פונדקאות לזוג גייז

gadigad

New member
פונדקאות לזוג גייז

אנו זוג גברים, 32, 45 שמאוד רוצים לגדל ילד. לצערנו, אף אחד מאתנו לא יכול להכנס להריון. אז, בבקשה בבקשה... אל תטיפו לי האם זה נכון שזוג גייז יפנה לפונדקאית, אלא אם יש מישהו שיודע על דרך לעשות זאת, אשמח מאוד לקבל מידע. תודה!

מירבי*

New member
היי גדי וגד../images/Emo20.gif

החוק במדינת ישראל לא מאפשר לזוגות מאותו מין לעבור את הליך הפונדקאות. אני מציעה לכם לפנות לאחד המרכזים בעולם, באנגליה או בארה"ב שם אין איסור כזה. בהצלחה

zdro

New member
פונדקאות לגייז

עוד שאלות באותו עיניין 1. האם תהליך של פונדקאות לגבר גיי (ולא לזוג) גם לא ניתן בארץ? 2. במידה ואני מבצע תהליך פונדקאות בחו"ל בזוג (גייז) או לבד - האם אחר כך אני יכול להביא את הילד לישראל באופן רשמי?

mondani5

New member
ערב טוב!

בארץ אין אפשרות לפונדקאות לזוג גייז ( מבחינה חוקית),אך ישנה אפשרות בחו"ל ועם הביצית של הפונדקאית וזרע של אחד מכם. בכל מצב בהצלחה וגם לכם הזכות להורות. אירית

mondani5

New member
הי מירב יקירה!

ענינו להם ממש באותה שניה.מה העיניינים? אירית

מירבי*

New member
בוקר טוב אירית../images/Emo24.gif

חשבתי שרק אני חיית לילה...מסתבר שגם את ערה בשעות כאלה. אצלי הכל ממש מצויין, איך הנסיכות?

mondani5

New member
הי יקירה!

נדיר אצלי להיות ערה בשעות הקטנות של הלילה,הנסיכות מתישות אותי היישר למיטה ביחד איתן ב20:00 . עכשיו הן ישנות שעת צהרים ,מחכה לפרישה כדי שאהנה אתן יותר. אני שומרת את הכתבה שלכן וכמובן תמונתה של ליבי המדהימה בקלסר הניצחי שלי. אירית

הילשוש

New member
גדיגד שלום

אני חושבת שמגיע לכם ח"ח על הרצון להביא ילד לעולם ולגדל אותו ואני יודעת ומאמינה שאם תצליחו להביא ילד אם מאימוץ ואם מפונדקאית הילד יהיה מאושר ולא יחסר לו כלום. כל הכבוד על הרצון והחיפושים אחר תשובות לנושא וחבל שאי אפשר לעזור לכם כאן בארץ. אני אישית בתחילת דרכי בנושא הפונדקאות אני אם חד הורית לילד בן שנתיים ושלושה חודשים ורוצה להיות אם פונדקאית לזוג שלא יכול להביא ילדים. אני מאמינה ומקווה שאולי עוד דור שניים ואולי אפילו הילדים שלנו יגרמו לעולם שלנו להראות יותר טוב ועם ראש יותר פתוח. אם זה היה תלוי בי הייתי נותנת לכם ילד שאתם זוג אוהב ומאוהב מאשר להמון אבות שלא טורחים לדאוג לילדים שלהם בכלל (כמו אבא של הבן שלי) שזה בן אדם שלא מגיע לו שיהיו לו ילדים בכלל ויש לו שניים (אחד ממני ואחד מגרושתו) והוא לא דואג להם בכלל אז מי שיכול להביא ילדים ומזלזל בהם לא מגיע לו שיהיו לו בכלל אבל זו דעתי האישית ולצערי אין לי יד בשום החלטה בנושא אז מה שנשאר לי לאחל לכם זה בהצלחה רבה עם העניין וכמו שרשמו לכם אם לו תצליחו כאן תמיד יש את ארה"ב ועוד ארצות שאפשר לגדל ילד גם אם אתם הורים מאותו המין . באהבה והמון חיוכים הילשוש

למעלה