פונדקאות בקזחסטן

דמונה

New member
פונדקאות בקזחסטן

אכן בקזחסטן באופן יחסי הכל די פשוט. אפשר לבחור פונדקאית מקטלוג (לא חייבים לנסוע). אם צריך יש גם תרומת ביציות במקום מקטלוג עם תמונות של התורמות!! החוק שם מאוד ברור ומאוד ידידותי. הפונדקאיות אינטליגנטיות וזמינותן מיידית. יש צוות רופאים ישראלי השותף מלא בתוכנית (לא רק כמתווכים) עו"ד, אחיות, ביולוגיות... הכל מאוד מאורגן. לכל מי שחושבים על פונדקאות בחו"ל, ממליצה להרשם באתר שלהם www.pundekaut-surrogate.com (הם חוזרים מיד) ולתאם פגישת היכרות.

MAMALY

New member
בפקיסטן אין???

ומי עומד מאחורי ההצגה הוןרודה הזו??
מי הרופאים?
ואיך מאמינים להם???
איך הטיפול הרפואי???? מי מפקח???
מישהו ראה את הפגיות??
מי ישלם??

מי מפקח??
איך רושמים את הילד???
איך מכניסים אותו לישראל???

האמת, שכל אחד יעשה מה טוב לו אין לי בעיה עם זה בכלל אבל יותר ויותר אני רואה שכל המסלולים ההזויים האלו שמיועדים לנשים שרוצות לקצר את הזמן שוכחים כולם את מה שהכי חשוב

התינוק שלנו

כי תינוק צריך להוולד בריא
בהריון יכוליםפ להיות סיבוכים
תינוקות עלולים להוולד לפני הזמן
בארץ יש ביקרות שליטה מעקב כמו שצריך

לא מספיק לשים תלינוק בבטן של אישה אחרת שזה מספיק אומץ לב בלתי רגיל של שני הצדדים אז שהתינוק שלי יהיה בבטן במדינה הזויה כזו???
נאי לא יודעת מי את ולמה את שמה את ההודעה הזו אולי כוונתך טובה אבל אולי כדאי שפעם אחת נדבר על כל זה כמו שצריך בלי הצגות וורודת כאלו
כולנו ראינו מה עבר על נטשה
אני לא יודעת אבל אצלי כשתינוק שלי נולד הייתי רוצה שהוא יקבל את הטיפול הכי טוב עוד בהיותו בבטן, שיש לי מעקב על הענינים כדי שהפונדקאית גם היא תהיה מוגנת לא ארצה ליחיות בהרגשה שחלילה מישהי הסתבכה בגללי זה נורא..
ועוד יותר נורא לשבת בבית נגיד בת"א כשילד שלי עובר סקירת מערכות בידי איזה רופא עלום שם במדינה עלומת שם וכל זאת למה?? בגלל שלא רוצים חכות עוד כמה חודשים???

כבר צצים סיפורים על תינוקות אלב יולוגים להורים שנולדים בתהליכי פונדקאות במדינות זרות, על ילד ישראלי שיושב בבית של אמא שלו והוא בלכלל לא אזרח ישראל, על נטשה שישבה במדינה קרה לבדה חולה עם תאומים עד שמדינת ישראל תזיז תת'חת...
לא יודעת

אולי תחשבו קצת לפני שאתם שמים קישורים כאלו מה באמת טוב לילדים??? לכם???

הלוואי שהכל שפ באמת תקין אבל מאוד חשוב לדעת מי הרופאים האלו מי העו"ד מאחרוי, מי החברה המתווכת, מה הולך באמת באמת כי בבריאות הילדיםש לנו מדובר.

למען הסר ספק לא מכירהא ת המסלול הזה בכלל אולי הוא טוב אולי לא אבל הבעיות שיש אחר כך ועלולות לצוץ במהלך איש לא לוקח אחריות אז אולי כדאי להעלות דיון של מה שבשאמת חשוב ולמה באמת צריכים לצפות ואיך עושים ביקורת על תהליך של תרומה ופונדקאות בחו"ל
תתעוררו כבר אנחנו לא ארנק ומיאוש שלנו קל מאוד להתפרנס יש אנשים ישרים יש כאלו שלא ובסוף מה שהכי חשוב זה בריאות התינוקות שלנו הכי חשוב.

איזה יופי.....ממש פונדקאות מהסרטים.
האם את עברת כבר תהליך מוצלח, ורוד ומושלם בקזחסטאן?? אם כן, אשמח לשמוע.
טיפ לפרסום בפעם הבאה- כאשר מתארים גם חסרונות וקשיים זה נשמע אמין יותר, ויש יותר סיכוי שאנשים יקנו את זה.
אולי תספרי לנו קצת יותר פרטים, כמה תשובות לשאלות שמאמלי שאלה....
באמת מעניין אותי לשמוע.

זיוה2233

New member
בפונדקאות בחו"ל!!

הייmaamly
לפני שמדברים או חלילה מזלזלים!! כדי להקשיב, שופכים בעיות תקשיבו לעובדות!!
אני אישית עברתי את הליך הפונדקאות בחו"ל גיאורגיה,
העובדות הן נולדה לי בת זה הדבר החשוב ביותר, אתם אומרים שהתינוק צריך לקבל את הטיפול הטוב ביותר גם אני חושבת כך.
לכן אני קחתי את המסלול הנכון לי ולבעלי, עברתי תהליך עם הרופאים הישראלים מתל- השומר לצורך העובדות ד"ר מיכה באום,ד"ר אריאל הורביץ. ד"ר ממן אתי, מנהל מעכב הריון ד"ר ישראל הנדלר כולל מנהלי מעבדות של אסותא ושל תל השומר. וזה עובדה!!!
אנחנו נסענו עם הצוות לסקירה מערכות, מי שלא טס לסקירה מקבל את כל הדיסקים מהצוות הרפואי.
בקשר למה שנאמר כאן ללא ספק שילדתי קיבלה את הטיפול הרפואי הטוב ביותר!!
עוד עובדות ההליך בחו"ל מהיר, אין ועדות ואין בירוקרטיה שכמו שכולם יודעים בארץ שלנו אוהבים להקשות בכל דבר( כאילו וזה לא קשה מספיק לנו הנשים שעוברות את זה והלוואי שכולנו יכלנו ללדת בלי הרבה סבל , אז צריך להוסיף לזה בירוקרטיה ווהעדות יגידו לנו אם אנחנו. ראויים להיות הורים???)
בקשר נטשה ויוני, הם בחרו לעבור את התהליך לבד חשוב מאוד לציין את זה,
אנחנו קיבלו את הילדה לידיים והצוות עשה את כל העבודה יש עו"ד של החברה בארץ וגם עו"ד בחו"ל שטיפלו בכל הקשור לניירות והחזרה שלנו לארץ. שלושה שבועות וחצי חזרנו לארץ מאושרים .
וכמו שאמרת בריאות התינוקת שלנו הכי חשובה לכן לא התפשרנו ובחרנו לא לעבור את זה לבד!!
בעוד מספר חודשים הילדה שלנו בת שנה ,, ובתכנון לעבור את זה שוב כדי שלבת שלי יהיה אחים ואנחנו מאוד שלמים עם זה שזה בחו"ל.
בכל דרך שאנשים יבחרו שיהיה לכולם בהצלחה כי אנחנו כאן למטרה אחת בלבד להגשים את חלום להיות הורים!!!
אמן שלכולנו יהיה בהצלחה!!!

MAMALY

New member
אף אחד לא מזלזל

אבל ההצגה הורודה הזו מטעה

את אעשית בגיאוריגה האם אמצת את הילדים שלך???
איך הכנסת את הילד לישראל?
מה קורה עד שאת רשומה כאמו?? איך זה מתנהל???

ומה אם חלילה נולד תינוק בגיאורגיה לפני הזמן?
מה קורה כשיש סיבוך בהריון???

באום לדוגמא - פשוט את שמו את הזכרת הוא רופא פריון , רופא מעולה לפריון מן הסתם, אבל מי מטפל בהריון????

אני רוצה להבין אם פתאום יש לפונדקאית בגיאורגיה דימום מה קורה אז? את יודעת על זה? את רוצה עוד חוו"ד ואני מניחה שרובינו לא מדברים גיאורגית מה עושים? אם יש מקרה חירום???

ולמה את חושבת שלעשות פונדקאות בישראל זו פשרה??

אני מדגישה שהנושא בדיון הזה הוא לא פונדקאות ישראל - חו"ל אלא באמת מידע על הכל הטוב הרע והלא נורא

אני לא הייײ מוכנה להתפשר על הרבה דברים לכן עשיתי בישראל אולי לך חשובים דברים אחרים אני מסוגלת לכבד את זה בלי שום בעיה אבל כשמציגים לי הצגה ורודה זה ריח רע

אנסה לתת קצת תשובות

בנושא אימוץ ילדים, כמי שעבר לא מעט, אני חייב להגיד שאימוץ וגם צו הורות הם פגיעה בילדים ונועדו אך ורק בכדי שיהיה רישום שונה לילדים (או כפי שרשמו במסקנות ועדת מור יוסף "בחוק הסכמים לנשיאת עוברים העדיף המחוקק להימנע מקביעה מי היא אמו של הילד ומיהו אביו ברגע הלידה, בין אם בעלת הביצית היא האם המיועדת ובין אם מדובר באישה שלישית,אלה בחר לעשות כן בצו ההורות", כך שנושא הגדרת אם משותף לפונדקאות בישראל ופונדקאות בחו"ל ולצערי בטח יקבע בהתאם לרב שאמור לחתן את הילדים

כמובן שעד שהאם לא נרשמת במשרד הפנים האב הוא האפוטרופוס של הילד (בדומה לפקידת הסעד לפני צוו הורות בישראל כך שאולי זה יותר נוח)

נושא לידת תינוק פג בחו"ל - לא מאחל לאף זוג לידת פג בארץ או בחו"ל, כמובן שאם מקרה כזה קורה אז יש יתרונות וחסרונות לכל אופציה בגדול בחו"ל כסף קונה טיפול טוב יותר ובארץ .... מעבר לזה, מניסיוני האישי היחס שקיבלתי בחו"ל היה טוב יותר מהיחס בתל השומר אולי זה בגלל שבחו"ל משלמים אבל לדעתי אין סיבה שבארץ היחס יהיה פחות טוב מבחו"ל הרי אנחנו משלמים בעקיפין תשלומים גבוהים למערכת הבריאות.

בדומה לכך, גם מעקב הריון וסיבוכים - צריך לזכור שלא רק לנו ניתנה החוכמה וגם בחו"ל יש רפואה וגם בחו"ל רופאים וצוות רפואי מדבר אנגלית
כך שאין בעיה לתקשר עם צוות רפואי בחו"ל זה יתרון של עולם גלובאלי.

צריך לזכור שלא מעט מהפונים לפונדקאות הגיעו לזה למרות הרפואה בארץ (יהיה מי שיגיד שבגלל הרפואה בארץ). תאמיני או לא לדעתי אם נטשה היתה יולדת את מתן בחו"ל לא היתה צרכה פונדקאות בילדים הבאים אבל לא בוכים על חלב שנשפך. פונדקאות בישראל איננה פשרה, להיפך, היתי שמח אם כל הזוגות והיחידים יכלו לעשות זאת בישראל (אין סיבה שאזרחים יוציאו כסף בחו"ל). לדעתי חייבים לתקן את חוק הפונדקאות בישראל ולנתק אותו מהפן הדתי לפחות ברפואה הפרדת דת ממדינה הכרחי. חייבים לאפשר לאוכלוסיה נוספת להיות פונדקאיות, וכך לקצר את חודשי המתנה הארוכים. חייבים להגדיר עלויות - או לגרום למדינה להשתתף, כי היום עלויות מאוד גבוהות (לאנשים כמוני, בני מעמד ביניים). יש לי עוד כמה הצעות - אבל פרה פרה.
בכל מקרה בחירה בכל דרך היא התפשרות לכאן או לכאן וכל אחד יבחר בדרך שטוב לו.

יוני

זיוה2233

New member
בהמשך לדיון שלנו

אין כאן שום הצגה ורודה !!! לי תודה לאל זה באמת ורוד.
בקשר לרישום הילדים העו"ד של החברה מטפל לנו בנושא.
קיבלנו את כל מה שצריך לקבל מהביטוח הלאומי.
בקשר למנהל מעכב ההריון- בגוגל חפשי או באתר שלהם ד"ר ישראל הנדלר האחד הרופאים הבכירים מנהל מיון יולדות בשיבא!!!
הוא אחרי למעכב הריון פעמיים בחודש נמצאים הרופאים הישראלים בטיבילסי.
בקשר למקרים דחופים?? יש איש קשר שהוא רופא שמדבר עברית כך שלא ניתקלתי בבעיה של שפה.
לא חושבת שזה סוג של פשרה לעשות פונדקאות בארץ... אבל עם יש אפשרות להקל על הסבל וההמתנה שבארץ אז למה לא???
אנחנו כולנו לא רק בנושא הפונדקאות יודעים ,כמה קשה לעשות משהו בארץ כמה תחנות רוח צריך לעבור עד שמקבלים אישור....מדגישה שוב לא רק בפונדקאות בכל דבר עושים לנו חיים לא קלים( מקווה שבזה את מסכימה איתי ).
מה שאני אומרת אם יש אפשרות לעשות בדרך הקלה... אז למה לנו לחפש חיים קשים??
ואני אומרת שוב שיהיה לכולם בהצלחה כי כולנו כאן למטרת אחת להיות מאושרים והורים!!!

tsahib1

New member
בואי נשווה את הפונדקאות בארץ ונבין מי ורוד??

MAMALY
אני מבין שאת משווקת את הפונדקאות בארץ ושזו הפרנסה שלך ושל החברות שלך.
את רק לא מבינה שאת ואנשים אחרים עושים לעצמכם שירות דוב:
בואי נשווה את ההליכים ונראה מה יהיה בצבע ורוד ומה יהיה בצבע שחור:

1. אישורים וועדות מיותרות
בארץ מי שצריך (לצערו) לעבור תהליך של פונדקאות צריך לקבל אישור של הוועדה של משרד הבריאות.
שזה אומר בעיקר שכל מיני אנשים שאין להם שום הבנה, ידע או נגישות למידע בתחום (כמו רבנים, אישי ציבור ועובדים סוציאלים) יכולים לחטט לך בתחתונים ולהחליט אם מותר לך או לא לעשות את התהליך.
ואני לא נכנס בכלל לשאלה מי הם שיחליטו עבורנו אם יש לנו סיבה טובה להכנס לתהליך של פונדקאות או לא.
כי זו בכלל שאלה מהותית: מי יכול לקבוע שלנו מגיע להיות הורים מול מי שלא מגיע להם?
כמה זמן זה לוקח? לנו זה לקח שנה וחצי לקבל אישור!!!
ואחר כך עוד 8 חודשים למציאת פונדקאית...
ובמילים אחרות- עד שתקבלו אישור- תוכלו להתחיל ולסיים (תיאורטית) הריון שלם...

בחו"ל - אין בשום מקום בעולם ועדה שמתקרבת בכלל לבירוקרטיה המטופשת הזו.
חתמנו על החוזה- ואחרי שבועיים נסענו לראות את הפונדקאית שלנו.

ועוד נקודה די מטרידה: למרות שהיה לנו חוזה מול הפונדקאית בארץ- חוזה רשמי, שהמדינה היתה שותפה לחתימה עליו - כשנתקלנו בבעיה - גילינו שהוא לא שווה שום דבר.
כשהיה צורך לחייב את הפונדקאית לבצע בדיקות גנטיות- על פי סעיפים ברורים בחוזה- היא סרבה.
מה זה אומר? שהמדינה סתם מרחה אותנו על חוזה שאין לו שום משמעות במשך שנה וחצי.
רק כדי שלעוד כמה פקידים תהיה סיבה להתפרנס...

2.טיפול רפואי
בארץ- את מקבלת טיפולים בקופת חולים.
להגיד שהטיפולים הם הכי טובים בעולם? זה בלשון המעטה מוגזם.
נכון, הסטנדרטים פה גבוהים מהרבה מדינות אחרות (אם כבר הזכרת את פקיסטן) אבל מערכת הרפואה בארץ - עם כל התביעות לרשלנות רפואית- לא בדיוק מעידים על כך שאנחנו הכי גבוהים.
מה שכן- הרופאים שלנו נמצאים בחזית הטכנולוגיה.
מצד שני בבירוקרטיה - אנחנו חזקים מאוד- ראי את הסעיף הקודם.
ככה שאם רופאים ישראלים עושים את התהליך בחו"ל- ומדובר ברופאים מהשורה הראשונה- למי שעושה פונדקאות בארץ- אין שום יתרון של "המערכת".

3. הקשר לפונדקאית
בארץ, הפונדקאיות בקשר עם בני הזוג- מה שגורם לה בהרבה מקרים ללחוץ- ולגרום לרגשי אשמה לזוג, ולהשוות את עצמה לפונדקאיות אחרות בסביבה ושמתבטא מהר מאוד בהעברת מתנות וכספים נוספים שלא קשורים לחוזה.
אני לא רוצה להכנס לעניין הזה לעומק אבל אנחנו חווינו על בשרנו את העניין הזה ושמענו גם מזוגות אחרים על העניין של הסחטנות הרגשית שהופעלה נגדנו ונגד זוגות אחרים.
יש לי הרבה מה להגיד בעניין - והוא רחוק מאוד מהצבע הוורוד שMAMALY מנסה לשוות לתהליך בארץ- הייתי מסתפק בלהגיד שרק בגלל העניין הזה - הפונדקאות בארץ יותר קרובה לתחום האפור-שחור. (עם נטייה חזקה לשחור...)

בחו"ל- אין את כל העניין הזה.
הקשר הוא מרחוק ובמקרה שרוצים לתת מתנות מעבר לחוזה- הסכומים מגוחכים - למרות שלפונדקאיות מדובר בסכומים גבוהים מאוד.

4. רישום במשרד הפנים
בארץ- כל מי שחושב או חולם שבארץ מדובר בעניין קל- טועה טעות מרה- גם פה יש צורך להגיע לבית המשפט ולקבל החלטה של בית המשפט לענייני משפחה.
עדיין צריך לקבל פסק דין, ולמי שלא יודע, מחליפים לילד את מספר תעודת הזהות שהוא קיבל בבית החולים... (הבירוקרטיה לא נעלמת בארץ.)

בחו"ל - זה לא יותר מורכב- אחרי חודש אפשר להגיע לארץ עם התינוק ולעבור תהליך דומה בליווי של פקידות סעד.
אלא מה? שאחת כמו נטשה, שעשתה את התהליך בעצמה- נסעה לגרוזיה בעצמה, פירסמה מודעה בעיתון, ריאיינה את הפונדקאיות בעצמה ועשתה את כל התהליך בעצמה- מצד אחד חסכה המון כסף, מצד שני נאלצה להתמודד עם כל "המערכת" בעצמה...
ולכן אם היא מתלוננת על כך שהיא נאלצה להשאר שם לבד במשך כמה חודשים- זה בגלל שהיא עשתה את זה לעצמה.
שלא תהיה טעות- כל הכבוד לה שעשתה את התהליך הזה בעצמה.
אני רק לא יודע כמה זוגות אחרים יכולים לעשות את זה בעצמם...
ואגב- אני לא בטוח שהחודשים שנטשה שהתה בחו"ל - הוזילו לה את התהליך... (מה שנקרא: מה שזול עולה ביותר...)
אם היא היתה עושה את התהליך עם סוכנות טובה- אני לא משוכנע שזה היה עולה לה יותר...

אני רוצה להגיד משהו חשוב ומרכזי- לגבי הסיפור עם משרד הפנים:
הסיפור איתם באמת מקומם, אבל מסיט את כולנו מהעניין המרכזי- ומבחינתי משרד הפנים יכולים לקפוץ לי- לי יש מטרה אחת- שמישהו או מישהי יקראו לאשתי אמא ולי אבא.
כל השאר לא ממש מעניין אותי.
משרד הפנים הוא כלום בשבילנו.
אחרי כל מה שכבר עברנו? הם כלום בשבילי.
אז נטשה החליטה להתמודד עם כולם? בבקשה. זה עניין שלה.
הסוכנויות שעובדות עם גיאורגיה וקזחסטן - עובדות עם עורכי דין מהשורה הראשונה שמתמחים בנושא (אבל זה ככה כשמשלמים עבור שירות מקצועי...), מספקות דירות מסודרות ונקיות עד לקבלת אישורי המעבר, והכל יכול להיות יותר קל.
אז נכון שזה עולה יותר כסף- אבל זה שווה את המאמץ.
אני ואשתי, בחודש הראשון לחיים של הבן או הבת שלנו- רוצים להתעסק איתם- לא עם בירוקרטיה, לא עם משרד הפנים הישראלי. לא רוצים לריב עם כל העולם.
נטשה ובעלה הם זוג צעיר יחסית אלינו, יש להם כוחות? בבקשה- זה לא נוגע לנו.
אנחנו במקום אחר.
אנחנו זוג שכבר שנים נמצא בתהליך המתיש, הכואב והיקר הזה.
כבר אין לנו כוחות למאבקים בירוקרטיים, ואם בתמורה לקצת יותר כסף אנחנו נקבל אושר ושקט נפשי - זה בסדר גמור מבחינתנו.
לנו יש מטרה אחת.(אני מקווה שהיא ברורה לכולם).
כל השאר די מיותר מבחינתנו.

יש עוד הרבה נקודות שמטות את הכף לטובת פונדקאות בחו"ל (רק לדוגמה: החלפה של פונדקאית - שבארץ זה גהינום, העובדה שחלק מהעמותות והארגונים בארץ רואים את עצמם כמתווכים וברגע שקיבלו את הכסף- נעלמים...) אבל אלו רק חלק מהנקודות החשובות בנושא.

ולאור כל הדברים שהעלתי כאן - אני חושב שפונדקאות במקום כמו גיאורגיה (וגיאורגיה היא מקום מצויין לכך- אנחנו כבר ניסינו גם את הודו)- היא באמת הפתרון הנכון ביותר בהשוואה לפונדקאות בארץ.
(והיא בטח יותר וורודה...)

אז נכון - יש פה בפורום קבוצה גדולה של פונדקאיות שרוצות לעבוד בעניין הזה, וזה בסדר גמור, אבל אני מציע להן לקרוא בין השורות, ולהבין שזוגות כמונו עוברים יסורים קשים והוצאות כספיות עצומות - אני לא מצפה שתצליחו להבין את הבעייתיות - אבל אם כל אחת מהן תבין, שמעבר להכל יש פה אנשים שמה שהם עוברים זה בכלל לא פשוט- זו תהיה התחלה.

ועכשיו אני מציע - בלי להתלהם ובלי לריב, מי שחושב אחרת- אני אשמח לקרוא את תגובתו.
מי שחושב אחרת אבל לא רוצה לכתוב פה - אפשר להתכתב איתי במייל שלי:
[email protected]

natasaa

New member
אני שונאת שויכוח לגיטימי הופך לפרסומת..

היי TSAHIB,

אני חושבת שבהרבה נקודות אתה צודק - ויש הרבה יתרונות לפונדקאות בחו"ל - ולא רק בגאורגיה. יש גם חסרונות - אבל את זה אני אשאיר ל MAMALY
.

מה שמפריע לי זאת פרסומת לא סמויה. אדוני (או גבירתי)- אף אחד אבל אף אחד לא עובר את תהליך פונדקאות בחו"ל לבד.
ולא - לא חיפשתי פונדקאית לבד, ולא לא פונדקאית דאגה שיוולדו בבית חולים המתאים. ולא אני מפה דאגתי שתגיע לסקירות, כמו שעמי לא מתקשר לפונדקאית שלך להגיד לה לקחת ברזל - כי גאורגית שלו לא משהו.
מאחורי כל תהליך יש סוכנות - במקרה שלך שתי סוכנויות - אחת ישראלית ואחת גאורגית - אז שילמת פעמיים!!

ואל תבואו בססמאות "מה שעולה זול לפעמים יוצא יקר". שמעתי את ססמא קצת יותר מידי
. שילמת יקר כי רצית שילטפו אותך - סבבה - אבל תקבל עובדה ששלמת עבור ליטוף - ואת אותו שירות אתה יכול לקבל בשליש עלות. אל תצדיק את מחיר ששילמת כמשהו הרכחי, זה מעשה של טיפשים שמעדיפים לעצום עיניים. תפקחו את העיניים, ואם תבחרו - מעולה, אבל אל תשקרו לעצמכם.
לנו הליך הסתכם ב - 30K$ - וזהו זה. עם כל הכסף שאתם משלמים - עדיין לא יעשו בשבילכם את מלחמה שלנו.ירשמו את אישתך כאמא מאמצת אחרי ששילמת כמה עשרות אלפי שקלים? ללעו"ד של החברה אני מתכוונת.. לכם זה לא היה עקרוני - לנו היה..ויכול להיות שאנחנו צעירים, הלך לנו מהר - אולי אם היינו מנסים הרבה כבר לא היה לנו כוח. אני שמחה שעשינו את זה
.

טוב - אמרתי מספיק - אני כמעט בטוחה שגם לא יוני יהיה מה להוסיף
.

אז בוא נציין כמה עובדות...

קצת קשה לי לקרוא מבלי להגיב!!
ראשית כול הציג את עצמי,לאלה מכם שלא מכירים

יש לנו נסיכה קסומה שהגיע אלינו לאחר תהליך פונדקאות בארץ.
וכרגע נמצאים בתהליך פונדקאות נוסף,הפעם בחו"ל [בגאוגרייה]
והלידה צפוייה בתחילת אוקטובר-

אז אם הבנתם נכון מי כמוני יודעת להשוות בין שני התהליכים[כפי שנאמר
אין חכם כבעל ניסיון]
כפי שכתבתי פה כבר בעבר-יש התרונות-וחיסרונות
ואילו אצלנו ההיתרונות גברו על החסרונות,לכן בחרנו בה.
הפורום הזה כל כך חשוב לכולנו
אז בואו נשמור עליו

בהצלחה לכולם

tsahib1

New member
מתי פרסומת היא פרסומת ומתי היא מידע לציבור

שלום נטשה
אנחנו אמנם לא מכירים - אבל אני באמת שמח ש"עלית לשידור".
אשתי מאוד מעריכה\מעריצה את הדרך שבה הלכת (אני קצת פחות אבל זה לא כל כך בגללכם אלא יותר בגלל השלב שבו אנחנו נמצאים בו), והמאבק שניהלת במשרד הפנים- מבחינתי - הוא מופת למלחמה מוצדקת ולגיטימית בבירוקרטיה הישראלית.

אני מודה ומתוודה שכל המידע שיש לי על מה שעשית הוא רק מהתקשורת ולכן הערכתי שעשית הכל לבד - וזו פעם ראשונה שאני שומע שניתן לעשות את זה עם סוכנות גיאורגית (או יותר נכון בואי נקרא לזה בשם המתאים - "מאכרים גיאורגים").

מבחינתך זה בסדר גמור, יש לך כבר ילד משותף (מתן) עם יוני, ואני מאחל לכולכם (באמת מכל הלב) רק אושר ובריאות. ואני לא אומר את זה מהפה ולחוץ- אני באמת שמח בשבילכם.

המקרה שלנו (ושל לפחות 8 זוגות שאנחנו איתם בקשר) הוא לגמרי שונה ואחר:
אין לנו ילד משותף, ואין לנו את הזמן שלך (מבחינת הגיל).
אנחנו לא יכולים ובעיקר לא רוצים להסתמך על המזל- שלך היה.
תאומים בריאים מבחינתנו (ועוד בן ובת) זה ממש לזכות בלוטו. ואני לא מגזים, וזה נכון לגבי כל הזוגות שאני מכיר שנמצאים בתהליך.

אבל מה לעשות שהמציאות שלנו קצת יותר מורכבת.
למה אני מתכוון? אני אתן דוגמה אמיתית ועכשווית:
הרופא שמלווה אותנו בתהליך מטעם "הסוכנות הישראלית שלנו" (מנור מדיקל) פנה אלינו השבוע בהמלצה חמה לדחות את ההחזרה של העוברים - כי בבדיקה שהרופאים (הישראלים) ערכו לפונדקאית הם גילו איזשהו פרמטר גבוה מדי.
ההמלצה החד משמעית שלהם היא - לדחות את ההחזרה בעוד חודש ובינתיים לבדוק שוב את הפונדקאית.
את חושבת שהמאכרים הגיאורגים שלך היו מתקשרים אליך בעניין?
נראה לך שהם בכלל היו עושים לפונדקאית שלך את הבדיקה הזו? אני בספק רב...
אני חייב לציין שאין לי שום תלונות לסוכנות הגיאורגית- הם מבחינתם רוצים לסיים את התהליך ולהמשיך הלאה ומהצד שלהם זה לגיטימי לגמרי- רק שלנו יש שיקולים קצת יותר מורכבים בעניין.

למה אני כותב את זה?
כי אנחנו בגיל שאנחנו מבינים בצורה הרבה יותר קריטית שמה שזול עולה לנו ביוקר.
אם לדוגמה בכל זאת הרופאים היו מחזירים לנו את העוברים בשלב הזה - מעבר לעובדה שהסיכוי הראשוני הבסיסי של קליטת העוברים המוקפאים שלנו נמוך, הוא היה עוד יותר נמוך... ולא אכפת לי להגיד לך שבמצב רגיל הסיכויים שלנו הם בין 5-7%...
ככה שבמצב הנוכחי של הפונדקאית שלנו הוא עלול להיות עוד יותר נמוך.
ואנחנו בגיל שמספר העוברים שיש לנו הוא מאוד מוגבל- ומבחינתנו - אין להם מחיר.

ואני אספר לך משהו נוסף:
בעת התהליך- הרופאים החליטו שהפונדקאית שלנו- עלולה להיות בעייתית- מבחינה רפואית. אני אפילו לא יודע באיזה מובן (לצערי לא סיימתי את לימודי הרפואה שלי...).
קיבלנו טלפון מהרופא שמלווה אותנו בצורה הדוקה- ומיד לאחר שאישרנו את התהליך, ונתנו את ההסכמה שלנו (בהתבסס על ההמלצה הרפואית כמובן)- היא הוחלפה.
לא נדרשנו לשלם על זה אגורה/שקל/יורו אחד- רק לחתום על יפוי כוח.

ולכן אם הייתי יכול לשלם לעוד סוכנות גיאורגית, סוכנות ישראלית וסוכנות סינית/קזאחית/טורקמנית- הייתי משלם ובלבד שאקבל את הטיפול הטוב ביותר שאני יכול- ואת התוצאה שאני מעוניין לקבל.
אחרי שעברתי את התהליך בישראל, בהודו, אני ואשתי מרגישים לשם שינוי שסוף כל סוף הגענו למקום הנכון - המקום שבו באמת יש סיכוי אמיתי להגשים לנו את החלום.
ואני לא מדבר על סכומי הכסף שהוצאנו - כמו שאת מבינה לאור כל התהליך שכבר עברנו, אלא רק על מפחי הנפש שהיו מנת חלקנו ב5 השנים האחרונות...
נכון - אנחנו משלמים הרבה יותר ממה שאת שילמת - אבל הטיפול שאנחנו מקבלים מהסוכנות הישראלית- שווה לי כל שקל.

אני מאוד שמח שעלית ושחשפת את העלות של הפונדקאות שאת עברת כי זה מוכיח שמעבר לעובדה שבתהליך הפונדקאות שבגיאורגיה אין את הבירוקרטיה שיש בארץ, גם המחיר לא בשמים - והוא בערך חצי ממה שיש בארץ.
- כל זה כמובן בהתחשב בסיכונים שלוקחים או שמוכנים לקחת.

עם כל הכבוד למאכרים הגיאורגיים - אני מעדיף (לקחת עוד משכנתא על הבית - ו) לקבל ליווי של רופאים ישראלים שמדברים בשפה שלי- כי גם הגיאורגית שלי לא משהו...
רק הדוגמה שציינתי לעיל- מבהירה את ההבדל בין לקחת פונדקאות עם מאכר גיאורגי - שכל מה שמעניין אותו זה רק העמלה שלו, מול פונדקאות (שאמנם יותר יקרה) אבל מבחינת הרמה והסיכונים הגבוהים שאנחנו נמצאים בהם - הרבה יותר הגיונית מבחינתי.

ואני כתבתי את זה בפורום כבר בכמה הזדמנויות - מי שיש לו כסף מיותר, ונמצא בגיל צעיר- יכול לנסות לעבור את התהליך הזה בארץ , בהודו, בארה"ב, ואני לא יודע איפה עוד.
מי שנמצא בגיל שהשעון כבר מתקתק לו, או שרוצה להגיע לתוצאות הכי הגיוניות עם רופאים ישראלים - צריך לשקול ברצינות את הפתרון של גיאורגיה.

אנחנו כבר מיצינו את הפתרונות הזולים שבינתיים עלו לנו ביוקר רב...

ועוד משפט אחרון:
אני מאחל לכל הזוגות שנמצאים פה, בפורום ובפורומים אחרים- שיזכו כמוכם ב"לוטו של הפונדקאות":
תאומים, בת ובן בריאים ושלמים.
אני משוכנע שהזוגות שעוברים את התהליך הזה - יסכימו איתי.

newlifeisrael

New member
אני באמת לא מבין איך אפשר להכפיש בלי להבין

כמי שמכיר את התחום וגם את הסוכנות שאתה מנסה לשווק אנסה לענות למרות שלרמת הכתיבה שלך לא בטוח ששוהה לענות.
קודם כל להגדיר סוכנות אחרת כ "מאכרים" בעוד שהסוכנות הישראלית שלכם בעצם מתפעלת סוכנות שם נראה לי באמת לא רציני.
באמת שאני אנסה לא לשווק את הסוכנות שלנו אבל כדאי שזוגות יבינו שלא רק אנחנו (ישראלים נאורים) המצאנו את התחום.
בשונה מסוכנות שבה המרפאה וסוכנות הפונדקאות הם גוף אחד יש לא מעט סוכנויות בעולם שהמרפאה איננה קשורה לסוכנות ובכך אתה בתור לקוח מקבל שרות טוב יותר , תאמין או לא יש לא מעט מקרים שהרופא שאיינה קשורה לסוכנות פוסלת את הפונדקאית ימים ספורים לפני ההחזרה אבל היתרון בסוכנות מקומית הוא זה שבמקום לדחות את ההחזרה מחליפים את הפונדקאית (אומנם זה לא חשוב לעוברים קפואים אבל בטריים זה קריטי).
אז למען האמת את נושא החלפת הפונדקאית ללא תמורה לא המציא ישראלי אלה בחלק נכבד מהסוכנויות בעולם זה קיים בחוזה.
מבחינת זמנים התהליך בחו"ל הוא מהיר וברוב הסוכנויות לוקח בין חודש לחודשיים עד להחזרה (תלוי בפן הרפואי של הזוג) כך שדווקא למי שחשוב מהירות המלצתך איננה נכונה , לנו לקח חודש וחצי כולל הפריה שם אז אולי תגיד מניסיונך כמה זמן לקח בסוכנות הנפלאה שלך.(כי אני מכיר באופן אישי זוגות שהלכו לאותה סוכנות ולקח יותר זמן).
בנושא תוצאות בוא נהיה רציניים מרבית הזוגות שמגיעים לפונדקאות מגיעים לאחר לא מעט ניסיונות עם רופאים ישראלים כאשר ברור להם שלאף רופא אין את היכולת לנבא הצלחה או להבטיח אותה . אם הסוכנות שלך כלכך בטוחה בהצלחות אז למה היא לא מבטיחה הצלחה ? אתה בעצמך מדבר על 5-7 % סיכוי לכם כך שברור שמדובר בסטטיסטיקה קרה ולא מדע מדויק.
כמובן שאני מאחל לכולם הצלחה ובשונה ממך לא מנסה להכפיש אף סוכנות כי לכולם מטרה אחת וזה הצלחת התהליכים מי שמרגיש בנוח יותר עם רופא ישראלי ומוכן לשלם על זה יכול לבחור בסוכנות שלך או בסוכנויות אחרות עם רופאים ישראלים שעושים בחו"ל .
בכדי שתוכל להבין את התהליך שלנו אני מצרף לך את הסיפור שלנו כשתקרא תבין שאני בשונה ממך לא מצייר הכל וורוד אלה מבין שההליך אינו פשוט וזוגות אמורים להבין למה הם נכנסים אבל מניסיון התוצאה כלכך משתלמת
מקווה שתוכלו לאחוז ילד משלכם בהקדם כי לא משנה באיזו סוכנות בחרתם התוצאה היא הדבר החשו והיקר ביותר.

http://www.surrogacy-israel.co.il/HE//story

natasaa

New member
תודה על פירגונים - אבל - כמה טעויות בידך..

תראה - לא פרסמתי בתקשורת שיש סוכנות מאחורינו - כי לא עשיתי את זה מטעמי שיווק.. בנות בפורום יודעות את הרוב אודותיי, כי התחלנו להשתתף פה עוד לפני התהליך.

אני מניחה שלא הייתי מגיבה - אם לא היו חלוקות דעותיי באופו משמעותי משלך. בשום אופן - אני לא מסכימה לקרוא לסוכנות בה עשיתי פונדקאות מאכרים - איך אתה יכול להגיד את זה כאשר אין לך חצי מושג מהם קורות חיים של רופאה שביצעה הפריה, מי הוא אמבריולוג שיצר עוברים ולא מה הם בדיקות שעושים לפונדקאיות?? אתה לא חושב שזה יומרני ומעיד עליך כמישהו שמדבר בבטחון מלא - ולא יודע על מה?? לא ככה התרשמתי ממך...

אני אגיד קצת על אופן בו אני בחרתי סוכנות.. כמו שאולי הבנת (או לא..) - לא אני ולא יוני הם אנשים שקונים חתול בשק.. לפני חתימה - בדקנו את שלושת הסוכנויות הקיימות בגאורגיה - שלנו (ניו לייף), שלכם (אין ויטרו), ושלישית (מדרהוד גאורגיה). השוותי את בדיקות שנעשות לפני (בד"כ בדיקות דם הורמונליות וויראליות + בדיקה וגינלית) ואחרי הריון (סקירות, שקיפות, חלבון עוברי, העמסות סוכר וכו') גם וידאתי מתי מוחזרים העוברים.. וידאתי שהחזרת עוברים אינה על בסיס טבעי, ושלפני החזרה רופאה בודקת שאין ביוץ. מרגע קבלת מחזור - ועד החזרה פונדקאיות נבדקות בדיקת אולטרסאונד באופן יומיומי, ונוסף לבדיקות דם (שכמובן, לא על בסיס יומיומי). אני יכולה להבטיח לך שלא בכל סוכנויות זה נעשה..
בדקתי את סוג האולטרסאונד של כל מרפאה - ואני יכולה להגיד לך שקיבלנו כמה דעות מקצועיות שהעידו שאיכות היא מעולה. נכון - זה לא רק אולטרסאונד אלא גם רופא - אז וידאתי שעם תוצאות נוכל לפנות גם לדעה שניה.
הייתי גם בבית חולים - גם שלנו - וגם שלך
. ולא רק שם. אתה יודע שזה לא מספיק, כי אם הם יהיו פגים, הם יהיו חייבים לעבור לבית חולים ציבורי. אז הייתי גם בגודואשורי, וגם בג'ווניה - בתי חולים עם טיפול נמרץ לפגים..
אחרון חביב - חוזים. תאמין לי שעברתי על כל פיפס. הוספתי את נקודה שאני לא מעבירה את הכסף אם DNA הוא לא שלי (כי דרשתי העברת כסף בשלבים - אני חושבת שכל הורה מיועד חייב לדרוש את זה). הגדרתי את תנאים במקרה של הפלה - היה לי חשוב.
אגב, לגאורגיה הגעתי אחרי שעשיתי בירור מאוווווד מעמיק על סוכנויות באוקראינה והודו, ואני יודעת שיש מקרים שכסף משלם איכות - ויש שלא. כשלא - אני מעדיפה להשקיע אותו במקום אחר.
קצת על תהליך שלנו. במידה מסוימת - אתה צודק - זכינו בלוטו. יש בכל נושא הפריות ופונדקאות גורם שניתן לקרוא לו סטטיסטיקה, מזל - או - יד אלוהית.
במקרה שלנו - עשיתי IVF בגאורגיה, שאיבה נעשתה ע"י ד"ר ננה, רופאה מקומית, אחרי שעשתה לי אולטרסאונד ועקבה אחרי גודל הזקיקים כל יום. אגב - יש אישור לרופאים ישראליים לעשות פעולות בחו"ל?? או שהם רק "משגיחים".. הורדמתי ע"י מרדים מקומי שהיה מבסוט להגיד שעבד בתל השומר. לי זה עשה חלחלה קלה, אחרי הרדמה מאוד לא מוצלחת נעשתה לי בתל השומר בזמן לידת מתן..
מתוך 12 ביציות טובות (למיטב זכרוני) היו לנו 9 עוברים. הייתה לנו פונדקאית אותה פגשנו - ואהבנו, וכמה ימים לפני החזרה, ד"ר ננה אמרה שהיא לא מרוצה מתגובה שלה לתרופות (יש להם את זה, לרופאים, לא?), והיא רוצה להחזיר את עוברים לפונדקאית אחרת. אצלנו זה אפשרי גם כמה ימים לפני החזרה, כי סוכנות מכינה כמה הליכים ביחד ותמיד, גם מכינים 2 פונדקאיות יותר מהנדרש. הסכמתי - אבל במקביל ביקשתי גם להמשיך עם פונדקאית מקורית - כבר יצרתי קשר, היה לי קשה לוותר. לקצר את הסיפור - פונדקאית אותה לא פגשתי (כי התבאסתי מזה שלא הבאתי לה מתנה) נכנסה להריון עם תאומים. אז אתה מבין - יש פה מזל כמו שאתה מצייר את זה - אבל יש פה גם רפואה, שמשולבת בניהול של סוכנות, ולכן אני כל כך מתרעמת כשאתה קורא להם "מאכרים" - ואין לך מושג מעבר למה שמישהו אמר למישהו. הריון עבר תקין - וילדים נולדו קצת מוקדם מידי - כמה ימים. אז הועברו לבית חולים לילדים. יקירי - אם זה קורה (ואני מקווה שלא), תאמין לי שעדיף לך שבנות מקומיות שמשופשות ביחסים עם בתי חולים ידאגו לך.. מאותה נקודה - אני מניחה שרואים בסרט.

תראה - אני מבינה שהייתה לכם דרך ארוכה, נשרפתם לא מעט, ואתם רוצים לשלם ולשכוח, אני פשוט לא חושבת שזה נכון לקרוא למישהו "מאכר" רק בשביל להצדיק את דרך שלך. אני - להבדיל ממך - לא מוכנה למשכן את הבית בשביל שיגידו לי שדואגים לי לנהג ודירה. אני יודעת שאני חייבת את בית שלי בשביל לגדל את הילדים, ואחפש דרכים זולות יותר - עם עיניים פקוחות. לא כל מה שיקר זה טוב, ולא כל מה שזול הוא זבל, וגם כשמשהו יקר - צריך להבין כמה כסף הולך לתהליך עצמו וכמה הולך לתקורה. איזה חלק מהסכום מקבלת פונדקאית (12K$ אצלנו), כמה עולה הפריה/החזרה של עוברים, גם אם תקח רופא מעולה, מה העלות של אולטרסאונד, סקירה ובדיקת דם. כמה עולה דירה, מטפלת, טיסות ומוניות. אם, אחרי שאתה תחבר את כל ההוצאות - אתה מוצא לנכון לשלם סכום ששילמת, תפדאל. אגב - אף פעם לא יצא לי לשאול חברה שעושים דרך מנור מדיקל - למה בסכום הזה לא בחרתם בארה"ב? אני יודעת שאת זה אני הייתי עושה - לפחות היו לי אמריקאים קטנים בבית
.

אני מצטרפת לאיחולים שלך - ומאחלת גם לך - שהחזרה הבאה תהיה ה-החזרה, ותזכו ל - 9 חודשי שמחה מהולים בחשש (כי אין מה לעשות - תמיד זה ככה
) שלאחרם לא תשנו יותר מ - 3 שעות ברצף (מדברת מניסיון
)

MAMALY

New member
הפרנסה שלי?????

אם את מאוד רוצה לדעת מממה אני מתפרנסת את מוזמנת לכפר גלעדי לבית העסק "פרדיסו" שווק ויבוא תכשיטי אופנה
או לאחת מחנויות "קוקולה" הנמצאות בקניונים

זה העסק שלי מזה אני מתפרנסת
בפעם הבאה שאת תכתבי עלי דברים כאלו אני אדאג לתביעה מאוד מהירה מעו"ד על הוצאת דיבה.

כל מה שאני כותבת בפורום הזה הוא כתוצאה מנסיון אישי בלבד ואין בזה שום פרנסה לא היתה מעולם
הפרנסה שלי הרוחנית היא בכך שאמהות מיועדות רגועות ותינוקות נולדים בריאים זה הכל

משום מה נראה לי שאת מרגישה שאני מאיימת על פרנסתך את.

למעלה