פונדקאות, דיעה

ItsikH

Member
פונדקאות, דיעה
נראה כאילו ההתנגדות להורות חד מינית מושרשת ממש בציבור הישראלי כי 'ילד צריך אמא' - לא שמענו תביעה להפקיע ילדים מאבות חד הוריים על סמך הטענה הזו, כי מעלי הטענה לא באמת דואגים לילדים או לאמהות כמו שהורים הומואים ולסביות לא באים להם טוב בעין.
טענות עקרוניות כנגד פונדקאות לא נוגעות לתביעה להשוואת זכויות.

ItsikH

Member
אל דאגה, גם ההורות הלסבית מותקפת
אלא רק ש'אם חד הורית' כבר זכתה ללגיטימציה - גם לגמרי לא מובנת מאליה - ורק לכן יש הבדל.
כמו גם הענין הטכני הפעוט והמצער - מצער לא אותנו אלא את הלהטבופובים - שנשים לא צריכות אישור מאף אחד להורותן.

חביף

New member
ידוע לי, דא עקא
בענין הורות, גברים מכל מגדר יופלו לרעה.

בינף

New member
פונדקאות, שם ציורי לפשע נגד האנושות.
העולם שלנו מת. מתוכנת. מלאכותי. צפוי. הולך להכחדה.
להביא ילד לעולם כזה, זה פשע נגד האנושות.
החלטתי מזמן לשמור את הגנים שלי לעצמי, ואת רוחי שתתגלגל למישהו יותר סבלני ממני לשטויות.
כך יפתח ספר, אם רק לא הייתי עצלן או מוכשר יותר...

פגשתי פוסט באינטרנט, שלא זכה לתגובות ראויות, להלן ציטוטו:
שר בריאות ירא שמים שגוזר כליון על תינוקות שבגלל החוק שלו לא ייזכו להיווצר. אלוהים אדירים, כמה רוע אפשר לבלוע ?
זה מה שעניתי:
אם התנוקות לא נוצרו אין ענין של גזירת כליון. אולי הדרמטיזציה של כל הנושא, היא שמרחיקה הכי הרבה את המימוש. תכלס מי שיש לו כסף, יש לו ילד. נקודה.
כעת המצב הוא שאין פונדקאות להומואים. זה הרבה פחות מתסכל 90% מההומואים שרוצים אבל אין להם משאבים לזה.
האגואיזם שמנחה ליצור מזרעך, זה משהו לחשוב עליו ולהשלים עם תובנות נשגבות יותר מצורך חייתי בבסיסו.

חביף

New member
לא הבנתי את זה:

"האגואיזם שמנחה ליצור מזרעך, זה משהו לחשוב עליו ולהשלים עם תובנות נשגבות יותר מצורך חייתי בבסיסו."
אני רוצה לטעון רק טענה אחת ויחידה בענין הזה. שווין זכויות אזרחי, נטול מעורבות דתית או אתנית או גזעית-גזענית מחייב להתיר לכולם את אותו משאב. ר"ל, אם כל הזקנים זכאים לקצבת זקנה, אז גם ביבי המליונר זכאי לה בדיוק כמו שושנה בוזגלו מעפולה. וזה בסיס ההפגנה הזו.

בינף

New member
זכויות זה חשוב וצודק להלחם עליהם. ולעניינינו...
הוספתי חשיבה שנניח שמממשים את הזכויות; מוותרים על חופש, כסף, מהות החיים ההומואיים, ובריאות, ומולידים צאצא מזרענו.
הוא חייב להיות מזרענו, כי אנחנו אגואיסטים - רואה את העולם, על יתומיו ועניו (שהם הרוב, אגב), חולף על פניהם, מתעלם מנוכחותם, ומוסיף משלך. טוב, אז לא חיזקת את גורל המסכנים שציינתי, אלא את הגורל המקביל...אבל עוד משלך לא יעזור לאנושות (שכשמציינים את המושג הזה, לא מתכוונים לעשירים והשבעים).
לי קשה להבין את זה.
מצד שני, התקשרה אלי אחת שלמדה איתי בכתה ג'. אני לא זוכר אותה, אבל היא זוכרת אותי. דברתי איתה מטעמי נימוס בפון. כמה דקות לקח לה לשפוך את הלב, על שהיא לא יכלה להביא ילד לעולם, ונגמר להם הכסף לטיפולים, ואין להם כסף לפונדקאית, אז הם פנו לאימוץ. שם גילו שחושבים שהם לא התאמצו מספיק, אז שמו אותם בסוף הרשימה. להחלץ ממנה, הם יכולים לאמץ אתיופים או בעלי מוגבלויות. הם בחרו אתיופים. נתנו ל-2 הבנות הכל. היא לא מבינה למה מגיל 10 היא משלמת עליהן לטיפולים נפשיים. "הן לא הסתגלו לארץ". מה יכולתי לומר כבר...אז אמרתי "נו, ולא היה שווה לחסוך כסף, לנסוע לקייב, ולהביא משם תינוק דומה לכם ?". היא נתקה.
גם את זה אני לא מבין.

חביף

New member
תמיהה ועוד משהו..
התמיהה שלי, איך מישהי שלא למדה אתך מכיתה ג' מגיעה אליך לפתע, מוצאת את מספר הנייד שלך, ואתה הופך במחי שיחה אחת לכותל מערבי אבל גם לביקורתי ולשופט אכזר.
לגבי הקטע העליון -
צ'מע, העולם המערבי , למעט אולי הפוליטיקאים בו ואולי הסטוריונים ואנשי ממד"ח, חסר כל הבנה למה שקורה בעולם השלישי, או בגסות יתר - אפריקה, דרו"א ואסיה הדרומית בעיקר. למה אתה חושב שלאיזה הומו תלביבי, שחי עם בן זוג, שיש לו הרבה כסף מפריע שבהודו יש איזה ילד או שניים שסובלים מחרפת רעב, ושכל ילד נוסף על האדמה מגביר את סכנות הרעב והיעדר מים מילדי העולם השלישי? התרבות שלנו מבוססת על צריכה, ועל פועלים/עובדים צעירים שבהפרשות שלהם לפנסיה מחזיקים את החטיארים - לצורך כך יש צורך באחוזי ילודה גבוהים, יחסית, ברם אם אתה קורא, את כל טורי הכלכלה המדברים על אסון אחוזי הילודה השליליים באירופה, מה שפוגע בפנסיות של בני הגיל השלישי, אתה מבין שלאגואיזם הזה, בעולם המערבי יש עידוד תרבותי רציני מאוד. הפתרון האחר הוא עידוד הגירה לאירופה, ואת זה הם לא ממש אוהבים.

למעלה