פונה אליכם בשנית...

צאקי

New member
פונה אליכם בשנית...

אני ממש חייבת עזרה כל כמה דקות המסך נהיה מטושטש לדקה או שתיים וחוזר חלילה האם זאת בעיה במסך או שאני יכולה לפתור את זה לבד? מדובר במסך 19" LG שטוח תודה

noam01234

New member
המממ

לא אמרת מה את עושה כשהמסך נהיה מטושטש? האם את מכבה אותו ונותנת לו לנוח והוא מסתדר? אם כן אז זה בעיה במסך, למסכי LG יש 3 שנים אחריות אז כדאי לך לפנות למוכר כדי להחליף אותו.

duke4you

New member
שאלה

כמה עלה לך המסך? ואיך הוא מבחינת איכות? (זה חשוב לי) לגבי הבעיה, תבדקי שהכבל של המסך מחובר טוב לכרטיס מסך וכן תצטרפי תמונה של הבעיה.

צאקי

New member
אז ככה...

לשאלה הראשונה - אני לא עושה כלום כלומר לא מכבה אותו הוא מטשטש ומסתדר מאיליו. לשאלה השניה, הוא עלה לי בסביבות 2000 שח כחלק מדיל של הרכבת מחשב פצצתי! אבל אני בכלל לא מרוצה, היתה לו בעיה של מתח גבוה עם צפצוף מעצבן אחרי חודש שהוא אצלי, החליפו לי לחדש ועכשיו הבעיה הזאת, אולי זה ביש מזל שלי אבל אני לא ממליצה! ולגבי הבעיה שלי....יש פתרון?

פרנוק

New member
בקשר לפתרון: הוא אי שם בחוץ

אבל לא כאן. קשה להאמין שיש קובץ בעולם שיתקן בעיה אלקטרונית ארוז את המסך וסע לחנות דרך צלחה!

esti_prikit

New member
שמעתי שלמסכים השטוחים החדשים

יש MTBF מאוד לא מחמיא (אורך חיים ממוצע קצר) זה אומנם יפה ודק ותופס פחות מקום על השולחן ומי שיש לו הוא IN, אבל בסופו של דבר מבחינת איכות צפיה זה זה פחות טוב מכל מסך שפופרת רגיל וזה אני אומרת לכם מנסיוני האישי עם מסך LG לגבי הבעיה של הכותבת, אין ספק שיש בעיה במסך, תטוסי לחנות בה יש לך את האחריות!

צאקי

New member
מסך שטוח לא דק!!!

והוא תופס הההממווןן מקום על השולחן! בכל מקרה, בקשר לבעיה שלי, מצאתי פתרון! הרחקתי את הרמקולים ממנו וזה לא קרה יותר, יכול להיות שזה סתם פוקס אבל פשוט אמרו לי שברמקולים יש משהו מגנטי...לא מבינה בזה בכל אופן בינתיים זה בסדר!

למעלה