פונדקאית

פונדקאית

שלום לכן בנות, לי קוראים סיגל (די ברור מהכינוי שלי לא?) אני בת 36 ומקווה בקרוב להיות פונדקאית. אני לא נוהגת לכתוב בד"כ בפורום אבל הגיע הזמן לאזור אומץ ולהחשף. אל הפונדקאות הגעתי לאחרונה, ומצד שני, תמיד ידעתי שאעשה משהו דומה. היו תקופות בחיי שכל כך רציתי לעשות "משהו טוב" עד כדי שחשבתי לאמץ ילד בוגר או לקחת ילדים כמשפחה אומנת וכו', אבל היות ואני גרושה - רשויות הרווחה לא בדיוק היו מגלות סימפטיה (למרות שלא ניסיתי). המקום היחיד שיש יתרון בכך שאני גרושה הוא באמת דוקא כאן, כך שאני גם יכולה להיות מי שאני וגם יכולה לעשות משהו טוב עבור מישהו אחר. אז פשוט יום אחד החלטתי לענות לאחת המודעות כאן בפורום ומיד בצמוד כבר התרוצצתי להביא מסמכים וללכת לבדיקות רפואיות, ואתמול נפגשתי לראשונה עם הפסיכולוג ובשבוע הבא המפגש השני שלי איתו ובקרוב, אני מקווה, אוכל לפגוש את הזוג המיועד ולהמשיך את התהליך לקראת ההריון המיוחל של ההורים בעתידיים. בהזדמנות הזו - הפורום הזה פשוט מרגש ונפלא. כיף להיות אחת מכן. סיגל

בהצלחה בתהליך, סיגל ../images/Emo140.gif

מרגש לראות כל פונדקאית נוספת שמצטרפת למעגל הנשים המיוחדות שמעניקות לנו את המתנה הגדולה ביותר בעולם! מאחלת לך תהליך קל, קצר ונעים ככל האפשר.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני שמחה לראות אותך כאן
מאחלת לך תהליך קל ומוצלח

luka5

New member
בהצלחה!!!

שהתהליך הזה יהיה כל מה שאת חולמת - ויותר...

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

תהליך מהיר קל ומוצלח.

למעלה