פונט חדש

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך

TK

New member
פונט חדש

הפונט השני שלי. למי שמעוניין - הפונט הקודם בגירסתו המשופרת (ריווחים וכו´).

naatz

New member
nice |יס|

you seem to be getting good at this
it reminds me of old superman comics books. cool
can´t wait to see the 3rd good day, naatz

TK

New member
חסרים לו כמה סימני פיסוק בודדים.

שלח לי מייל, ואני אשלח לך אותו כשיהיה גמור
. למק, נכון?

שחר .

New member
תמשיך לעצב פונטים!

היי מה זה הפונט הקטן יותר? זה לא מה שהראת פעם שעברה?הוא עבר שיפוצים? אם משתמשים בפונט החדש למילה אחת או ללוגו הוא יכול להיות טוב, אבל קשה קצת ליותר ממילה... בעיקרון לא כל כך אהבתי את הפונט החדש (דעתי השמרנית). לא אהבתי בגלל שלא מצאתי כמעט שום קשר עיצובי בין האותיות. אם מענין אותך לשמוע איך לדעתי אפשר לשפר את הפונט, תגיד. אני לא בטוח שאתה רוצה לשפר אותו כמו שכדי לדעתי, בגלל שאז יפגע האופי של הפונט. המשך כך. זה שלא אהבתי לא אומר כלום. תמשיך לעצב פונטים! ביי

TK

New member
כמו שכתבתי, הפונט הקודם מוצג מכיוון

שהוא עבר שיפור. זכותך לא לאהוב את הנוכחי
אני די אוהב אותו, ואני כן רואה קשר בין האותיות (עניין של טעם). אשמח לשמוע עיצוב ממך.

שחר .

New member
../images/Emo45.gif קיבלת יותר תגובות נלהבות מ לא.

מה אתה רוצה לשמוע ממני? אני לא מעצב פונטים, אין לי בזה ניסיון. אני רק ח-ו-ש-ב שאני יודע איך אפשר לעשות פונטים טוב יותר...באמת מחשבה מטורפת... ניגש לפונט שלך: כיווני אותיות - רוב האותיות נטויות מעט ימינה או ישרות, אך יש כמה אותיות שנטויות שמאלה וזה מפריע מאוד (לדעתי) הכי בולט באותיות: C,X. עובי הקו כמעט בשום מקום לא דומה ולדעתי צריך שיהיה דומה בחלק מהחלקים של האותיות. בד"כ נהוג שיש איזה שהי מחזוריות בעובי הקו, כלומר הקו האופקי עבה מהקו האנכי...או מורכב יותר. לדוגמא לעוות את הקו העולה באות A ואת הקו האנכי באות B ואת שני החצי-קוים השמאליים באות X וכדומה... ועוד כל מיני דברים כאלו...בקווים. הרווחים קצת בעייתים: הרווח אחרי האות C צריך להיות קטן יותר, ולפני האות K גדול יותר...ובעוד קצת מקמות, לא הרבה! זהו בינתים... אבל בטח לא תרצה לשנות את הפונט. בכל אופן, אם תשנה, תעלה את השיפור שנראה... בהצלחה TK, זה שאני לא אוהב את הפונט לא אומר כלום! בי

TK

New member
אתה רואה את הדברים שונה ממני ../images/Emo13.gif

אני חושב שהחלק השמאלי עבה יותר בכל האותיות. את האות C אני אכן אשנה. לא שמתי לב לזה, תודה. נעשו כמה שינויים בריווחים עוד קודם לכן, לאחר צפייה שניה בפונט. תודה על העיצות.

שחר .

New member
מוזר...אנחנו לא רואים אותו דבר?!../images/Emo8.gif

עוד עצה, תסתכל על פונטים בסגנון דומה לשלך ותראה איזה חלקים באותיות עבים יותר ואיזה דקים יותר. לדוגמא החצי הימני באות X בפונטים בסגנון הזה תיהיה עבה יותר מהחצי השמאלי. יש לך ICQ? שחר

אבשי ג

New member
הפונט כעבודה גרפית...

הוא יפה. הבעיה שלו שהוא נטול כל יחודיות או איכות טיפוגרפית אין חשיבות לכיוונים, למרווחים, לעובי, לקו כללי. כל אות יפה בפני עצמה, אבל כפונט שנועד לכתיבה של למעלה מאות אחת? יש עוד הרבה עבודה. בכל אופן לא מדובר במשהו שאי אפשר לתקן או לחשוב עליו מחדש. עבודה יפה ובהצלחה!

TK

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

כתבתי איתו לא מעט, ולי הוא נראה בסדר. בכל אופן, זה פשוט עניין של טעם. אחד רואה את זה ככה, והשני ככה. אני מקבל את כל ההיערות, ואנסה להתחשב בהם בפונטים הבאים. שוב, תודה לכולם

TheMatriX

New member
אם כבר מדבברים על פונטים אז יש לי

שאלה. איך קוראים לפונטים הבאים ואיפה אפשר להוריד אותם או דומים להם: א. הפונט העגלגל של נטוויזיון ב. הפונט העגלגל של בזק ג. הפונט של הלוגו של קליפה תודה !

שחר .

New member
שלום...קצת תשובות

הפונט של האתרים נטויזין ובזק הוא ספייסר (דיברו על זה פעם בפורום!). הלוגו של בזק מבוסס על הפונט הזה, עשו כמה שינוים במבנה האותיות. נטויזין משתמשים באתר שלהם ובפרסומים גם בנרקיס-תם. לגביי קליפה...אנלאיודע...בטוח יש מי שידע בפורום...זה בכלל פונט? יום טוב ביי

TK

New member
הודעת צ´ט מוקדמת ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

למעלה