פונדקאיות עזרה !

פונדקאיות עזרה !

שלום לכן.לפני שאני עושה צעד ופונה למרכז של מירב עם כל המסמכים שבידיי רציתי לשאול אתכן-כשימצאו לי זוג שוב אעבור בדיקות רפואיות ? (יש לי את כל הבדיקות הדרושות והכל תקין )

מה קורה בבדיקה הפסיכולוגית בעצם ? מה שואלים ? ברור שזה בודק את מוכנותה והתאמתה הנפשית של הפונדקאית אבל מה קורה שם בפועל ?

והכי נראה לי מלחיץ זה המפגש עם הוועדה שמורכבת מהמון אנשים...מה הם שואלים ? מה עוד הם בודקים ?

תודה בנות

עוד לא הגעתי לשלב הוועדה

אבל בינתיים תשובות לחלק מהשאלות שלך-
אם יש לך את כל הבדיקות הרפואיות שהוועדה דורשת, אין סיבה שתעברי אותן שוב...
אולי רק פגישה ובדיקה אצל רופא נשים מומחה (דרך מירב).

בנוגע לאבחון הפסיכולוגי - כפי שכתבת, זו פגישה שמטרתה לבחון את מוכנות האישה לפונדקאות.
לא עושים לך חקירה צולבת או מנסים חלילה להכשיל אותך.
אין שום דבר שקשור ישירות לפונדקאות, מלבד השאלה למה הגעת לזה.
מדובר באבחון כללי עלייך כאדם ובסה"כ לי היה מאוד נחמד ומעניין, מעין משחק מאתגר

בקיצור, אין לך מה לחשוש,
בעיקר כי עם מירב מלוות אותך ידיים מקצועיות ותומכות לאורך כל הדרך.

המון בהצלחה!

מירבי*

New member
שלום אורלי

אני לא יודעת איזה בדיקות יש בידייך לכן,לא יכולה להגיד לך אם זה כל מה שצריך. בכל אופן לא עושים פעמיים בדיקות ובהנחה שהכל בסדר נוכל להסתפק במה שתביאי.
האבחון הפסיכולוגי מורכב משני חלקים,ראיון אישי שבו תתבקשי לספר על חייך וחלק שני המורכב ממספר טסטים,הפסיכולוג יראה לך תמונות ותצטרכי לספר מה את רואה,הוא יראה לך כרטיסיות עם כתמי צבע וישאל מה את רואה וכו.
אין תשובות נכונות או לא נכונות בטסטים האלה,הרעיון הוא לבדוק מאיפה לקוח עולם הדמיון שלך ולוודא שאלת לא דכאונית.

הוועדה - מראיינים אותך 2 אנשים ולא כל הוועדה. הם מבקשים לוודא שאת יודעת למה את נכנסת,שיש לך מקורות תמיכה ושקיבלת הסברים על התהליך.

בהצלחה ומועדים לשמחה

רחל162

New member
תשובות חלקיות ....

לאורלי שלום.

קודם כל אם את פונה למירב או אורית הם חבל על הזמן, מפרגנות, עוזרות, תומכות, וכמה שתעשי להם חור בראש הם מתות על זה !!!!!!!!!!!!

הבדיקה הפסיכולוגית קצת מלחיצה אבל היא הכי סבבה בעולם שאלות קצת על החיים שלך, מעין משחקי חשיבה, ציירי עץ וכדומה. ואז יש משוב.

הוועדה בסה"כ על ידי שני נשים עו"ד ועו"ס ש"תוקפות" ונותנות לך את כל הסיבות "למה לא כידאי להיכנס לדבר הזה"
אבל את אמורה להיות החלטית ועיקבית חייכנית ואסטרטיבית.

בהצלחה .

למעלה