פונדקאית חדשה

פונדקאית חדשה

ממש במקרה מצאתי את הפורום הזה אפשר להתקבל בתור חברה? אני ממש בהתחלה של כל התהליך הזה, ראיתי את הקרוטריונים שמבקשים ומהבחינה הזו אני בסדר, אני יודעת שאני בריאה ומאוד רוצה לעשות את זה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כל אם פונדקאית שתבורך!
בהצלחה
<שלחתי לך מסר>

angel Mom

New member
שלום לך אלופה!

ברוכה הבאה לפורום שלנו! ואנחנו תמיד שמחות לקבל פנים חדשות! עברת על כל הקריטוריונים? חד הורית? פנויה חוקית? לידות והריונות תקינים? לפי הגיל שלך בכרטיס - זה מושלם! נשמח לענות לך על כל שאלה שיש! יש לנו מנהלת פורום מדהימה!!! את מוזמנת לשלוח לה מסר ואפילו לדבר עימה. בהצלחה!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

התקבלת בתור חברה
קראי קצת בדפי הפורום, שאלי אותנו שאלות ונשמח לענות. בהצלחה

האם לא קשה להפרד מהתינוק אחרי הלידה

לי יש ילדה בת שנתיים וחצי אני חולה עליה ואולי ארגיש משהו שאני לא יכולה עכשיו לחשוב עליו, יכול להיות?

angel Mom

New member
אלופה...

אחד התנאים לקבלתך לתהליך הינו, מעבר של איבחונים פסיכולוגים. לא כל אחת עוברת את האיבחונים, הפסיכולוג שאליו תשלחי יוכל לאבחן אותך ככשירה לעמוד במטרה ויכול גם לשלול אותך. כשאני עברתי את האיבחונים כפונדקאית , הפסיכולוג תיאר את התהליך כרכבת שלא תוכל לעצור ברגע שתתחיל בנסיעה... התחנה הסופית בתהליך הזה , הוא לידת תינוק בריא לזוג שתפגשי בתחילת דרכך כפונדקאית. אין פה ענין של קשר לעובר, כשעודו בבטן , ובמיוחד אחרי הלידה. התינוק הזה שייך לזוג הורים אחרים... הוא לא יהיה דומה לך... במקרה ותרצי אחד משלך--- תמיד תוכלי לעשות לך
ואני מאמינה שיש לך מטרה אחת כשאת ניגשת לתהליך.... כסף! תחשבי טוב, תבדקי את עצמך, תספרי לאדם הכי קרוב אליך, תתיעצי... לשאלות נוספות --- אני כאן!

למעלה