פונדקאות

lizet

New member
פונדקאות

אחותי מעוניינת להביא ילד לעולם האמצעות פונדקאית אשמח אם מישהי יכולה להמליץ לי לאיזו סוכנות לפנות ולספק לי קצת טיפים לגבי התהליך עצמו

baror55555

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif|יעצונלי ועזרו נא לי

אנחנו בהתלבטות קשה על איזה מרכז לפונדקאות אתם ממליצים
מי שחושב שעדיף באופן פרטי או שלא כדאי בכלל גם אשמח לתגובה . תודה מראש בציממממאון לתגובותיכם נ.ב תוסיפו סמיילי "צימאון" שנה טובה

mondani5

New member
b/55555

אני אישית ממליצה לנסות לבד על מנת לחסוך עלויות ואכן אני עברתי את ההליך לבד אפשר להגיד בהצלחה רבה איתרתי פונדקאית מקסימה איילת והתותחית נקלטה עם תאומות בהחזרה הראשונה של מוקפאים הרבה שנים אחורה ומשכה כמו גיבורה עד החודש התשיעי וילדה בתאריך היעד. השאלה אם אתם מספיק סובלניים ומסוגלים ללכת על ההליך לבד,מרכז חוסך הרבה כאב ראש ומביא את הפונדקאית מוכנה אחרי שעברה את כל ההליך המקדמי וזה די משתלם מבחינת קיצורי זמן,על כך צריך לשלם קצת יותר. אם את שואלת אותי בהחלט אני ממליצה על המרכז פונדקאות חובקת של מירב,פשוט בחורה מקסימה שעברה אישית את ההליך ולכן גם טובה יותר בעיניי. בהצלחה בכל דרך שתבחרי. אירית

עָנת

New member
הי,אני מציעה לך לקבוע פגישה

עם כל מרכז,ואז להחליט. מאחלת לך
ובחירה טובה עם המון מזל בהמשך התהליך

need1

New member
דרכים לאיתור פונדקאית

הכי חשוב זה להגדיר מראש מה יותר לחוץ זמן או כסף ? אם זמן לכו על סוכנות אם כסף ניתן לאתר לבד (עם קצת סבלנות) פונדקאית. דבר שני האם אתם יודעים מה אתם מחפשים ? אתם מוכנים להתפשר? (אם לא עדיף לחפש לבד) אתם מסדרים טוב עם בירוקרטיה מורטת עצבים? - אם לא לכו על סוכנות. ההמלצה שלי: תפגשו עם מרכזים תשמעו מה יש להם להציע במה זה כרוך ותקבלו אומדנים,תקדישו משהו כמו חודשיים לחיפוש לבד ואם זה לא הולך לכו על המרכז שהכי נראה לכם (המלצה שלי: מירבי) התהליך עצמו פחות מסובך ממה שזה נראה ,(רק דורש קצת סבלנות) בהצלחה

למעלה