פונטו HSD 75 - כדאי?

פונטו HSD 75 - כדאי?

אני מתאר לעצמי ששאלו כבר את השאלה או שדנו בנושא, אז אם זה באמת ככה אני מתנצל מראש ודרור, אתה מוזמן למחוק את ההודעה. אבל למקרה שזה לא ככה: לאמא שלי יש הזדמנות לקנות פונט מהדגם הנ"ל שנת 95 ידני, האוטו שמור במצב מצויין (שייך למורה שרוב הנסיעות בו היו לבית הספר שבמרחק הליכה מהבית שלה). ללא שריטות או פגיעות בפח כלומר האוטו במאמת שמור ומטופח. היא מוכרת אוטו רק כי היא קנתה אוטו חדש שנת 2002, האוטו יד ראשונה. רציתי לדעת פרטים עליו כמו אמינות, נוחות נהיגה, אחזקה וכל מידע שיכולים לתת לי. קראתי כאן פעם שיש לו רעש מנוע מעצבן, רציתי לדעת אם זה אותו רעש כמו של הטיפו והאונו כי אם זה אותו רעש זה באמת לא משנה. אני מבקש רק מאנשים שבאמת נהגו עליו או נסעו בו או ששיש להם איזה קשר אחר לאוטו להשיב כי זה באמת חשוב ככה שאני לא צריך שישיבו לי משמועות או סטיגמות על האוטו.

שי ©

New member
כדאי מאוד

במיוחד לאור העובדה שמדובר באקזמפלר שמור, מטופל ומיד ראשונה. האמינות של הפונטו די טובה, אחזקתה זולה יחסית (דלק וטיפולים) והיא מרווחת מאוד. החסרון העיקרי הוא העדר חדוות נהיגה הנובעת בעיקר מהגה קל מדי. אני בהחלט חובב של "רעש איטלקי" האופייני למכוניות פיאט. נסה לבד ותחליט אם זה מתאים גם לך. ש

הגה קל?...

תסביר לי בקשה למה הכוונה בהגה קל. לאוטו יש גם מנוע קטן יחסית (1250), רציתי לדעת גם איך הוא מבחינת ביצועים על הכביש.

sronis

New member
טוב מאוד

לחבר שלי הייתה כזאת במשך כמה שנים. הרכב מאובזר יחסית, האמינות טובה למעט תקלות חשמל קטנות ומעצבנות אצלו (נורות שנדלקו, מתגים שלא עבדו כמו שצריך). הנוחות סבירה ולא יותר. המנוע נמרץ וחזק יחסית למרות גודלו, ההגה באמת קליל אבל זה לא נורא למי שלא מחפש נהיגה ספורטיבית, בעיקר מפני שהפונטו לא מיועדת לנהיגה ספורטיבית וכמובן שלא רק ההגה רך וקל שם אלא כל האוטו לא ספורטיבי במיוחד. בכל מקרה - הרכב הספציפי שעליו דיברת נשמע מצוין, אני הייתי קונה. בהצלחה! רוני

גרמי

New member
והמנוע חלק ונעים יותר ממה שהיה

באונו ובטיפו. הוא פשוט דור חדש יותר, ומרגישים את זה.

Alfa156 GTA

New member
אחרי שנה על SX,

אני כן הייתי ממליץ עליה בעיקר עם היא כל כך שמורה. לא היו לי בעיות מיוחדות (חוץ מנזילות שמן..כרגיל באיטלקיות...אה וגם נורות שרופות...) אבל בסה"כ מנוע די חזק יחסית ל1.3, אמין למדי,זול לאחזקה, נחמד מאוד. מומלץ.. Alfa156 GTA ממ...עוד הפעם איטלקית

למעלה