פונדקאות

מיטל63

New member
פונדקאות

שלום, האם יש מישהי שעברה כבר את התהליך ( אנחנו בתחילתו) והסתירה את הפונדקאות מרוב האנשים ע"י בטן מדומה? שמעתי על כמה זוגות שעשו את זה ורציתי לשאול אם יש כאן מישהי עם ניסיון כזה, ואיך יוצרים בטן של הריון? באמצעות תופרת/מלבישה? תודה.

MAMALY

New member
../images/Emo12.gif

אני לא מנסה לבקר אותך חלילה אבל אני תוהה.... למה צריך להתבייש? ולמה לעשות חשבון? למי את חייבת משהו בדיוק? אני לא מצפה מעצמי.. (אני כותבת מעצמי.. כן?) להסתתר להמציא לי בטן לשקר להתחמק זה מוציא אנרגיות מיותרות שאין להן שום הצדקה הגיונית יש בעיה - אנחנו לא יכולות להרות... יש דרך מופלאה לתקן את זה יהיו לנו ילדים בעזרתן של נשים מופלאות אחרות, נהיה אמהות תהיה לנו משפחה ומי שלא מוצא חן בעיניו הדרך הזו או יש לו מה להגיד יכול להכנס לי איפה שאין שמש נקודה. מה שבטוח שאנשים שוכחים מהר מאוד אם היתה או לא היתה לך בטן זה לא ממש חשוב ואם הם המשפחה שלך או החברים שלך הם ישמחו בברית או בבריתה של הילד/ה שלך בדיוק כמו בכל ארוע אחר אולי אפילו יותר. והכי חשוב שאת תשמחי. את האנרגיות היתי מפנה לתהליך עצמו למערכת היחסים עם הפונדקאית, עם העובר עם הבעל להכנת הבית לתינוק החדש להכין את עצמי לאמהות לדברים החשובים באמת. נכון שהכי חשוב שתהיי אמא לתינוק בריא? אז זה הכל ותעזבי אותך משטויות.

אתי1000

New member
מסכימה אבל.....

אני מסכימה איתך לחלוטין, אני גם לא מתכוונת להסתיר את זה בשום אופן, זה מה יש ועם זה ננצח, מה גם ששקר סופו להתגלות וזה יוצר מצב לא נוח ומעמיד אותך בסיטואציות מביכות. אבל אפשר בהחלט להבין את רצונה של האישה, אחרי הכל להתמודד עם הנושא זה נורא קשה כשלעצמו והקטע שצריך להסביר ולספר כל פעם מחדש יכול להכאיב ולהיות מתיש כפליים. ובכל זאת, אני לא בעד להסתיר אלא לומר את האמת ולהנות ממה שיש. מאחלת הצלחה בהמשך, בכל החלטה שתהיה.

אני בדעה של MAMALY ושל אתי1000

מיטל 63 יקרה באמת שאף אחד לא יכול לשפוט אותך על הרצון שלך להסתיר את הפונדקאית.את דעתי האישית אמרו MAMALY ואתי1000 בדיוק. אני מעולם לא שמעתי על זוגות שעשו זאת. אני מאחלת לך הצלחה
וברוכה הבאה

מיטל63

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

אני מניחה שבאמת לכל אחת יש את הדרך שלה והמקום שנמצאים בו כרגע מאוד משפיע גם בכל אופן בהצלחה לכולכן

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ראשית, אני מאחלת לך תהליך קל ומוצלח. אני שומעת לא פעם מזוגות שמתחילים את התהליך שאלות בעניין הזה, לא לכולם יש סביבה תומכת ואוהדת, לא בכל חברה מקבלים את התהליך באותה דרך. אני חושבת ששלב ראשון בתהליך צריך להיות השלמה שלך ושל בעלך עם התהליך, אינני מכירה אותך ולא יודעת אם התהליך "נחת" עליך אחרי כשלונות רבים או שנולדת לתוך זה, בכל מקרה דרוש זמן לעכל ולהשלים. אני מאמינה בכל ליבי שלאחר שתפנימו את העובדה שזו הדרך שלכם להורות יהיה לכם קל יותר להתמודד עם עצמכם ועם הסביבה. ונאמר והשלמתם עם התהליך ובכל זאת מתעורר צורך להסתיר. הדרך היא טכנית בלבד, יש אפשרות לגשת למחסן תחפושות של אחד התיאטראות ולרכוש אוברול שנלבש מתחת לבגים עם אפשרות להגדלת הבטן. מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי, החשוב ביותר הוא להשלים עם העובדות ולזכור שהריון הוא תהליך זמני ומהם 9 חודשים לעומת כל החיים?!

מיטל63

New member
תודה

העיניין הוא לא חוסר ההשלמה , אנו שלמים מאוד עם התהליך כיום, לא עברנו הרבה מידי ניסיונות כי הכיוון היה ברור מיד לרופאים, בגלל שאנו מאוד צעירים וכדי למנוע שאלות מביכות שלא יגמרו חשבנו על דרך כזו

מיקי1212

New member
ומה אם יגעו לך במהירות בבטן ?

וירגישו שזה לא "בטן" ... ממממ ... ממש ממש ממש לא נעים ... בהחלט אם עושים בטן (מה שמודה לא חשבתי עליו) יכול לפתור הרבה "בעיות" ... לא צריך לתת הסברים לאף אחד וזהו ... אבל כמו שנאמר השקר עלול להתגלות בהמון אופנים שאנחנו לא חושבות עליהן כרגע ואז לדעתי נכנסים למצב מורכב הרבה יותר ... בכל מקרה בהצלחה באשר תבחרי מיקי

מיטל,

רואים שאת בתחילת התהליך... חכי, עוד יעבור לך הרצון להסתיר ברגע שתתחילי להתעסק "בדבר האמיתי".לדעתי זה עניין של זמן, אבל בסוף מגיעים להשלמה, והסביבה ומחשבותיה מפסיקות להטריד. ישנם ככ" הרבה מרכיבים אחרים בתהליך להתעסק איתם..תני לעצמך זמן, וספרי אם צדקתי!!!

agam630

New member
החלפתי שם

שכחתי את הסיסמא שלי.... אז זאת אני ממקודם, יכול להיות שזה בגלל שאני בהתחלה, למרות שאני כבר שנה חושבת על התהליך.... ימים יגידו כנראה

מיטל יקרה../images/Emo24.gif

אנחנו כאן!!!
קחי את הזמן עם ההחלטות וההתלבטויות וכל דבר שתחליטי זו החלטה שלך מתוקה. ואנחנו כאן איתך
בהצלחה!

למעלה