פונטים בword

מ י ק ה

New member
פונטים בword ../images/Emo53.gif

יש לי מערכת הפעלה win98 ואופיס (מלא) 2000- רגיל, אני התקנתי לעצמי את האופיס-(חוקי) וככל הנראה לא עשיתי זאת טוב כיוון שאין לי פונטים בword למעט times roman אולם כאשר אני נכנסת לתקייית הפונטים שלי יש לי שם רשימה גדולה ואף בתוכנות הגרפיות (למעט פריהנד- שזאת שאלה בפני עמה) הפונטים פועלים כמו שצריך- ועכשיו לשאלה למה לעזאזל אין לי פונטים בword ואיך אני משנה את המצב ? תודה

AfiComp

New member
שאלה מעולה ...

אז ככה, על-פי מיקרוסופט ישנן שלוש סיבות אפשריות לתופעה: 1. לא מותקנת מדפסת במחשב =>תוכנות האופיס מציגות פונטים ברשימה המותאמת אישית ליכולת המדפסת המותקנת להדפיס. אם לא מותקנת מדפסת, לא יוצגו פונטים. לפתרון הבעיה התחל=>הגדרות=>מדפסות=>הוספת מדפסת=>מדפסת מקומית=>בחרי אחת מהמדפסות, לא חשוב איזו (אני הייתי הולך על אחד מהדגמים האחרונים של HP, למרות שזה לא אמור לשנות)=>עברי על כל הדפים של אשף הוספת המדפסות עד הסיום. 2. דרייבר מדפסת פגום. לפתרון הבעיה מתוך דף המדפסות=>קליק ימני על מדפסת ברירת המחדל המותקנת=>הסרה, אשרי את החלון שאומר שיוסרו קבצים שהיו בשימוש רק ע"י אותה המדפסת. בסיום התהליך התקיני מחדש את הדרייברים באמצעות הדיסק שהגיע עם המדפסת, או דרך אשף הוספת מדפסת חדשה. 3. מותקנים יותר מידי פונטים. לפתרון הבעיה, לכי ללוח הבקרה=>גופנים=>סמני גופנים שאת יודעת שאת לא צריכה יותר ומחקי אותם. באפשרות הזאת כדאי להשתמש רק במידה ושתי הסיבות הראשונות נבדקו קודם ולא פתרו את התופעה, ובכל מקרה רצוי יותר להעתיק את הפונטים לתיקיה זמנית ולא למחוק אותם, כך תוכלי להחזיר פונטים שחשבת שלא תצטרכי בהתחלה וחסרים לך לאחר זמן. בהצלחה, AfiComp

למעלה