פונטים בוורד

• פותח הנושא mol
  • פורסם בתאריך

mol

New member
פונטים בוורד ../images/Emo53.gif

מחשב נייד עליו מותקן "חלומות 98 SE" עברי אופיס 97 ואופיס 2000 . משום מה פתאום נעלמו כל הפונטים מהוורד (שתי הגרסאות) בשאר האפליקציות הכל בסדר (ככל הנראה) הצעות? תודה מראש לכל העונים

AfiComp

New member
אז ככה...

ע"פ מיקרוסופט, תופעת העלמות הפונטים בוורד 2000 יכולה לנבוע מ-3 סיבות: 1. היות והוורד מציג רשימת פונטים המותאמת ליכולת המדפסת המחוברת להדפיס, בדוק אם מותקנת אצלך מדפסת, ואם לא התקן כל מדפסת שהיא (מרשימת המדפסות שמופיעות ב"הוספת מדפסת חדשה", אני באופן אישי ממליץ ללכת על אחת מהמדפסות של HP, לא חייבים...). 2. מאותה הסיבה הנ"ל יכול להיות שדרייבר המדפסת שלך "התחרבן", נסה להסירו ולהתקינו מחדש. 3. לפעמים יש פשוט יותר מדי פונטים מותקנים (כך על-פי מיקרוסופט !), נסה להוציא כמה פונטים מתוך תיקיית הפונטים, ונסה שוב. מקווה שתמצא מזור לצרתך כאן
בהצלחה, AfiComp

מול

New member
המון המון תודה

איך לא חשבתי על לשנות דריבר למדפסת
תודה שוב

מול

New member
כן ובגדול

ברגע שקראתי כבר ידעתי שזה יעבוד כלכך הייתי סגור על זה שהבעיה היא בשתי הגרסאות שלא חשבתי על זה שהתקנתי מדפסת "כללי-טקסט" בשביל ה"הצג לפני הדפסה" (אבל הבעיה באה הרבה זמן אחרי ) ואם כבר, אז אני חייב לציין לרעה את המחשבה של מיקרוסופט: 1) למה חייבים להתקין מדפסת בשביל "הצג לפני הדפסה" 2)אם הייתי מנסה להדפיס מסמך ששוליו מחוץ לדף אז הייתי מקבל הודעה על כך ושאלה האם אני רוצה להדפיס בכל זאת. מדוע שלא יקרה אותו דבר עם פונטים? ברגע שאני אנסה להדפיס תצא הודעה על "חוסר היכולת " של המדפסת וזהו. למה להעלים את כל הפונטים? מצד שני כבר התרגלתי הם רק מדגישים כל פעם מחדש למה אני אוהב את לינוקס

למעלה