פונדקאות

• פותח הנושא idin
  • פורסם בתאריך

idin

New member
פונדקאות

שלום

אנחנו זוג שמתעניינים בנושא פונדקאות בארץ ובחו"ל.
היינו בפגישה במרכז להורות באמצעות פונדקאות ואצל מירב - פונדקאות חובקת. האם למישהו יש חוות דעת?
מה ההמלצות לגבי פונדקאות בארץ ובחו"ל?

המון תודה

ממה שאני ראיתי בארץ

ממה שהתרשמתי יש כמה מסלולים בארץ,
אפשר לעשות בעזרת מרכז, אנחנו עושים דרך תמוז, ובסה"כ ההתרשמות שלי טובה מאוד (אצלינו היה קצת שונה כי הגעתי אל הזוג דרך חברה משותפת והבחירה במרכז הייתה של ההורים רק לאחר המפגש איתי.. אז יכולה להעיד רק מהשלב הזה) ויש את המרכזים שציינת ואולי עוד
אפשר לעשות בעזרת מתווכת שאינה "מרכז" ויש פה בפורום המלצות מרגשות וחמות מאוד על התיווכים והליווי של עינב אשכול ושל אלירז זר-אביב
כמו כן יש תהליכים שנעשים לבד ללא כל עזרה חיצונית, באתר משרד הבריאות (בדף של הוועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים) יש הנחיות מפורטות של כל השלבים והבירוקרטיה הרלוונטית, אז זו גם אופציה

pundekautk1

New member
תמוז

הי,
האם אתם מרוצים מתמוז? האם אפשר בכלל להמשיך איתם לאור רעידת האדמה בנפאל?

לאור מה בדיוק?

אני פונדקאית בארץ.. ואני מרוצה מאנשי המקצוע שהם הפנו אותי אליהם ומהליווי שלהם.
האם את שואלת על המצב עכשיו בנפאל לאור רעידת האדמה או על ההתנהלות שלהם בזמן המשבר?
אין לי ידע אישי על ההתנהלות שלהם.. לפי מה שקראתי במדיות שונות אנשים פרגנו על מעורבות, דאגה ויחס..
לגבי המצב עכשיו מבחינה רפואית וכו' בנפאל אני משערת שהם יוכלו לענות בעצמם, וכן, כמו סוכנויות אחרות הם עובדים עם ארצות שונות וגם כמו סוכנויות אחרות הם לא היחידים שמתמודדים עם המשבר בנפאל.
לגבי הסוגיה האתית של פונדקאות בחו"ל למזלי אני לא הייתי צריכה להתלבט בזה, אז משתדלת לא לשפוט ועם זאת ממליצה על האתר פונדקאות אחראית שעוזר בנושא הזה

בתמוז הם מדהימים

אני אישית התחלתי את התהליך להיות אם פונדראית דרכם, אני עובדת עם תמר בכל העניין והיא פשוט מדהימה...
כבר מהשיחת טלפון הראשונה הרגשתי כימיה שמאוד חשוב שתהיה,....

איך בוחרים דרך?

אני ממליץ מאוד לבקש לדבר עם כמה זוגות שסיימו את התהליך, אל תעיזו להכנס לתהליך מבלי לדבר עם זוגות שעשו זאת לפניכם.
אנחנו טעינו בבחירת הסוכנות ולכן ההמלצה היא לדבר עם כמה ממליצים שעשו בדיוק את המסלול עם הצוות שאתם שוקלים ללכת איתו.

דנית150

New member
המלצות לפונדקאות

צודק . לדעתי זו חובה לדבר עם זוגות , פשוט לבקש טלפונים שלהם מהמרכז שאיתו נפגשת
כשאני עשיתי פונדקאות במנור מדיק (מומלץ בחום) קיבלתי בלי לבקש ספר ובו כ-50 מספרי טלפון של זוגות
בהצלחה
דנית

למעלה