פונדקאות לגייז

zigo1980

New member
פונדקאות לגייז

שלום רב, יש לי שאלה: בן זוגי ואני מתחילים בהליך פונדקאות בהודו. יש לי כמה שאלות: 1. האם גיל תורמת הביצית הוא קריטי להצלחת שאיבת הביציות באיכות גבוהה? האם יש הבדל בין מישהי בת 21 למישהי בת 28? (באופן כללי, כמובן. פשוט אנחנו מתלבטים בין שתיים). 2. כיצד ניתן לדעת שאותה אישה שבחרנו - היא אכן אותה אישה שתורמת את הביצית (הרי ההליך יתבצע בהודו, ואנחנו לא רואים את האישה ולא כלום). עד כמה הסוכנויות המעורבות נחשבות אמינות? אנחנו עושים בסוכנות גדולה ומוכרת, כמובן, אבל עד כמה השוק הזה פרוץ? 3. איזה בדיקות יוצאות דופן יש לבצע? משהו שלא נהוג בארץ, אבל בהליך כזה חשוב לבצע? 4. למי שיש טיפים או המלצות, נשמח לשמוע. תודה רבה

yanivran

New member
קודם כל המון בהצלחה ועכשיו למה שאני יודע

אז אנחנו בתהליך, והבנתי שאחוזי ההצלחה מאוד תלויים באיפה התהליך נעשה. בהודו אני מניח שהם פחות גבוהים למשל מבוונקובר (איפה שאנחנו עושים את התהליך). מה שנאמר לנו זה שכל שהאישה יותר מבוגרת, כל אחוזי ההצלחה יורדים, אבל זה מאוד אינדיבידואלי. בעיקרון גיל 21 הוא כאילו האידיאלי כאשר גיל 28 האחוז יורד בצורה מינורית, מעל גיל 30 זה כבר מתחיל להיות יותר משמעותי, ומעל גיל 38 כבר לא ממליצים בכלל. התורמת שלנו הייתה בת 32 ובתכלס בקטע של הביציות וההפריה, הייתה הצלחה מאוד גדולה (עוד לא הפשרנו עוברים והתהליך של הפונדקאית יחל רק עוד כמה חודשים, אבל בינתיים הדברים מתקדמים יפה). לנו היה חשוב להכיר את התורמת, ואנחנו בקשר איתה (אישה מדהימה), חשוב לנו שהילדים יגדלו הם ידעו מה המטען הגנטי שלהם, וגם ידעו מי ילדה אותם. כמובן שזה לא קשור לעובדה שאנחנו ההורים, אבל אנחנו הולכים להיות מאוד פתוחים עם הילדים שלנו, ואנחנו בהחלט מצפים שיהיו להם שאלות.

למעלה