיורש (INTERFACE) מקלאס אחר. ב- MAIN אני מנסה ליצור משתנה מסוג הקלאס היורש הזה, ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: an explict enclosing instance of class 'class1' is needed to instantlate inner class מה לא עשיתי נכון? מה הודעת השגיאה הזו אומרת?

למעלה