פוני! לא באת לחלץ אותי מהשיעור! אני מאוד כועסת עלייך!
K keren007 New member 1/7/02 #1 פוני! ../images/Emo46.gif לא באת לחלץ אותי מהשיעור! אני מאוד כועסת עלייך!
L license2kill 007 New member 1/7/02 #4 אז זה כבר משהו אחר בהחלט זכותך לכעוס... פעם הבאה תדעי לא לבקש מיצורי פלא אגדתיים עם חצי פיצול אישיות!
אז זה כבר משהו אחר בהחלט זכותך לכעוס... פעם הבאה תדעי לא לבקש מיצורי פלא אגדתיים עם חצי פיצול אישיות!
פ פוני וחצי New member 1/7/02 #6 אבל....אבל.... המורה שיחד אותי בערמה גדולה של חצי ש"חים הייתי חייב להסכים
פ פוני וחצי New member 1/7/02 #10 שכחתי ה זאת הייתה מעידה חד פעמית והנה גם קחי תמונה של האלילה שלך כהתנצלות
A actress New member 1/7/02 #12 וכאות כאוס גנבת לו את החתימה? אצלי בפורום הוא בכה וברגע שראיתי שהוא חתם פה ראיתי עוד שחתמו יחד איתו ונראה לי שאני הפרייארית היחידה ששמה מכתב תודה בחתימה שלי. הפרייארית פרראית אני?
וכאות כאוס גנבת לו את החתימה? אצלי בפורום הוא בכה וברגע שראיתי שהוא חתם פה ראיתי עוד שחתמו יחד איתו ונראה לי שאני הפרייארית היחידה ששמה מכתב תודה בחתימה שלי. הפרייארית פרראית אני?
A actress New member 1/7/02 #16 את באמת באמת רוצה לדעת? הוא נכנס לפורום של "לחיי האהבה" ובכה שם למה כולם גונבים את החתימה שלו אז מחקתי לו את ההודעה כי הוא בטח היה ממשיך אם זה וגם זה לא היה קשור לנושא הפורום אז כמחווה החלטתי להעניק לו "תודה"
את באמת באמת רוצה לדעת? הוא נכנס לפורום של "לחיי האהבה" ובכה שם למה כולם גונבים את החתימה שלו אז מחקתי לו את ההודעה כי הוא בטח היה ממשיך אם זה וגם זה לא היה קשור לנושא הפורום אז כמחווה החלטתי להעניק לו "תודה"