פונדקאות בחו"ל

nony100

New member
פונדקאות בחו"ל

האם מישהו יכול להגיד לי איך מוצאים פונדקאית בחו"ל? היכן כדאי? כמה עולה? ממה להיזהר? וכו'. אין לי מושג איפה להתחיל לחפש ולמי לפנות. תודה, נוני.

liatha

New member
מצטרפת לבקשה...

מעוניינת לקבל פרטים לגבי פונדקאות חו"ל. תודה.

mondani5

New member
גם אני התעניינתי

פנתה אלי בחורה בשם איריס שמנהלת מרכז לפונדקאות חו"ל ,לגבי זה לא ראלי כי יש לי פונדקאית מהארץ,אבל אם תרצי פרטים תבדקי באתר פונדקאות יש לה אתר משלה,והיא מסרה לי במסר את הטלפון שלה אם את מעוניינת אשלח לך במסר,שאלתי אותה שאלות בעיניין החוקיות ואיך הפרוצידורה בארץ מבחינה חוקית ועדין לא היתה לה תשובה בשבילי ... אירית

מירבי*

New member
פונדקאות בחו"ל

אני מצרפת מספר קישורים לאתרים העוסקים בפונדקאות בחו"ל, אפשר לשלוח להם אי מייל ולקבל פרטים. בהצלחה

yuval k11

New member
פונדקאות בחו"ל- התייחסות

אנחנו עשינו פונדקאות בארה"ב ישנן סוכנויות שהתהליך מבוצע דרכן. טווח המחירים הוא מאזור ה- 30 אלף דולר ועד כ-60 אלף דולר. ישנם מ"ס פקטורים המשפיעים על עלות הטיפול.תחילת החיפוש היא בהחלט באינטרנט או לדעתי ע"ג פורום מכובד זה שבאמצעותו ניתן לאתר הרבה תשובות והפניות טובות.

liatha

New member
כמה זמן לקח לכם כל תהליך הפונדקאות

בחו"ל עד לשלב ההריון? תודה.

liatha

New member
אוקיי, אז כמה זמן לקח כל התהליך עד

לשלב הלידה? מזה אני פשוט אוריד 9 חודשי הריון, אני פשוט רוצה לדעת האם התהליך יותר מהיר מאשר בארץ, אז כמה זמן לקח כל התהלי עד הלידה? תודה.

yuval k11

New member
התייחסות לפונדקאות בחו"ל

תהליך איתור פונדקאית מתאימה לוקח בממוצע שלושה עד ארבעה חודשים. ניתן כמובן לשים מגבלות על איתור הפונדקאית (כגון פונדקאית יהודיה וכו') ואז כמובן יש סיכוי שהתהליך יהיה איטי יותר (גם המזל לא מזיק). בכל מקרה נראה לי שהתהליך כאן - בארה"ב פשוט יותר ומהיר מהקורה בארץ.התהליך כולו מבוצע באמצעות אותה סוכנות תיווך עימה את יוצרת קשר.הסוכנות מטפלת בכל הנושאים הקשורים החל מהבדיקות הרפואיות ועד לבדיקות של עובדת סוציאלית. סך הכל מדובר כאמור על תהליך מהיר פשוט וידידותי. התחושה היא שכלל לא מערימים קשיים. המגבלה היחידה שיש לזכור היא שחוק הפונדקאות הוא ברמת המדינה ולא ברמה הפדראלית.הסוכנות עימה יוצרים קשר בקיאה גם בנושאים המשפטיים ומטפלת גם בנושא זה.ההמלצה היחידה היא שאין להיקשר בהכרח לסוכנות הראשונה עימה יצרת קשר על אף קטלוגים וערכות מרשימות שכן הפרשי העלויות בין הסוכנויות השונות אדיר. אין בהכרח קשר בין עלות הטיפול של הסוכנות לבין איכות הטיפול וקצב איתור הפונדקאית. בהצלחה.

למעלה