פונטים בעברית

tomer0

New member
פונטים בעברית

שלום יש לי פריהנד 10,ומערכת הפעלה XP שמותקנים בה פונטים עברים הענין הוא שהפריהנד לא מזהה אותם,מה שמוזר זה שכל תוכנת גרפיקה אחרת כמו פוטושופ כן מזהה את הפונטים בעברית נא עזרתכם

liat ליאת

New member
יש לך פריהנד 10 מקורי?

גירסת הנסיון של פריהנד 10 לא כוללת תמיכה עברית, רק אם רוכשים מקוויקסופט את התוכבה.

flashdani21

New member
ליאת???

למה להגיד סתם דברים בזמנו כשלדמתי עיצוב אתרים אז קיבלנו דיסק עם כל התוכנות בגירסאת הדמו שלהן ל 30 יום אז כמובן שפרצנו את התוכנה והיא כן קראה פונטים בעברית... לדעתי הבעיה היא ב XP ולא בתוכנה כי עכשיו יש לי גם את הפרי הנד MX בגירסאת ה 30 יום שלה וגם היא קוראת לי פונטים בעברית בלי בעיה בכלל רק חבל שעוד 22 יום היא תפסיק לעבוד...:((((

aircom

New member
גם אצלי אותו דבר ופתרתי בכך ש

הורדתי את הגופנים העבריים מאתר סנונית התקנתי ואז אותם הוא זיהה אותם בפריהנד אבל חוץ מזה גופנים כמו david ו arial הוא לא מוצא

flashdani21

New member
וואלה אז אני לא יודע

אצלי היא מזהה את כל הפונטים אפילו פונטים מיוחדים בעברית היא קורא כמו גדולה...

liat ליאת

New member
אני לא אומרת שום דבר סתם

מה שרשמתי זה לאחר שדיברתי איתם בטלפון!!! ואהבתי את המשפט שלך - אז כמובן שפרצנו את התוכנה.... זה אומר שאין לך תוכנה חוקית, נכון??? זה מקור לגאווה? גם אם תפרוץ כספת בבנק תתגאה בזה ותרוץ לספר לכולם?

flashdani21

New member
לא נכון

רק בקורס פרצנו את התוכנה עכשיו יש לי תוכנה חוקית לגמרי מדיסק שקיבלתי מאיזה לקוח שלי...

liat ליאת

New member
טוב. אני לא יודעת אם יש טעם להתווכח

הם אמרו לי בפרוש שבגירסת הדמו של פריהנד 10 אין תמיכה עברית. אולי בגרסאות דמו הקודמות היה, אבל בזו אין. וזה אחרי שהם שלחו לי את הגירסא והתקשרתי לשאול למה היא לא מזהה פונטים בעברית. אם יש פה מישהו נוסף שיוכל לומר אחרת לגבי גירסת הדמו של פריהנד 10 - בשמחה.

flashdani21

New member
אז אולי

הם הטעו אותך כי יש להם אינטרס את מבינה...הם בטוח לא יגידו לך כן הדמו הזה קורא גם עברית זה רק יעודד אותך לחפש איך לפרק את הנעילה של זה.... כי בתכלס מי רוצה לשלם כל כך הרבה כסף רק בשביל שפריהנד תציג לו פונטים בעברית, חוץ מיזה לא הבנתי מה ההבדל בין הדמו שיצא אז לזה של היום זה אותו דבר ניראה לי ,אגב גם האמ איקס קוראת עברית בצורה מושלמת למרות שזה רק דמו. כמו שכבר אמרתי אני די משוכנע שזה בגלל ה XP ....

noamm

New member
אני אנסה להסביר אחד ולתמיד...

אז ככה פעם שרק הוציאו את הגירסת דמו של 10 באינטרנט היה להם כנראה בעיה והם העלו גירסה שכן יכלת לכתוב בעיברית בסדר אבל די מהר הם עלו על הבעיה הזאת ושמו גרסה שמי שהוריד אותה בכלל לא יכל לכתוב בעברית. עכשיו מי שרוצה לכתוב בעברית צריך או לרכוש את התוכנית המקורית שמקרומדיה הפיצו פה בארץ עם תמיכה לעברית או להשיג מישהו שהוריד את אותה גירסת הדמו שכן מאפשרת לכתוב בעברית.

למעלה