פונדקאית נשואה

אירית51

New member
פונדקאית נשואה

לראשונה אושר לפונדקאית נשואה לשמש פונדקאית להורים מיועדים,אני מצדיעה לאותה אחת שהלכה עד הסוף עם זה,עכשיו מעגל הפונדקאיות יגדל וכך יזכו עוד הורים מיועדים לילד נכסף בזכות הגדולה של הפונדקאיות זה השג נרחב !!!!! אירית

אירית51

New member
פונדקאית נשואה

הפונדי שלי איילת המדהימה,בת זוג לגבר מדהים ולהם ילדה משותפת ג'נ'יג'ית יפייפיה,איילת חיה עם בן זוגה כזוג נשוי לכל דבר וזה רק עזר והקל על כל הצדדים מפני שבן זוגה תמך בה ועזר לה ולנו רבות,אני כל הזמן אמרתי שאני מודה לו על כל התמיכה והעזרה,ומה ההבדל בין אשה נשואה בגלל הנוכחות ברבנות?. אני מכירה הרבה נשים נשואות שרצו מאד להיות פונדקאיות .וכן ירבו

איזה אבסורד !!!!!

תבינו.... הפוסק הראשי בישראל בענייני דת
אישר כבר מזמן והוועדה של משרד הבריאות תירפדה את זה לאורך כל הדרך????? במקרה שלי זה בכלל לא רלוונטי, כי מצאנו פונדקאית מקסימה ואין לי חרטות, אבל.... אלוהים - כמה מגוככת יכולה להיות המערכת?! ויחד עם זאת, אני מזכירה לעצמי כל הזמן שלמרות הסחבת והסירבול אנחנו מבין המדינות הבודדות בעולם שהנושא מעוגן על ידי חוק !!!
שיהיה לכל אלה שהתיקון עוזר להם בהצלחה !! אני בטוחה שעכשיו מאגר הפונדקאיות יגדל ויקל על כל הזוגות שעוד מחפשים את האחת שלהם..... ואני רק רוצה להוסיף דווקא בנימה אופטימית - בשעה טובה !!!!!

מירבי*

New member
תקדים

אין ספק שנוצר תקדים היום ובעיני זה מבורך, הרי ההגבלה באה מהמקום ההלכתי ואם גדולי הפוסקים לא רואים בזה בעיה אז אין סיבה שאחרים יראו בזה בעיה. אני מקווה שבכך תפתח דרך לנשים נשואות נוספות הרוצות להיות פונדקאיות.

תקדים מרגש ומשמח!

הי לכולם, כ"כ משמח ומרגש לראות שבכל זאת דברים זזים ומשתפרים! מקווה שכעת הדבר יעוגן מבחינת הוועדה - ולא ישמש כארוע חד פעמי! מילה על האבסורד מבחינה הלכתית: עד התקדים הנוכחי, הראיה את הילד כממזר, במידה והפונדקאית נשואה - מתעלמת מעקרון כ"כ מהותי בתהליך: והוא שהילד הוא ילדם הביולוגי של ההורים המיועים. הפונדקאית היא סוג של מלאך/ שליח מצווה... אבל היא איננה האם הביולוגית!!! ולכן - הילד לא יכול להיות ממזר!!! אני באמת ובתמים שמחה על התקדים. מאחלת המון הצלחה לזוג! ומחכה למקרה הבא - שיהפוך את התקדים לשגרה !

libe3

New member
הגיע הזמן

שהחוק שונה, ובכך תינתן הזדמנות גם לנשים נשואות הרוצות לשמש כפונדקאיות.

מיקי1212

New member
מירבי למה נכתב שזה היתר חריג ?

צחטוט צהכתבה : " עוד קובעת ועדת הבריאות כי הוועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים עדיין אמורה לראות בהיתר לאשה נשואה להיות אם פונדקאית – היתר חריג." אני מבינה שזה עדיין תקדים אבל מה היה מיוחד במקרה הזה ? כדי שאפשר יהיה להשליך לגבי מקרים אחרים כי כאמור נכתב שכרגע זה עדיין היתר חריג. המון תודה , פשוט אשמח , אם את יודעת , למעט הבהרה בנושא מיקי

מיקי1212

New member
../images/Emo26.gif מנסה לשאול שנית

האם מישהי יודעת יותר פרטים על הזוג שאושר לו פונדקאית נשואה ? מהן הנסיבות שזה אושר ? אשמח לכל טיפת מידע תודה מיקי

עָנת

New member
מצוין../images/Emo127.gif

מקווה שבהמשך החוקים "ותנאי הקבלה" יהיו גמישים יותר. ואז יוקל לכולם.

למעלה